PROGNOZA METEO. Unde va mai ninge în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă precipitaţii în următoarele zile.  Acestea vor fi în general slabe cantitativ, sub formă de ninsoare în zona montană și în Maramureș, predominant sub formă de ninsoare în Transilvania și mixte în rest.
Romania TV
25 feb. 2019, 15:31
PROGNOZA METEO. Unde va mai ninge în următoarele zile

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în nord, nord-est și la munte, unde doar cu totul izolat, trecător vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, în special la altitudini mari unde temporar va spulbera zăpada, iar pe arii restrânse și la cote mult mai reduse și în estul țării. Temperaturile minime se vor situa între -10 și 1 grad, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase de relief, izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
26.02.2019 ORA 08 – 27.02.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat începând cu orele serii în majoritatea regiunilor, iar local și temporar în cele nordice, centrale și estice, precum și la munte se vor semnala precipitații. Acestea vor fi în general slabe cantitativ, sub formă de ninsoare în zona montană și în Maramureș, predominant sub formă de ninsoare în Transilvania și mixte în rest. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali și Orientali, unde la rafală se vor atinge și depăși viteze de 80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, iar la
cote mult mai reduse și în Moldova, unde cu precădere în jumătatea de nord a acestei regiuni, local se vor înregistra viteze în general de peste 55 km/h. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele specifice datei, astfel încât maximele se vor încadra între 2 și 11 grade, iar minimele între -5 și 2 grade. Dimineața, în zonele joase de relief izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului când probabilitatea de apariție a precipitațiilor, slabe cantitativ va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
27.02.2019 ORA 08 – 28.02.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului când temporar se vor semnala precipitații slabe, local la munte sub formă de ninsoare și mixte pe arii restrânse în estul și sud-estul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Meridionali, iar la cote mai reduse, local în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime între -6 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult noros ziua când trecător se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
28.02.2019 ORA 08 – 01.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi semnificativ față de zilele anterioare devenind caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și trecător precipitații slabe, pe spații mici, în a doua parte a intervalului în nord și în est, unde vor fi predominant sub formă de ploaie și mixte la munte, îndeosebi la altitudini mari. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, dar temporar și la cote mai reduse și în regiunile sudice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 6 grade, posibil mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi, devenind caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
01.03.2019 ORA 08 – 02.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile sud-vestice și sudice și apropiate de cele normale în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea în nordul, estul și sud-estul țării, precum și la munte, unde probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în prima parte a intervalului, în zona de munte, cu precădere pe creste, dar local și la cote mai reduse și în regiunile centrale, sudice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între
-5 și 3 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
02.03.2019 ORA 08 – 05.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi în general mai ridicate decât în mod normal la această dată, în majoritatea regiunilor. Izolat și trecător vor fi precipitații slabe.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale în primele două zile, apoi vor fi ușor mai ridicate. Trecător vor fi posibile ploi slabe.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este singurul cuvânt din lume care se pronunță la fel în toate limbile. Românii îl folosesc destul de des
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Amendă de 5.000 de lei sau chiar trei luni de închisoare
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Fast food fără ulei. Aripioarele de pui ies senzațional de crocante. Trei rețete de făcut acasă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Peste 40 de Migranți Pierd Viața în Incendiul unei Ambarcațiuni în Haiti
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'