Scandal FĂRĂ PRECEDENT la FRF. Protest la CASA FOTBALULUI

Liga Suporterilor Vâlceni pregăteşte o amplă acţiune de protest în faţa sediului Federaţiei Române de Fotbal, sâmbătă, când se va discuta dreptul de promovare în Liga I al echipei CSM Râmnicu Vâlcea.
Romania TV
23 iun. 2014, 09:41
Scandal FĂRĂ PRECEDENT la FRF. Protest la CASA FOTBALULUI

„Va fi o acţiune sută la sută paşnică. Ne vom deplasa de la Râmnicu Vâlcea în mod organizat, pentru a atrage atenţia conducerii Federaţiei Române de Fotbal cu privire la respectarea regulamentelor aflate în vigoare. Noi nu vrem decât să se facă dreptate şi CS U Craiova să nu primească drept de promovare, având în vedere că astfel s-ar încălca prevederile Statutului LPF, mai exact a articolului 54 care spune clar că o formaţie care nu este afiliată de minimum trei ani nu poate primi dreptul de a juca în primul eşalon. La finalul sezonului trecut, echipa Damila Măciuca nu a primit licenţa exact din cauza articolului 54. Nimeni nu a protestat pentru că regulamentele sunt făcute pentru a fi respectate nu pentru a fi încălcate”, se arată într-un comunicat semnat de Robert Vlădăşel, preşedintele Ligii Suporterilor Vâlceni.

În cazul în care CS U Craiova va primi dreptul de a evolua în Liga I, cu încălcarea flagrantă a statutului, avocatul Ligii Suporterilor Vâlceni va acţiona în judecată Federaţia Română de Fotbal.

„Nu mai e nicio surpriză că CS U Craiova a jucat în Cupa României ilegal, fără să existe o afiliere la FRF, că echipa din Craiova a făcut primele legitimări tot fără a fi afiliată. În plus, locul oferit municipalităţii din Craiova încă din anul 2012 a fost onorat abia un an mai târziu şi în mod normal CS U Craiova ar fi trebuit să joace cel mult în Liga a III-a. Toată lumea ştie şi că locul oferit municipalităţii a ajuns la o echipă sută la sută privată, lucru recunoscut de oficialii din Bănie”, se mai arată în comunicatul suporterilor vâlceni.

Sâmbătă este programată şedinţa Comisiei de Disciplină a FRF care va analiza dreptul de promovare a clubului de fotbal CS U Craiova, drept contestat de oficialii de la CSM Râmnicu Vâlcea pe motiv că se încalcă articolul 54 al Statutului FRF, prin care este prevăzut că o formaţie care nu este afiliată de minimum trei ani nu poate primi dreptul de a juca în primul eşalon.

CSM Râmnicu Vâlcea a terminat campionatul pe locul 3 şi în cazul în care FRF nu ar acorda drept de promovare craiovenilor, ar reveni după 28 de ani în primul eşalon fotbalistic al ţării.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!