Anglia-Slovenia: 0-0 Englezii vor trofeul, dar nu au impresionat la Euro 2024. Remiză bună pentru România

Anglia și Slovenia au terminat la egalitate ultimul duel din grupa C. S-a terminat 0-0 și Slovenia speră să meargă în „optimi” de pe locul 3. O adevărată explozie de bucurie în tabăra slovenă, care termină grupa neînvinsă și cu șanse bune de calificare. Anglia nu strălucește și este departe de așteptările tuturor microbiștilor.
Filip Stan
25 iun. 2024, 21:16
Anglia-Slovenia: 0-0 Englezii vor trofeul, dar nu au impresionat la Euro 2024. Remiză bună pentru România

UPDATE Echipa naţională a Angliei a încheiat la egalitate marţi seara, la Koln, scor 0-0, cu reprezentativa Sloveniei, în grupa C a turneului final Euro 2024. Într-un alt meci la Munchen, Danemarca şi Serbia au făcut 0-0.

Astfel, sârbii au fost eliminaţi, englezii s-au calificat în optimi de pe primul loc, Danemarca de pe locul doi şi Slovenia ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul trei.

În partida de la Koln, englezii – lideri ai grupei C, au reuşit să marcheze în minutul 20, prin Bukayo Saka, din pasa lui Phil Foden, însă golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru un ofsaid la jucătorul lui Manchester City. Kane s-a zbătut în ofensivă, însă englezii nu au putut finaliza şi meciul s-a încheiat la egalitate, Anglia – Slovenia 0-0.

În clasament Anglia are 5 puncte, Danemarca şi Slovenia au câte trei puncte şi golaveraj 2-2, iar Serbia are două puncte. Slovenia s-a calificat pentru prima dată în faza eliminatorie a unui turneu final. Pentru că la primele criterii de departajare între Danemarca şi Slovenia a fost egalitate perfectă, criteriul decisiv a fost cel al clasării în preliminarii.

PROTV LIVE Anglia-Slovenia ONLINE STREAMING. Selecționata lui Gareth Southgate nu a impresionat deloc la EURO 2024, dar Anglia e deja calificată în optimile de finală, după ce a obținut patru puncte în primele două etape. Englezii au un golaveraj de +1 după 1-0 cu Serbia și 1-1 cu Danemarca, însă foarte puțini specialiști au fost impresionați de jocul prestat de ”Cei Trei Lei”.

PROTV LIVE Anglia-Slovenia ONLINE STREAMING. MECIUL este live AICI

Anglia – Slovenia, echipe de start
Anglia: Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Gallagher, Rice, Bellingham – Saka, Kane, Foden
Selecționer: Gareth Southgate

Slovenia: Oblak- Karnichick, Druidic, Bijol, Janza – Stojanovic, G. Cerin, Elsnik, Milakar – Sesko, Sporar
Selecționer: Matjaz Kek

PROTV LIVE Anglia-Slovenia ONLINE STREAMING. Anglia a deschis scorul în ambele dispute, însă imediat după marcarea golului, Gareth Southgate a ordonat retragerea, iar fotbalul prestat de superstarurile naționalei a fost aspru criticat în Regat.

Adversara Angliei de astăzi este Slovenia, formație care ocupă poziția a treia în grupă cu două puncte obținute în primele două partide, în urma remizelor cu Serbia și Danemarca, ambele cu scorul de 1-1.

Partida dintre Slovenia și Serbia a fost arbitrată de românul Istvan Kovacs, iar ”centralul” nostru a primit laude în presa internațională în urma prestației sale.
De-a lungul istoriei, între Anglia și Slovenia au avut loc nu mai puțin de șase întâlniri directe, iar cinci dintre ele au fost câștigate de englezi. Singura dată când Slovenia a plecat neînvinsă a fost în grupele de la EURO 2016, când cele două au remizat, scor 0-0.

CROAŢIA – ITALIA: 1-1 Meciul de „totul sau nimic” la Euro 2024 s-a decis în ultimele secunde

Confruntarea dintre Anglia și Slovenia va avea loc la Koln, pe stadionul ”Rhein Energie” și va fi arbitrată de francezul Clement Turpin.

Anglia – Slovenia, meci contând pentru Grupa C a turneului final al Campionatului European, este programat, marţi, 25 iunie, de la ora 22:00, pe RheinEnergieStadion din Koln, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Euro 2024, cea de-a XVII-a ediţie a Campionatului European de fotbal, are loc în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024, şi aduce la start 24 de echipe (campioana en titre este Italia).

Rezultate Grupa C: Serbia – Anglia 0-1 (Bellingham 13), Slovenia – Danemarca 1-1 (Janza 77 / Erikssen 17), Danemarca – Anglia 1-1 (Hjumland 34 / Kane 18), Slovenia – Serbia 1-1 (Karnicnik 69 / Jovic 90+5).
Clasament Grupa C: 1. Anglia 4p 2m (2-1), 2. Danemarca 2p 2m (2-2), 3. Slovenia 2p 2m (2-2), 4. Serbia 1p 2m (1-2).

Anglia a început competiţia din Germania cu o victorie aşteptată, 1-0 cu Serbia, după care nu a reuşit mai mult de o remiză cu Danemarca, scor 1-1.

PROTV LIVE Anglia-Slovenia ONLINE STREAMING. Naţionala lui Gareth Southgate va câştiga Grupa C în cazul unei victorii în meciul cu Slovenia, iar cu un rezultat de egalitate sau cu o înfrângere va aştepta deznodământul partidei Danemarca – Serbia pentru a afla de pe ce poziţie merge în fazele eliminatorii de la la Euro 2024.

Anglia este pe locul 4 în clasamentul FIFA şi a lipsit doar în 2008 de la ultimele zece turnee finale continentale, cea mai mare performanţă a britanicilor fiind finala pierdută în 2021, cu Italia, scor 1-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 2-3 după executarea loviturilor de departajare.

Slovenia a scos poate maximum posibil până acum, din două partide în care pornea cu şansa a doua, 1-1 cu Danemarca şi 1-1 cu Serbia (a fost egalată în prelungiri, cu o victorie era deja calificată).

PRO TV SLOVACIA – ROMÂNIA EURO 2024. Strategia imbatabilă a lui Iordănescu la naţională, a chemat preotul în cantonament

PROTV LIVE Anglia-Slovenia ONLINE STREAMING. Reprezentativa condusa de Matjaz Kek se califică sigur în fazele eliminatorii cu o victorie în disputa cu Anglia, iar cu o remiză va depinde de rezultatul partidei dintre Danemarca şi Serbia (unde are nevoie de un egal, dar cu goluri mai puţine marcate).

Slovenia ocupă locul 57 în clasamentul FIFA şi este la al doilea turneu final continental, după cel din 2000, când nu a trecut de faza grupelor (două remize şi un eşec).

Cele două echipe naţionale s-au confruntat ultima oară în preliminariile pentru CM 2018, când au remizat în Slovenia, scor 0-0, pentru ca Anglia să se impună pe teren propriu cu 1-0.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!