Prognoza meteo. Zile frumoase de toamnă, mercurul urcă în termometre

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse va fi ceaţã, cu o probabilitate mai mare în sudul, centrul şi estul ţãrii.
Irina Dumitrescu
21 oct. 2024, 14:00
Prognoza meteo. Zile frumoase de toamnă, mercurul urcă în termometre

Prognoza meteo MARTI

TARA
Vremea se va menţine frumoasã, iar valorile termice, în special cele diurne, vor continua sã creascã, astfel încât se vor situa uşor peste normele perioadei. Cerul va fi mai mult senin, doar noaptea va fi probabilitate de nebulozitate joasã în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai coborâte în depresiuni pânã la -6 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 12 grade. Pe arii restrânse, în special în sud, centru şi est, se va forma ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi frumoasã în continuare, iar valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor fi în creştere uşoarã şi se vor situa peste cele specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 18…20 de grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

Când scăpăm de valul de ger din România. Șefa ANM anunță temperaturi sub cele normale: „Nopțile și diminețile vor fi reci”

Prognoza meteo MIERCURI

TARA
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, iar pe arii restrânse, dimineaţa, dar mai ales noaptea, va fi nebulozitate joasã sau ceaţã, posibil asociatã cu burniţã sau ploaie slabã, cu o probabilitate mai mare în nord-est şi est. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în a doua parte a intervalului în estul şi sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 şi 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 11 grade.
BUCURESTI
Vremea se va menţine frumoasã, cu valori termice peste cele specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, dar vor fi condiţii de ceaţã sau nebulozitate joasã, cu precãdere noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 20…22 de grade, iar cea minimã de 3…6 grade.

Prognoza meteo JOI

TARA
Valorile termice diurne vor fi mai scãzute faţã de ziua precedentã în majoritatea zonelor, dar mai ales în est şi în sud-est, şi vor deveni în general apropiate de normalul climatologic al perioadei. La începutul zilei şi noaptea, cu precãdere în zonele joase de relief, va fi nebulozitate stratiformã, pe alocuri ceaţã şi izolat burniţã, iar în restul timpului cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare. Vântul va sufla moderat în regiunile sud-estice şi în extremitatea de sud-vest şi în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade în Dealurile de Vest, anunţă ANM
BUCURESTI
Valorile termice vor fi mai scãzute faţã de ziua precedentã şi se vor situa în jurul normelor perioadei. La începutul zilei şi noaptea, vor fi nori joşi şi condiţii de ceaţã, iar în restul timpului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 16…18 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Prognoza meteo VINERI

TARA
În regiunile estice şi sud-estice valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, iar în restul ţãrii vremea va fi uşor mai caldã decât în mod obişnuit în ultima decadã a lunii octombrie. La începutul zilei şi noaptea, în special în zonele joase din estul, sudul şi centrul teritoriului, vor fi nori joşi şi pe arii restrânse ceaţã, iar în restul intervalului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade, uşor mai scãzute în depresiunile intramontane, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo. Vremea se răceşte brusc după schimbarea orei, ce arată hărţile pe regiuni geografice

BUCURESTI
Valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor normale pentru ultima decadã a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, însã dimineaţa şi în a doua parte a nopţii probabilitatea pentru nebulozitate joasã sau ceaţã va fi ridicatã. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Prognoza meteo SAMBATA, DUMINICA, LUNI

TARA
Valorile termice se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei în majoritatea zonelor. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine foarte redusã.
BUCURESTI
Valorile termice se vor situa uşor peste mediile climatologice. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine foarte redusã.

DailyBusiness
Decizia momentului! Se dau DOUĂ SĂPTĂMÂNI de vacanță pentru români
Spynews
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Bzi.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”
Fanatik.ro
S-a vândut unul dintre cele mai cunoscute magazine din țară. Spațiul a costat 8 milioane de euro
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Playtech.ro
Primele imagini de la înmormântarea Deliei Budeanu. Momente dureroase la mănăstirea Ghighiu
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Alimentele vor ajunge la prețuri fără precedent
Adevarul
Misterul atacului mafiot, neelucidat de 20 de ani. Interlopii care au ucis un tânăr în 2004 nu au fost găsiți
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Babasha! Artistul nu a putut să își mai miște fața: ”M-a împiedicat să vorbesc...”
Spynews
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Evz.ro
Netflix, veste năucitoare pentru abonați. Decizia a fost luată
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
kanald.ro
Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a înregistrat seismul
Cancan.ro
De ce nu au fost prezenți Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp. S-a aflat adevărul!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
StirileBZI
Toți șoferii trebuie să știe asta! Nu mai fă greșeala să apeși acest buton când vine frigul!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
stirilekanald.ro
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului
substantial.ro
Președintele Iohannis salută votul proeuropean din Republica Moldova
MediaFlux
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Liam Payne de la One Direction: cine îi va moșteni averea uriașă