Prognoza meteo. Weekendul se încheie cu vreme rece, de luni se încălzeşte în toată ţara

Prognoza meteo. Meteorologii anunță un sfârșit de săptămână cu vreme încă rece, dar de luni temperaturile vor crește constant, până spre weekend, când sunt așteptate și ploi.
Romania TV
02 mart. 2019, 15:56
Prognoza meteo. Weekendul se încheie cu vreme rece, de luni se încălzeşte în toată ţara

LA NOAPTE

IN TARA
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile sudice, iar în a doua parte a nopţii şi în cele vestice. Izolat, mai ales în Oltenia şi la munte, se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade.

BUCURESTI
Cerul va avea înnorãri temporare, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de -1…0 grade.

DUMINICA 

IN TARA
Vremea va fi apropiatã de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorãri temporare, cu precãdere în vestul, centrul şi nordul ţãrii, iar ziua şi în sud, dar numai izolat şi trecãtor se vor semnala precipitaţii slabe, mixte, în primele ore în regiunile sudice, iar noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, iar cele minime se vor situa între -5 şi 5 grade. Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI
Vremea se va menţine normalã termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, dar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de -3…-1 grad.

LUNI

IN TARA
Vremea va deveni caldã pentru aceastã perioadã în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate dimineaţa şi noaptea în nord şi vest, unde izolat va ploua slab, iar în zona montanã aferentã vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificãri pe crestele înalte de munte, dar la cote mai reduse şi în vestul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 17 grade, mai scãzute în depresiuni şi pe litoral, spre 7 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -4 şi 6 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va deveni caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

MARTI

IN TARA
Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua slab, local, ziua în regiunile intracarpatice şi noaptea în sud şi est, iar la munte precipitaţiile vor fi mixte. Mai ales în cursul zilei, vântul va avea intensificãri în zona montanã, dar local şi temporar şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8…9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 17…19 grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 8 grade. Dimineaţa, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate noaptea, când vor fi condiţii ca, trecãtor, sã plouã slab. Vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 5…6 grade.

TENDINTE

MIERCURI
Vremea se va menţine caldã, deşi valorile termice vor marca o uşoarã scãdere faţã de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate ziua în nordul, centrul şi estul ţãrii, unde local va ploua slab, iar în zona de munte, mai ales în Carpaţii Orientali, pe arii restrânse, vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificãri în zona montanã, iar la cote mai reduse, local şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6…7 grade în depresiuni şi 15…16 grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -8 grade.

JOI – SAMBATA
Vremea se va încãlzi de la o zi la alta, devenind deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a ţãrii, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicatã spre sfârşitul intervalului, îndeosebi în vest, nord şi centru.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Veste proastă pentru TOȚI ROMÂNII! E anunţul momentului legat de impozite
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
O problemă pe capul multor români. Ce soluții au la îndemână
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cutremur în România, azi, 1 august. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut seismul
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Guvernul a decis: Termenul limită, 31 decembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Marius Pieleanu se retrage de la SNSPA în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală
MediaFlux
MEDUZE OTRAVITOARE la MAREA NEAGRĂ! E alertă în CONSTANȚA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?