PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vreme instabilă, ploi şi descărcări electrice

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține instabilă în cea mai mare parte a țării, cu înnorări temporar accentuate șI pe arii extinse averse, ce vor mai avea șI caracter torențial, însoțite de descărcări electrice
Alina Costache
07 iul. 2018, 15:17
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vreme instabilă, ploi şi descărcări electrice

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea șI caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care izolat vor lua aspect de vijelie șI căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depășI 20 l/mp șI izolat 30…40 l/mp, cu precădere în zonele deluroase șI montane, precum șI în sud-vest șI centru. În regiunile estice șI sud-estice, astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 șI 22 de grade.

VREMEA ÎN Bucureşti
Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse posibil moderate cantitativ, însoțite de descărcări electrice șI de intensificări ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vor fi în continuare perioade cu instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a țării, dar cu o intensitate mai mare în regiunile sudice, centrale, deluroase șI montane. Astfel, vor fi înnorări temporar accentuate, averse șI cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie șI căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantitățI de apă de 20 l/mp șI izolat 30…40 l/mp, iar în oltenia, transilvania șI în muntenia, pe arii restrânse peste 50 l/mp. Temperaturile maxime, în general sub cele caracteristice acestei date, se vor situa între 19 șI 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 șI 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate șI se vor semnala averse ce vor avea șI caracter torențial, descărcări electrice șI intensificări ale vântului. Temperatura maximă, mai scăzută decât cea normală pentru această dată, se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO LUNI .Vremea se va menține instabilă în cea mai mare parte a țării, cu înnorări temporar accentuate șI pe arii extinse averse, ce vor mai avea șI caracter torențial, însoțite de descărcări electrice. Local, cantitățile de apă vor fi însemnate șI vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab șI moderat cu intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime, sub cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse între 20 șI 28 de grade, iar cele minime între 11 șI 22 de grade.

VREMEA ÎN Bucureşti se va menține răcoroasă șI în general instabilă. Cerul va avea înnorări șI se vor semnala averse ce mai pot avea șI caracter torențial, descărcări electrice șI intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Manifestări specifice instabilității atmosferice – înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice șI intensificări de scurtă durtată ale vântului – vor mai fi, îndeosebi ziua, în regiunile din sudul, centrul șI estul țării șI pe arii restrânse în rest. Izolat, ploile vor avea caracter torențial, vor mai fi posibile cantitățI de apă însemnate șI se mențin condițiile de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 șI 29 de grade, iar cele minime între 10 șI 20 de grade.

VREMEA ÎN Bucureşti va fi în continuare în general instabilă. Îndeosebi ziua, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, posibil descărcări electrice șI unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO MIERCUR. Vremea se va încălzi în toate zonele țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate șI local vor fi averse, descărcări electrice șI intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza, în zona de munte, iar în a doua parte a intervalului în vest șI nord-vest. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat vor fi posibile căderi de grindină șI cantitățI de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 șI 31 de grade, iar cele minime între 10 șI 21 de grade.

VREMEA ÎN Bucureşti se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, dar după-amiaza vor mai fi posibile ploi de scurtă durată șI descărcări electrice. Vântul va sufla slab șI moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Joi, vineri, sambăta

Valorile termice se vor menține în jurul celor normale pentru această perioadă. Local vor mai fi manifestări specifice instabilității atmosferice, cu o probabilitatea mai mare în cursul după-amiezelor.

Bucureşti
Valorile termice se vor menține în jurul celor specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a averselor șI descărcărilor electrice va fi mai ridicată în cursul după-amiezelor.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Localitățile din România care au fost șterse de pe hartă. Aveau nume bizare și stârneau amuzamentul tuturor. Ce s-a întâmplat cu oamenii care locuiau acolo
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MUNCITOR DIN BISTRIȚA-NĂSĂUD PRINS ÎN FLAGRANT DISTRUGÂND O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE PE ȘANTIER
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'