PROGNOZA METEO. Vreme autentică de toamnă în toată ţara. Lapoviţă şi ninsoare la munte

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă în toată ţara, mai ales noaptea şi dimineaţa când se vor înregistra şi temperaturi negative. În zona montană vor fi înnorări temporare, izolat va ploua, iar la peste 1900 m altitudine, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În Bucureşti, avem parte de vreme rece în următoarele zile, dar din weekend se mai încălzeşte puţin.
Romania TV
18 sept. 2019, 13:27
PROGNOZA METEO. Vreme autentică de toamnă în toată ţara. Lapoviţă şi ninsoare la munte

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări în regiunile sudice, sud-estice, dar și în extremitatea nordică a teritoriului. În Dobrogea va ploua pe arii extinse, în general moderat cantitativ, iar în sudul Munteniei și al Olteniei, în Maramureș și în nordul Moldovei doar pe spații restrânse vor fi ploi slabe. În zona montană vor fi înnorări temporare, izolat va ploua, iar la peste 1900 m altitudine, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte spre -1…0 grade în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă.

LA BUCUREŞTI: Vremea va deveni răcoroasă; temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade. Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO VINERI: Pe parcursul zilei, în nordul și nord-estul țării vremea va fi rece, vor fi înnorări, local va ploua slab, iar vântul va avea intensificări. În restul teritoriului valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice perioadei, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi, iar vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări. Pe crestele montane, la peste 1800 m altitudine, pot fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade. Noaptea, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie în majoritatea zonelor, cu minime ce se vor încadra în general între 0 și 10 grade, iar cerul va fi variabil. Cu totul izolat vor fi condiții de brumă, în special în depresiuni.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi răcoroasă, mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 5…6 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea va fi în continuare răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nord-estul și estul teritoriului, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime în general între 2 și 10 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi răcoroasă, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime în general între 3 și 14 grade. Izolat, în cursul nopții, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

De săptămâna viitoare, vremea se va încălzi ușor și treptat. Probabilitatea de ploaie va fi relativ redusă.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Scrisoarea de garanție bancară – un instrument financiar din ce în ce mai popular în România
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'