PROGNOZA METEO. Vreme rece si ploi în a treia zi de vară, de joi temperaturile cresc în toată ţara

PROGNOZA METEO. Miercuri vreme se menţine mai rece decât normalul acestei perioade. În nordul și centrul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte și doar pe arii restrânse în rest, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, posibil descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. La munte se anunţă precipitaţii mixte. De joi, scăpăm de ploi, iar temperaturile cresc în toată ţara. 
Romania TV
02 iun. 2020, 19:59
PROGNOZA METEO. Vreme rece si ploi în a treia zi de vară, de joi temperaturile cresc în toată ţara

PROGNOZA METEO MIERCURI

Deși valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării vremea se va menține rece pentru această dată. Îndeosebi în cursul zilei, în nordul și centrul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte și doar pe arii restrânse în rest, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, posibil descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14…15 grade în nordul și centrul țării și 23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 2 și 12 grade.

BUCUREȘTI Deși valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va deveni normală termic pentru această dată. În regiunile intracarpatice, precum și în zona de munte, vor fi înnorări temporar accentuate, frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torenţial şi, izolat, grindină și cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales după-amiaza. Vântul va avea intensificări mai susţinute la munte, dar local şi temporar şi în restul teritoriului, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral și 28 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade.

BUCUREȘTI Vremea va deveni normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va deveni caldă în toată ţara, local călduroasă în sud şi în est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 și 31 de grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar în vest și la munte vor fi averse slabe. Spre seară,înnorările se vor accentua, iar în jumătatea de vest a țării și local în rest, vor fi averse cu caracter torenţial, descărcărielectrice şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi pe alocuri 20…30 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 80…100 km/h, dar temporar şi în celelalte regiuni, în special în cele vestice, unde vor fi rafale de 60…70 km/h. Temperaturile minime se vor situa între 9 și 18 grade.

BUCUREȘTI Vremea va deveni călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, dar spre seară vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA

În vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, vremea va fi în general instabilă şi va deveni răcoroasă. Pe parcursul zilei, mai ales în vest, nord și centru, cerul va avea înnorări și pe arii extinse vor fi averse, însoţite local de descărcări electrice, iar în special în zonele montane, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În celelalte regiuni, vremea se vamenţine caldă, cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei şi seara înnorările se vor accentua și vor fi descărcări electrice şi, izolat, averse. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade în zona deluroasă din nord-vest şi 29…31 de grade în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade.

BUCUREȘTI Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI Vremea va fi caldă în toată ţara, călduroasă la câmpie. Spre sfârșitul intervalului, vremea va deveni instabilă, cu precădere în vestul, centrul şi nordul teritoriului.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai nou teritoriu al României. Oamenii nu au voie să pună piciorul aici
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Deliciu dulce pentru o cină reușită. Tort cu nuci, mascarpone și smochine
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Adevărul despre greutatea Oanei Roman. Câte kilograme are acum, de fapt
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
EVERESTUL: DORINȚA DE ASCENSIUNE AFLATĂ ÎN UMBRA MORȚII ȘI A PERICOLELOR LA EXTREM
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...