PROGNOZA METEO. Vremea va fi instabilă. Vor fi averse cu caracter torenţial şi descărcări electrice

PROGNOZA METEO. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în toate regiunile și se va manifesta mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. 
Romania TV
16 iun. 2020, 11:41
PROGNOZA METEO. Vremea va fi instabilă. Vor fi averse cu caracter torenţial şi descărcări electrice

LA NOAPTE

ÎN ȚARĂ

Cerul va fi mai mult noros. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în regiunile vestice, sud-vestice, în centru, în nord-est, la deal și la munte și local în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20-30 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade. Izolat se va forma ceață.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Intensificări de scurtă durată, vijelii, grindină şi temperaturi minime de 15 grade în Bucureşti

BUCUREȘTI

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 15…16 grade.

MIERCURI

ÎN ȚARĂ

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în toate regiunile și se va manifesta mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă însemnate ce vor depăși 20-30 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade.

Citeşti şi: PROGNOZA METEO. Ploi până la sfârşitul lunii iunie în România. Cum va fi vremea în primele două săptămâni din iulie

BUCUREȘTI

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15-16 grade.

JOI

ÎN ȚARĂ

Instabilitatea atmosferică se va menține temporar accentuată și se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse grindină și vijelii, ziua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea local, cu precădere în regiunile vestice. Cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe alocuri, vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor
încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 11 și 19 grade.

Citeşte şi: 

BUCUREȘTI

Vremea se va menține instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

VINERI

ÎN ȚARĂ

Gradul de instabilitate atmosferică se va menține ridicat în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și îndeosebi după-amiaza și seara se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe alocuri, cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 30 de grade, iar cele minime, în general, între 13 și 20 de grade.

Citeşte şi: Avertizare meteo: COD PORTOCALIU şi GALBEN de ploi, vijelii şi grindină în toată ţara

BUCUREȘTI

Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales pe parcursul zilei și seara vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată al vântului. Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade, iar cea minimă de 16-17 grade.

SAMBATA

ÎN ȚARĂ

Vremea va rămâne în general instabilă în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza și seara, când vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în regiunile estice, nord-estice, sud-estice, centrale și la munte, unde pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai importante. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime, în general, între 12 și 20 de grade.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pentru două săptămâni. Cum va fi vremea în România

BUCUREȘTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special ziua și la începutul nopții, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

DE DUMINICA PANA MIERCURI

ÎN ȚARĂ

Valorile de temperatură vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Manifestări specifice instabilitatății atmosferice se vor semnala în cea mai mare parte a țării, cu precădere în cursul după-amiezelor și al serilor.

BUCUREȘTI

Valorile de temperatură vor fi apropiate de cele specifice predioadei în primele două zile a intervalului, apoi vreme se va răcori. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor mai fi posibile îndeosebi în cursul după-amiezelor și al serilor.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'