PROGNOZA METEO: Vremea se răceşte şi devine instabilă. Unde va ploua în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vreme se răceşte în toată ţara şi va deveni instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în mare parte din ţară. Şi la Bucureşti vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
Romania TV
31 iul. 2019, 13:54
PROGNOZA METEO: Vremea se răceşte şi devine instabilă. Unde va ploua în următoarele zile

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă și se va răcori în mare parte din țară. Mai ales ziua, în cea mai mare parte a țării, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general instabilă și se va răcori. Mai ales ziua, vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi caldă, local călduroasă în sud-vestul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate, averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului mai ales după-amiaza și noaptea, îndeosebi în jumătatea de est a țării, precum și în zonele de deal și de munte. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și se va semnala grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI: Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate îndeosebi spre sfârșitul intervalului. Se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea se va menține instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua mai ales în sudul, vestul și centrul țării, iar spre seară și noaptea în jumătatea de est a teritoriului și izolat în rest. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vîntului. Pe arii restrânse, se vor acumula cantități importante de apă și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 18 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI: Vremea va fi instabilă și se va răci. Temporar, mai ales în cursul zilei, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales în cursul zilei, în sud-estul și estul teritoriului, precum și la deal și munte, unde se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în regiunile estice și, trecător, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI: Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse și, posibil, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: Vremea va fi răcoroasă la începutul intervalului, apoi se va încălzi ușor și treptat. Local și temporar, mai ales la munte, vor fi averse și descărcări electrice.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!