PROGNOZA METEO. Vremea vine cu surprize plăcute. Ce se întâmplă după Paşte

PROGNOZA METEO. La sfârşit de săptămână vremea va fi mai frumoasă de la o zi la alta. Totuşi, în ziua de Paşte va ploua izolat şi slab în regiunile vestice şi sud-vestice.
Romania TV
10 apr. 2015, 14:00
PROGNOZA METEO. Vremea vine cu surprize plăcute. Ce se întâmplă după Paşte

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine frumoasă, cu cerul mai mult senin şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade, în Delta Dunării, şi 22 de grade, în Dealurile de Vest şi în sud-vestul Transilvaniei. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va menţine frumoasă sâmbătă şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor fi peste media obişnuită pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În ziua de Paşte vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această perioadă. Ziua incepe, totuşi, cu brumă în nord si in centru, dar numai izolat. Izolat în vest şi sud-vest se va înnora temporar şi va ploua slab, ziua iar noaptea se va întâmpla acelaşi lucru în nord şi centru. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin, iar vantul sufla slab, cel mult până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade in nordul litoralului şi in jur de 23 de grade in Oltenia, in Muntenia si in sudul Moldovei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DE PAŞTE va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade.

PROGNOZA METEO LUNI. În a doua zi de Paşte, în vestul, nordul şi centrul ţării, temperaturile scad usor faţă de ziua precedentă, cerul se va innora temporar si mai ales spre seară şi în cursul nopţii, local vor fi averse, ce pot fi însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului, vremea se va menţine caldă, iar cerul variabil se va înnora treptat abia noaptea, când pe arii restrânse îşi vor face apariţia ploi slabe cantitativ. La munte, la peste 1800 m altitudine, spre sfârşitul intervalului va fulgui. Vântul sufla mai tare la munte, iar noaptea, trecător şi în restul zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade in estul Transilvaniei şi 24 de grade in sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni în Capitală va fi mai cald decât în mod normal, cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 22 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea, când temporar va ploua.

De marţi se va înregistra o răcire a vremii, maximele urmând să fie cuprinse între 8 şi 16 grade. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în sudul, centrul şi estul ţării, unde local va ploua. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat, în special ziua. La munte precipitaţiile se vor transforma treptat şi vor deveni predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze mai mari în zonele montane, precum şi nord-este, sud-vest şi centru.

Miercuri vremea va fi rece, dar de joi se incalzeste treptat si valorile termcie vor fi in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Sanse de aparitie a precipitatiilor de apariţie a precipitaţiilor sunt mai mari miercuri si joi.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'