PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO: 2-0. Hai România, încă ne putem califica!

România a fost învinsă de Belgia la Euro 2024, scor 2-0. Calificarea se va decide în ultima etapă a grupelor. Tricolorii sunt pe primul loc în clasament, dar toate echipele din grupă au câte trei puncte
Filip Stan
22 iun. 2024, 23:10
PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO: 2-0. Hai România, încă ne putem califica!

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

UPDATE: Meciul de la Koln a început cu belgienii în atac şi, în minutul 2, tabela s-a modificat. Lukaku i-a pasat lui Youri Tielemans, iar acesta a înscris cu un şut din afara careuului. Tricolorii au replicat în minutul 5, când Radu Drăguşin a trimis cu capul, la un corner, iar portarul Casteels a scos de sub bară. Niţă a respins în corner un şut al lui Lukebakio, în minutul 18, pentru ca portarul nostru să respingă şi execuţia din 7 metri a lui Doku. Man a şutat la poartă în minutul 37, dar Casteels a reţinut. Tot Casteels a ieşit în minutul 39 în faţa lui Drăguş şi a prins balonul, iar la pauză belgienii au intrat cu avantaj de un gol. La reluare, Man şi Mihăilă au încercat poarta lui Casteels, în minutele 48 şi 49, dar fără succes. De Bruyne a trimis şi el pe lângă poartă în minutul 52, iar în minutul 56 şutul aceluiaşi De Bruyne a fost reţinut de Niţă. Răzvan Marin i-a pasat lui Raţiu, în careul belgian, dar Vertonghen i-a suflat mingea românului, în minutul 59. După numai cinci minute Lukaku a primit şi a scăpat singur înscriind cu un şut la colţul scurt, dar golul atacantului belgian a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Lukaku a ajuns la al treilea gol anulat în două meciuri disputate la Euro 2024, iar în minutul 66 tot el a şutat din careu, însă Niţă a respins. Man s-a aflat în faţa golului, în minutul 68, dar a ezitat şi Casteels a intervenit. Belgienii au înscris al doilea gol în minutul 80, prin De Bruyne, iar tricolorii au ratat prin Alibec, care a trimis spre poartă, dar Castagne a salvat. Niţă s-a mai remarcat odată, la şutul lui Lukaku din minutul 89 şi meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Belgia.
În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.

PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO. Meciul, transmis de Pro TV, va fi arbitrat de polonezul Szymon Marciniak va fi ajutat la cele două linii de Tomasz Listkiewicz şi Adam Kupsik, iar rezervă va fi Donatas Rumšas, din Lituania. Meciul este LIVE TEXT pe Romaniatv.net.

BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO PRO TV

Min. 80: De Bruyne face 2-0

Min. 75: Tot stadionul canta „Desteapta-te, romane!”, suporterii înca mai speră la un  rezultat bun

Min., 68: Intră Hagi şi Olaru, Man ratează singur cu portarul

in meciul de fotbal dintre Romania si Elvetia, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Arena Nationala, marti 21 noiembrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Statistici infiorătoare in prima repriză La capitolul posesie, belgienii au stat mult mai bine, 68% din timpul partidei mingea a fost sub controlul lui De Bruyne și compania, pe când „tricolorii” s-au bucurat de 32% din timp în posesia mingii.

319 pase au fost încercate de jucătorii „diavolilor roși”, iar 286 au ajuns la destinație, pe când jucătorii români au încercat 152 de pase și 119 au ajuns la destinatar. 39 de atacuri au fost inițiate de jucătorii belgieni, pe când „tricolorii” au inițiat doar 15.

Min. 63: Gol anulat lui Lukaku, pentru ofsaid, cu VAR

Min.54: Belgienii ne mai taie elenul cu şuturi periculoase. Niţă este salvat de noroc sau de intervenţie salutară

Min. 48: Mihăilă îşi arată talentele de atlet, dar şutează ca un jucător de rugby. România este însă lângă buturile belgienilor.

Min. 47: Man, şut pe spaţiul porţii, modest, dar începem cu curaj.

Min. 46: Începe repriza secundă, luptăm până la capăt. Hai România!

Min. 45: Belgia – România 1-0 la pauză. favoriţi pe hîrtie, favoriţi şi pe teren în prima repriză, belgienii au demonstrat însă că au şi puncte slabe. O remiză este suficientă pentru ca tricoloriik să treacă de grupele Europ 2024. Hai România!

Min.13: Ocazie Lukaku! Bancu l-a incomodat exact când atacantul de 31 de ani se pregătea să trimită în plasă.

Min. 4: Presiune România, ocazie mare pentru tricolori, atacăm în valuri

Min. 2: Belgia – România 1-0, din păcate luăm un gol prostesc pe o greşeală mare de apărare. hai România! Lukaku a pivotat excelent în fața apărătorilor noștri, i-a așezat mingea lui Tielemans, care n-a iertat de la 16 metri. Ușor mascat, Niță a intervenit târziu și n-a putut evita golul.

Belgia – România, echipe de start
Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Debast, Carrasco – Mangala, Onana – Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku
Rezerve: Kaminski, Bakayoko, De Cuyper, De Ketelaere, Lukebakio, Openda, Sels, Theate, Tielemans, Vermeeren, Vertonghen, Vranckx
Absent: Witsel (Accidentat)
Selecționer: Domenico Tedesco

Echipa de start a României: Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă
Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Coman Pușcaș, Alibec, Bîrligea
Selecționer: Edward Iordănescu

În Camera VAR se vor afla polonezii Bartosz Frankowski şi Tomasz Kwiatkowski şi slovenul Nejc Kajtazovic.

Selecţionerul Belgiei este Domenico Tedesco (38 ani), un tehnician italo-german care a pregătit anterior Erzgebirge Aue, Schalke 04, Spartak Moscova şi RB Leipzig. Este din februarie 2023 în funcţie.

ROMÂNIA – BELGIA LIVE VIDEO PRO TV. Supercomputerul revine! Pronostic neaşteptat după ce tricolorii au spulberat Ucraina

Partida Belgia – România, din cadrul etapei a doua a fazei grupelor de la EURO 2024, va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe Romaniatv.net și în direct la Pro TV.

România și-a început excelent aventura la EURO 2024, cu o victorie fără drept de apel în fața Ucrainei, scor 3-0, și a luat o opțiune importantă pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European.

În primul meci al etapei cu numărul doi din Grupa E, Ucraina a reușit să se impună, scor 2-1, după ce Slovacia a deschis scorul. În acest moment, sunt 3 echipe cu câte 3 puncte, România, Ucraina și Slovacia, iar Belgia fără niciun punct.

Victoria îi duce sigur pe elevii lui Edi Iordănescu în faza eliminatorie. O remiză cu Belgia i-ar asigura României calificarea în optimi în proporție de 99,9%. Cu 4 puncte, dacă în funcție de jocul rezultatelor ar încheia pe poziția a 3-a, ”Tricolorii” s-ar număra, cel mai probabil, printre cele mai bune echipe în clasamentul locurilor 3 și ar ajunge în faza următoare.

De asemenea, o înfrângere în fața Belgiei nu ar fi dramatică. Toate echipele ar ajunge în ultima rundă cu 3 puncte, iar calificarea s-ar decide după ultimele două jocuri: Slovacia – România și Belgia – Ucraina. Există șanse importante, datorită victoriei la scor în fața Ucrainei, ca România să obțină calificarea în optimi și cu 3 puncte.

Belgia – România | LIVE TEXT, sâmbătă, 22:00. Echipele probabile
Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Vertonghen, De Cuyper – De Ketelaere, Onana, De Bruyne – Bakayoko, Lukaku, Doku
România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă (Coman)


Programul din grupa României la EURO 2024
17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina 3-0
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia 0-1
21 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina 1-2
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Tricolorii la Euro 2024: Edi Iordănescu – Belgia este un adversar colosal, dar noi intrăm în teren cu gândul să câştigăm / Nu am nicio ofertă, absolut niciuna

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, vineri, cu o zi înainte de meciul României cu Belgia, de la Euro 2024, că belgienii sunt “un adversar colosal”, dar tricolorii vor intra pe teren cu gândul la victorie.

“Mâine vorbim de o nouă provocare, probabil la un nivel superior. Este o provocare foarte mare pentru care suntem pregătiţi şi pe care o aşteptam. Sunt experienţe fantastice şi avem doar de câştigat din ele. Mâine va fi din nou momentul în care va trebui să ne ridicăm, să ne adunăm, să ne organizăm foarte bine. Să fim din nou foarte intenşi, să fim exacţi, să fim eficienţi şi să putem să propunem fotbalul pe care România poate să-l producă. Nu aşteptăm ajutor de la nimeni. Depindem de noi”, a spus Iordănescu.

El a precizat că după victoria din meciul cu Ucraina, scor 3-0, le-a transmis jucătorilor un mesaj de echilibru.

E“Noi am crezut tot timpul în procesul nostru, în munca noastră. Mă bucur de un grup bun, care mă ajută şi îmi face munca mai uşoară. Îmi doresc ca atunci când se va termina acest turneu final această generaţie să fie un factor important pozitiv pentru tineret. Să inspirăm. Am început foarte bine acest turneu, ne dorim să continuăm, iar încrederea mea în acest grup este totală. Cu siguranţă că va fi intactă şi mâine, indiferent ce se va întâmpla”.

Iordănescu este de părere că obţinerea calificării în optimi sâmbătă ar însemna “istorie”.  “Ar însemna istorie. E un feeling personal, cel puţin după acest prim joc mi s-a părut că românii s-au adunat din nou în spatele echipei naţionale şi nu numai. Am simţit din nou altă unitate, altă încredere, bucurie, speranţă, şi lucrurile astea ne motivează mai tare. Adversarul este unul colosal, cu multă valoare şi suntem conştienţi de asta. Dar intrăm în teren cu gândul să câştigăm, să ne punem în slujba tricolorului. Ne dorim calificarea. Dar o luăm pas cu pas. Dacă la final un punct ne va fi suficient este binevenit. Dar gândirea noastră este să scoatem maxim din fiecare meci”, a explicat selecţionerul.

Edward Iordănescu a menţionat şi că ar dori ca discuţiile cu privire la eventuale ofeste pentru el să nu fie abordate în timpul Euro 2024: “Nu am nicio ofertă, absolut niciuna. Şi dacă cineva ar fi fost interesat de mine nu m-ar fi interesat. Ne place aici şi vrem să mai stăm, aşa că să lăsăm pentru acasă astfel de discuţii”.

Naţionala României va întâlni, sâmbătă, la Koln, de la ora 22.00, reprezentativa Belgiei, în etapa a doua a grupelor Euro 2024.

În grupa E conduce România, cu 3 puncte, urmată de Ucraina, tot cu 3 puncte, Slovacia, şi ea cu 3 puncte. Belgienii ocupă ultima poziţie, fără puncte.

Tricolorii au părăsit Würzburg, vineri dimineaţă, fiind încurajaţi la plecare de întreg personalul hotelului. La poarta hotelului se afla şi un grup de români veniţi special să îşi arate sprijinul pentru echipa naţională, relatează frf.ro.

La sosirea în gara din Würzburg, tricolorii au avut parte de o nouă surpriză plăcută: câţiva suporteri români i-au întâmpinat cu urale.

Drumul cu trenul spre Köln a durat aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au relaxat uitându-se la filme, citind sau jucându-se Uno. Trenul a atins o viteză impresionantă de 280 km/h, oferindu-le astfel jucătorilor o experienţă confortabilă şi rapidă.

Ajunsă în gara din Köln, echipa naţională a continuat călătoria cu autocarul, un drum de aproximativ 10 minute până la hotel. Odată ajunşi, tricolorii au luat prânzul şi s-au odihnit pentru a se pregăti corespunzător pentru antrenamentul oficial programat în această seară, la ora 19:30, ora României, pe arena din Köln.

Suporterii români, prezenţi în număr mare în oraşul din vestul Germaniei, sunt aşteptaţi să creeze o atmosferă incendiară şi la meciul cu Belgia programat sâmbătă, de la ora 22:00.

PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO: TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt pentru suporterii care vor să fie alături de naţională la ultimul meci din grupe

TAROM introduce două curse speciale care leagă Bucureştiul de Frankfurt, săptămâna viitoare, pentru suporterii care vor să fie alături de tricolori la ultimul meci din grupele Euro 2024.

În contextul în care, în data de 26 Iunie, pe stadionul din Frankfurt, România va juca meciul cu Slovacia care închide grupa E a Campionatului European, TAROM a pus la dispoziţia suporterilor echipei naţionale a României două curse dedicate. Astfel, în 26 Iunie, zborul special TAROM RO1301 va decola de la Otopeni la ora 08.50 şi va sosi la Franfurt la 10.30 (ora locală). În data de 27 Iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankurt la 11.30 şi va reveni acasă cu suporterii, pe Otopeni, la ora 14.55 (ora locală a României).

Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor “Generaţiei de Suflet” sunt puse în vânzare direct pe site-ul companiei www.tarom.ro.

Suporterii au şi şansa se a prinde ultimele bilete pentru partida cu Slovacia. UEFA le va pune în vânzare cu două zile înainte de meci, adică pe 24 iunie.

Naţionala României va întâlni Slovacia în 26 iunie, la Frankfurt, de la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E a Campionatului European.

 

PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO: Radu Drăguşin – Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună cu Belgia. Vrem să-i facem fericiţi şi mândri pe români în continuare

Radu Drăguşin a declarat, vineri, că el şi colegii săi din echipa naţională sunt încrezători că pot face o partidă foarte bună cu Belgia, în grupele Euro 2024.

“Am fost fericiţi o perioadă după meciul cu Ucraina, dar a trecut, suntem pregătiţi pentru acest meci cu Belgia şi avem o energie şi o încredere în plus. Acest lucru ne dă un moral foarte bun. Este bine că suntem la mâna noastră, depindem doar de rezultatele noastre. Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună. Atât eu cât şi colegii mei avem un moral foarte bun. O să încerc alături de colegii mei să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat pozitiv mâine”, a spus Drăguşin.

El a precizat că se aşteaptă la aceeaşi atitudine din partea publicului ca la meciul cu Ucraina. “Nu mă aştept la absolut nimic diferit faţă de meciul cu Ucraina. Sper să fie acelaşi entuziasm, să fie aceeaşi pasiune în tribune şi acasă la fel. Vrem să-i facem fericiţi şi mândri pe români în continuare”.

Reprezentativa României va evolua, sâmbătă, de la ora 22.00, la Koln, în compania Belgiei, în al doilea meci din grupa E de la Campionatul European de fotbal.

 

Belgia a fost în preliminariile EURO 2024 câştigătoarea învinsă (6 victorii şi 2 remize) a unei grupe din care au mai făcut parte Austria, Suedia, Azerbaidjan şi Estonia. Iar atacantul Romelu Lukaku a fost golgheterul acestor preliminarii!

În palmaresul lor cu România sunt 11 meciuri disputate, cu 4 victorii pentru tricolori şi două rezultate de egalitate înregistrate. Ultimele două confruntări au fost un amical în 2011 la Liege, pierdut de noi, 1-2, şi un amical în 1999, 1-0 la Bucureşti.

România s-a calificat la Euro-2024 de pe primul loc din grupa sa.

Cei 26 de jucători din lotul României pentru EURO 2024 sunt:

PORTARI

Florin NIŢĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horaţiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ştefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0));

FUNDAŞI

Andrei RAŢIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOŞ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUŞIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIŢAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuţ NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicuşor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAŞI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ŞUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANŢI

Denis DRĂGUŞ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUŞCAŞ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

 

Naţionala României va întâlni, sâmbătă, la Koln, de la ora 22.00, reprezentativa Belgiei, în etapa a doua a grupelor Euro 2024.

ROMÂNIA – UCRAINA 3-0 în primul meci al tricolorilor în Grupa E de la Euro 2024. Goluri Stanciu, R. Marin şi Drăguş

PRO TV LIVE VIDEO ROMÂNIA – UCRAINA ONLINE STREAMING: ”Tricolorii” se află la a 6-a participare la Campionatul European (ultima în 2016). Cel mai bun rezultat a fost înregistrat în 2000, când România a ajuns în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Italia. În cele 16 meciuri jucate la EURO, naționala noastră a obținut o singură victorie (tot în 2000, în fața Angliei). România nu a mai fost prezentă la un turneu final deja de opt ani. În 2016, reprezentativa țării noastre nu a trecut de grupe.

România – Ucraina 3-0 FINAL!

România – Ucraina 90′: se arată patru minute de prelungire.

România – Ucraina 86′: ultima schimbăre în naţionala României: iese Stanciu, intră Racoviţan.

România – Ucraina 83′: Mudryk trage peste poartă.

România – Ucraina 79′: Răzvan Marin îl oprește pe Mudryk și se alege cu un cartonaş galben.

România – Ucraina 77′: Primul șut pe poartă al Ucrainei. Niță reține în doi timpi șutul trimis de Sudakov din afara careului.

România – Ucraina 75′: Schimbări în naţionala României: ies M. Marin şi Drăguş, intră Ad. Rus şi Puşcaş.

România – Ucraina 72′: un fan al tricolorilor intră pe teren pentru a-l îmbrăţişa pe Stanciu.

România – Ucraina 70′: Sudakov execută direct pe poartă, dar zidul nostru scoate în corner.

România – Ucraina 62′: Schimbări în naţionala României: ies Fl. Coman şi Man, intră Mihăilă şi I. Hagi.

România – Ucraina 57‘: GOL DRĂGUŞ, din câţiva metri, după o acţiune a lui Man! România – Ucraina 3-0!

România – Ucraina 53‘: GOL R. MARIN, după un şut de la 25 de metri! România – Ucraina 2-0!

România – Ucraina 52′: Mudryk este blocat în ultimul moment după o acţiune personală.

România – Ucraina 46′: a început repriza a doua.

România – Ucraina 1-0 PAUZĂ!

România – Ucraina 42′: Burcă strânge la Dovbyk și îl scoate cu tot cu minge afară.

România – Ucraina 39‘: Mingea trimisă de Stanciu din corner a lovit bara transversală!

România – Ucraina 36′: Drăgușin este aproape de un autogol la centrarea lui Mudryk.

România – Ucraina 30′: Lunin a trimis greșit din proprioul careu, mingea a fost interceptată de Man, care i-a alșezat-o ideal lui Stanciu. Execuția liderului naționalei a fost una excepţională, un șut fabulos!

România – Ucraina 29′: GOL STANCIU! România – Ucraina 1-0!

STANCIU WHAT A GOAL

EVERYONE TURN ON ROMANIA VS UKRAINE

pic.twitter.com/TVMR6vjI0h

— Out of Context Football Manager (@nocontextfm1) June 17, 2024

România – Ucraina 27′: corner România, întâmpinat cu urale pe Allianz Arena. Man excută, destinatarul e Burcă, dar mingea e respinsă, nu mai ajunge la fundașul nostru.

România – Ucraina 26′: excelentă intervenție a lui Rațiu în careul nostru. Ieșim pe contraatac și Man obține primul corner al României.

România – Ucraina 25′: Un nou corner pentru Ucraina. Burcă a respins din fața lui Tsygankov.

România – Ucraina 22′: Tricolorii au urcat la 30% posesie, dar încă sunt departe de a controla jocul.

România – Ucraina 20‘: Stanciu încearcă pasa lungă pentru urcarea lui Man. Mingea iese afară.

România – Ucraina 16‘: Rațiu încearcă o bicicletă în fața lui Zinchenko. Pierdem mingea și Ucraina declanșează contraatacul.

România – Ucraina 14′: ucrainenii pornesc din nou pe un contraatac periculos, Tsyngakov e blocat de fundașii noștri, iar Florin Niță evită cornerul.

România – Ucraina 12′: După primele zece minute posesia e net superioară Ucrainei (86%-14%).

România – Ucraina 8′: contraatac periculos al României, Florinel Coman expediază un șut periculos de la peste 20 de metri după un balon recuperat de Răzvan Marin. Execuția golgeterului din Superligă se duce pe centrul porții, Lunin prinde fără probleme.

România – Ucraina 3′: Niță are stare de spirit, iese din poartă la timp și prinde balonul urmărit de Artem Dovbyk. Ucraineanul îi luase fața lui Drăgușin.

România – Ucraina 0′: „Deșteaptă-te, române” răsună din piepturile a 30.000 de spectatori, pentru prima oară la un turneu final din 2016 încoace. Edi Iordănescu a fost cel mai emoționant, selecționerul părea foarte marcat de moment”.

România – Ucraina, echipe de start

ROMÂNIA: Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Coman
Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Mihăilă, Pușcaș, Alibec, Bîrligea
Selecționer: Edward Iordănescu

UCRAINA: Andriy Lunin – Yukhym Konoplya, Ilya Zabarnyi, Mykola Matvienko, Oleksandr Zinchenko – Mykola Shaparenko, Taras Stepanenko, Georgiy Sudakov -Viktor Tsygankov, Artem Dovbyk, Mykhaylo Mudryk
Rezerve: Buschchan, Trubin, Svatok, Tymchyk, Bondar, Talovierov, Zubkov, Shaparenko, Malinovskyi, Sydorchuk, Yaremchuk, Vanat, Yarmolenko
Selecționer: Serghei Rebrov

LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

UPDATE: Naţionala României a ajuns la stadionul din Munchen pentru meciul cu Ucraina, din grupa E a Campionatului European de fotbal. Tricolorii au inspectat gazonul, în aplauzele publicului. Edward Iordănescu era hotărât să-l trimită titular pe Valentin Mihăilă, dar din cauza febrei pe care a avut-o aseară, selecționerul a fost obligat să schimbe echipa. Astfel, în locul lui Valentin Mihăilă în primul „11” a fost trimis Florinel Coman, golgeterul din Superliga și fotbalist la FCSB. Tatăl lui Valentin Mihăilă a dat mai multe informații legate de starea de sănătate a fiului său.

„Trebuia să joace, dar ghinionul dracului… A făcut febră, s-a simțit rău aseară. Măcar să-și revină, să fie bine și să poată juca în meciurile viitoare. Să iasă bine astăzi, chiar dacă nu e Vali titular. Doamne ajută!”, a declarat tatăl lui Valentin Mihăilă, Marian, pentru FANATIK.

Selecţionerul Edward Iordănescu mizează pe următorul “11” de start: 1. Niţă – 2. Raţiu, 3. Drăguşin, 6. M. Marin, 11. Bancu, 15. Burcă, 17. Fl. Coman, 18. R. Marin, 19. Drăguş, 20. Man, 21. Stanciu-cpt.

Cu ce „11” începe Iordănescu:

Slovenia-Danemarca: 1-1. Coşmarurile României s-au anihilat reciproc la Euro 2024

UPDATE: UEFA a interzis prezenţa steagurilor ruseşti la meciul dintre Ucraina şi România, din grupele Euro 2024, informează presa ucraineană. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Roman Bebekh.  Potrivit acestuia, reprezentanţii Federaţiei Ucrainene de Fotbal au reuşit să convingă UEFA că prezenţa drapelului Rusiei în tribune ar duce la provocări în timpul meciului.

UPDATE: Fostul fotbalist ucrainean Andrei Şevcenko a prezentat, luni, la Munchen, scaunele distruse de obuze de pe stadionul din Harkov construit pentru Euro 2012, în timp ce fanii ucraineni au jurat să continue să lupte împotriva invaziei ruseşti. La Campionatul European, Ucraina întâlneşte astăzi România.

De partea cealaltă, Ucraina a ajuns la al-4-lea EURO consecutiv, iar cea mai bună performanță a fost obținută la precedentul turneu final, când s-a calificat în sferturi, unde a pierdut în fața Angliei.

Cele două formații s-au întâlnit de 5 ori de-a lungul istoriei, de fiecare dată în meciuri amicale.

LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

29.05.16
România – Ucraina 3 – 4
08.02.11
România – Ucraina 2 – 2 (2-3 după executarea loviturilor de departajare)
29.05.10
Ucraina – România 3 – 2
20.08.03
Ucraina – România 0 – 2
27.03.02
România – Ucraina 4 – 1

PRO TV LIVE VIDEO ROMÂNIA – UCRAINA ONLINE STREAMING: UEFA crede că vor fi 30.000 de suporteri români la Munchen

Duelul dintre România și Ucraina, primul oficial dintre cele două echipe, se va disputa la Munchen, pe Allianz Arena. Se preconizează că stadionul va fi plin, cu toate cele 70.000 de locuri ocupate. Din informațiile trimișilor Digi Sport la EURO 2024, UEFA estimează că vor fi în jur de 30.000 de suporteri ai României, fără să fie avansat un număr și pentru ucraineni.

Un lucru este cert, pe arenă galbenul va fi peste tot deoarece atât noi, cât și ucrainenii preferăm această culoare. Iar pe gazon, noi vom evolua în galben pentru că suntem considerați gazde.

PRO TV LIVE VIDEO ROMÂNIA – UCRAINA ONLINE STREAMING: Echipele probabile
România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă
Ucraina: Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Shaparenko, Stepanenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Lotul României pentru EURO 2024
PORTARI
Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

Lotul Ucrainei pentru EURO 2024
Portari: Bushchan (Dinamo Kiev), Trubin (Benfica), Lunin (Real Madrid);
Fundași: Matviyenko (Shakhtar), Konoplya (Shakhtar), Bondar (Shakhtar), Tymchyk (Dinamo Kiev), Mykolenko (Everton), Zabarnyi (Bournemouth), Svatok (Dnipro), Talovyerov (LASK), Mykhailichenko (Polissya Zhytomyr);
Mijlocași: Yarmolenko (Dinamo Kiev), Shaparenko (Dinamo Kiev), Brazhko (Dinamo Kiev), Stepanenko (Shakhtar), Zubkov (Shakhtar), Sudakov (Shakhtar), Zinchenko (Arsenal), Tsygankov (Girona), Mudryk (Chelsea), Malinovsky (Genoa), Sydorchuk (Westerlo);
Atacanți: Dovbyk (Girona), Yaremchuk (Valencia), Vanat (Dinamo Kiev)

Programul din grupa României la EURO 2024
17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Echipa naţională a României a părăsit cantonamentul de la Würzburg, duminică, şi s-a relocat la München pentru confruntarea cu Ucraina, informează frf.ro.

După ce UEFA a stabilit pentru prima dată ca sustenabilitatea să fie un criteriu în regulamentul turneului, programul meciurilor a fost conceput pentru ca echipele să-şi joace meciurile din faza grupelor doar în două regiuni, pentru a reduce distanţele de călătorie pentru echipe şi fani între oraşele gazdă. Infrastructura feroviară a fost un criteriu şi pentru selecţionerul Edward Iordănescu, atunci când s-a ales baza de pregătire. Astfel, pentru a se alinia la conceptul EURO 2024 în privinţa sustenabilităţii, dar şi pentru confortul lor, tricolorii au ales să se deplaseze cu trenul la partidele de la München şi Köln.

Duminică dimineaţă, după micul dejun, la ora 9:10, autocarul tricolorilor a plecat din parcarea hotelului Melchior Park, în aplauzele angajaţilor care le-au urat succes.

Presa engleză a decis cel mai bun prim 11 pe care România îl poate folosi la EURO 2024! Ce surpriză e în echipa de start
Presa din Marea Britanie a alcătuit cel mai bun prim 11 de care ar putea dispune România în cadrul EURO 2024. Un jucător surpriză a fost luat în calcul de englezi în echipa de start.

Selecționata lui Edi Iordănescu s-a calificat la turneul final din Germania și va debuta la EURO 2024 pe data de 17 iunie, într-un duel cu Ucraina din Grupa E.

Presa britanică a hotărât cel mai bun prim 11 pe care naționala României îl poate folosi la EURO 2024! Ce surpriză regăsim în echipa de start

EURO 2024 are loc în Germania, în perioada 14 iunie – 14 iulie. Turneul final al Campionatului European a debutat vineri, 14 iunie, cu partida Germania – Scoția, scor 5-1.

România nu a mai fost prezentă la un turneu final deja de opt ani. În 2016, reprezentativa țării noastre nu a trecut de grupe.

În acest an, „tricolorii” vor evolua în faza grupelor contra Ucrainei, Belgiei și Slovaciei, formații din Grupa E.

Publicația Sports Mole a analizat felul în care ar trebui să fie compus primul 11 al reprezentativei noastre la Campionatul European.

„La mijlocul terenului, căpitanul Nicolae Stanciu rămâne una dintre principalele surse de goluri ale națiunii sale, în ciuda unei cariere de club destul de nomade – jucătorul de 31 de ani evoluează în prezent pentru Damac în Saudi Pro League.

Apărarea României este condusă de fundașul central al lui Tottenham Hotspur, Radu Drăgușin, care încă nu s-a impus în Premier League, după o perioadă impresionantă la Genoa.

Selecționerul Edward Iordănescu are o dilemă de rezolvat în poartă, deoarece Horațiu Moldovan, de la Atletico Madrid, nu a jucat niciun meci de club de când s-a mutat în Spania în ianuarie; prin urmare, Florin Niță, în vârstă de 36 de ani, ar putea fi titularizat împotriva Ucrainei”, scrie sursa citată.

Potrivit britanicilor, cel mai bun prim 11 al României ar fi următorul: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă.

Programul grupei României la EURO 2024
17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

ROMÂNIA – UCRAINA ONLINE STREAMING: Câți bani iau tricolorii României dacă se califică din grupă: bonus cu șase zerouri!

România lui Edi Iordănescu face parte din grupa E, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia. După parcursul fără greșeală din preliminarii, când România a câștigat grupa cu Elveția fără eșec, fanii așteaptă o calificare măcar în optimile de finală la Euro 2024.

Înainte de plecarea spre Germania, tricolorii reprezentați de Nicolae Stanciu și de ceilalți căpitani au avut o discuție cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. Tema a fost reprezentată de bonusurile de performanță ale tricolorilor la Europeanul din această vară.

S-a ajuns rapid la o soluție, urmând ca tricolorii să încaseze 50 la sută din bonusurile care vin de la UEFA pentru fiecare reușită la turneul final. Primii bani ar veni din punctele făcute pe terenurile din Germania, apoi din eventualele calificări.

Ca să fie totul clar, decizia care s-a luat a fost pusă pe hârtie și semnată de președintele FRF, de toți jucătorii din lotul de 26, dar și de toți membrii staff-ului tehnic și medical. Acum e nevoie de puncte în grupa E pentru ca tricolorii să-și umple conturile și după Euro, nu doar după preliminarii.

Nicolae Stanciu și colegii săi vor împărți minim 1,25 milioane de euro pentru o calificare în optimile de finală Euro 2024
Și acum să vedem cum premiază UEFA performanța la Euro 2024. Fiecare punct în grupă aduce 500.000 de euro, iar o victorie este recompensată cu 1.000.000 de euro. E foarte posibil să te califici în optimile de finală cu trei puncte, pentru că merg mai departe și cele mai bune 4 locuri 3. Asta ar însemna 1 milion de euro dacă punctele sunt obținute dintr-o victorie sau 1,5 milioane de euro, dacă sunt obținute din trei remize. E și aici o „afacere”…

Calificarea în optimile de finală aduce fiecărei naționale un bonus de 1,5 milioane de euro, atingerea sferturilor de finală încă 2,5 milioane de euro. Semifinalistele încasează un plus de 4 milioane de euro, apoi vin premiile pentru cele care-și dispută trofeul: cinci milioane de euro pentru finalistă și 8 milioane de euro pentru „noua regină”.

Cum arată pentru România calculul financiar al calificării în optimile de finală? Cu 1 milion de euro (minim) din puncte și bonusul de 1,5 milioane pentru depășirea fazei grupelor, ajungem la (minim) 2,5 milioane de euro. Din acești bani, 1,25 milioane de euro ajung la jucători, care vor fi recompensați pe baza unei grile în care primele locuri vor fi ocupate de cei care evoluează cel mai mult la Euro.

E interesant faptul că Burleanu și tricolorii au discutat toate aspectele recompensării jucătorilor pentru prestația de la Euro 2024! Jucătorii și staff-ul au inclusiv primă pentru câștigarea titlului european! Pare o utopie, dar există inclusiv această clauză în contractul semnat între FRF și lot înainte de plecarea spre Wurzburg, unde naționala și-a stabilit sediul la Melchior Park.

FRF a câștigat pentru această calificare 9,25 milioane de euro, bonusul fiind identic pentru toate echipele naționale prezente la turneul final. Suma poate fi mărită cu fiecare punct și fiecare pas înainte pe care-l va face echipa lui Edi Iordănescu la Euro 2024. Federalii sunt foarte optimiști înainte de debutul României în turneu și par convinși că România se va califica din grupa cu Belgia, Ucraina și Slovacia.

Debutul României la acest turneu final se va produce luni, 17 iunie, de la ora 16:00, împotriva Ucrainei. Partida va avea loc la Munchen, pe „Fussball Arena”, unde s-a jucat și meciul de deschidere Germania – Scoția 5-1.

200.000 de euro a fost prima selecționerului Edi Iordănescu pentru calificarea la Euro 2024
160.000 de euro a fost cea mai mare primă luată de un tricolor după parcursul din preliminarii, printre „grei” numărându-se Stanciu, Burcă și Drăgușin

România vs Ucraina – Debutăm contra unor jucători de mare clasă. Analiză și informații pentru România v Ucraina

Mmeciul România vs Ucraina se dispută pe 17 iunie, de la ora 16.00, pe Allianz Arena din Munchen, în prima etapă a grupei E de la Campionatul European de fotbal din Germania, și este transmis în direct de PROTV.

Arbitru este suedezul Glenn Nyberg.

Tot luni se joacă și cealaltă partidă a grupei, Belgia – Slovacia, de la ora 19.00.

Cota aleasă vine din oferta Mr. Bit pariuri sportive.

România a dezamăgit în cele două amicale dinaintea turneului final, încheiate 0-0 în fața unor adversari modești, Bulgaria și, mai ales, Liechtenstein. Lipsa ideilor și a deciziilor ofensive s-a observat în ambele întâlniri.

Primul 11 s-a cam concretizat, dar există o dilemă în ceea ce-l privește pe Burcă, absent în ambele partide de pregătire din cauza unei accidentări. El este acum apt și ar putea intra alături de Radu Drăgușin, refăcând cuplul de fundași centrali din preliminarii.

Italia – Albania: 2-1, gol în secunda 23, dar campioana en titre a întors rezultatul

Ar mai fi un semn de întrebare, anume dacă Iordănescu îl va folosi pe Ianis Hagi, probabil ca aripă stânga, pentru că la mijloc Stanciu, Răzvan Marin și Marius Marin sunt puncte fixe. Dacă Hagi va fi titular, ar ieși din schemă Mihăilă. Man se va poziționa în dreapta, iar ca atacant central cred că va intra Drăguș, Alibec având și el probleme medicale în ultima vreme (nici el n-a jucat în cele două jocuri de pregătire amintite mai sus), iar Pușcaș n-a stat prea mult pe teren la echipa de club.

În poartă va fi Niță, fiindcă Horațiu Moldovan, titularul din preliminarii, n-a jucat deloc la Atletico Madrid în acest an.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!”, a transmis selecționerul Edi Iordăenscu pe site-ul FRF.

UEFA estimează că vor fi în jur de 30.000 de suporteri ai României la meciul cu Ucraina! Următorul joc al tricolorilor în această grupă este pe 22 iunie, împotriva Belgiei.

Ultima participare a naționalei noastre la turneul final european a fost în 2016, când ne-am clasat pe ultimul loc în grupă după 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.

România n-a câștigat niciun meci din ultimele patru, toate amicale, dar a suferit un singur eșec (2-3 împotriva Columbiei, tot amical) în precedentele 15 partide disputate!

Ucraina vine cu moral la Euro și, implicit, la meciul cu naționala noastră, după 0-0 cu Germania și 4-0 în Moldova, ambele în pregătirea turneului final. Dar a fost și un 1-3 cu Polonia, din care Iordănescu ar putea trage niște concluzii.

Fundașul stânga Mykolenko a ieșit accidentat în minutul 25 al amicalului cu Moldova, fiind înlocuit cu Zinchenko, și e posibil să nu fie forțat în duelul cu România.

Este o realitate, naționala antrenată de Serhii Rebrov are în componență fotbaliști mult mai bine cotați decât ai noștri. Iată câțiva dintre ei: Zynchenko (Arsenal, 38 de milioane de euro), Dovbyk (Girona, 35 milioane), Mudryk (Chelsea, 35 milioane), Sudakov (Șahtior, 35 milioane), Zabarnyi (Bournemouth, 32 milioane), Tsygankov (Girona, 30 milioane). Cel mai bine cotat jucător al României este Radu Drăgușin (Tottenham, 25 milioane).

Per total, Ucraina are o cotă de 379 milioane de euro, în timp ce tricolorii ajung doar la 91 milioane.

Iată cum a caracterizat Mircea Lucescu, un fin cunoscător al fotbalului ucrainean, naționala antrenată de Rebrov: „Cel mai important jucător este Zabarny, pentru că tot jocul începe din apărare. Zabarny are o înțelegere excelentă a fotbalului, simte când trebuie să accelereze, este grozav. Următorul este Stepanenko, mulți și-ar dori să aibă un astfel de mijlocaș, el face lucruri incredibile. Sudakov este cel mai promițător fotbalist din Ucraina, care se va transfera ulterior la un club de top din Europa. Are o mare înțelegere a jocului și un șut grozav. Există și combinația Dovbik – Tsygankov, care a arătat bine la Girona, echipă ce a luptat de la egal la egal cu cluburile de top din La Liga. De remarcat și cuplul Mudrik – Mykolenko, care joacă pe stânga, forța specială a acestei echipe”.

Ucraina s-a calificat și la ultimele trei turnee finale europene, iar la ediția din 2020, disputată în 2021 din cauza pandemiei de Covid, a ajuns în „sferturi”, unde a fost eliminată de Anglia cu 4-0!

Un supercomputer a dat pronosticul pentru România – Ucraina după 10.000 de simulări | Sport.ro
Supercomputer-ul statisticienilor de la Opta a simulat meciul România – Ucraina de 10.000 de ori, iar Ucraina este considerată favorită, cu 42,6% șanse de victorie, conform The Analyst.

ROMÂNIA – UCRAINA ONLINE STREAMING: Un supercomputer Opta o dă pe Ucraina favorită contra României la EURO 2024

Un triumf al tricolorilor are șanse de doar 31,5% conform simulărilor, în timp ce rezultatul de egalitate este cel mai puțin așteptat, cu 25,9%.

„Ucraina este văzută de supercomputerul Opta învingătoare în duelul cu România, 42,6% dintre simulări dând-o câștigătoare. România are un procentaj al victoriilor de doar 6% la Campionatele Europene (o singură victorie în 16 meciuri), acesta fiind cel mai slab procentaj pentru echipele care au participat la mai mult de o ediție”, scriu cei de la Opta.

Același supercomputer vede un meci mult mai dezechilibrat între Belgia și Slovacia, celălalt duel din grupa E de la EURO 2024.

Belgia este cotată cu 61,5% șanse de câștig, în timp ce un succes al Slovaciei are doar 18,9%.

Oleksandr Zinchenko: „Vom trata România cu mult respect. La EURO nu sunt echipe slabe”

Cu câteva zile înaintea partidei, Oleksandr Zinchenko a acordat un interviu pentru site-ul UEFA în care a vorbit despre meciul cu România, dar și despre atmosfera din naționala Ucrainei înaintea turneului final.

Zinchenko, fundaș stânga la Arsenal, este cel mai bine cotat jucător din lotul actual al Ucrainei, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Fotbalistul format la Șahtior Donețk, care a petrecut cinci ani la Manchester City (2017-2022), dă asigurări că România va fi tratată cu respect de Ucraina.

„În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect.

Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv”, a spus Oleksandr Zinchenko, pentru UEFA.

Tricolorii la Euro 2024: Andrei Burcă – Va fi cea mai importantă experienţă din viaţa tuturor. Ştim ce avem de făcut

Andrei Burcă a declarat, sâmbătă, că el şi colegii săi din naţională sunt conştienţi de faptul că trebuie să uite ce a fost în calificări şi trebuie să se concentreze pentru a avea prestaţii bune în meciurile de la Euro 2024, deoarece fanii îi vor judeca pentru ce vor face la turneul final.

“Va fi cea mai importantă experienţă din viaţa tuturor. Merităm să fim aici, am muncit pentru această calificare. Suntem conştienţi că o să fim judecaţi pentru ce se întâmplă în meciul cu Ucraina, în meciul cu Belgia şi în meciul cu Slovacia, de aceea trebuie să uităm ce a fost în calificări, nu-i mai pasă nimănui. La meciurile amicale am fost judecaţi pe bună dreptate. Suntem conştienţi şi ştim ce avem de făcut pentru a face o figură frumoasă la acest European. Suntem conştienţi că trebuie să ieşim cu capul sus de pe teren, să nu avem regrete. Trebuie să fim conştienţi că am dat totul pe teren”, a spus Burcă.

“Aici este elita în acest moment. Încercăm să avem cea mai bună apărare, cel mai bun atac. Trebuie să ieşim de pe teren cu gândul că am dat sută la sută. Doar aşa o să câştigăm aprecierea suporterilor”, a adăugat el.

Naţionala României debutează la Euro-2024, luni, de la ora 16.00, cu Ucraina, la Munchen.

Tricolorii la Euro 2024: Edi Iordănescu, sărbătorit în cantonamentul de la turneul final  

Selecţionerul Edward Iordănescu a fost sărbătorit, duminică, la împlinirea a 46 de ani, în cantonamenul de la Euro 2024, din Germania.

Edi Iordănescu a împlinit 46 de ani. Selecționerul, sărbătorit în cantonament, cu o zi înainte de debutul Naționalei la EURO 2024

“La mulţi ani, Mister! Să ai o zi inspirată şi să ne bucurăm mâine seară o ţară întreagă!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a echipei naţionale, pe care este postat şi un filmuleţ în care se vede cum selecţionerului i s-a cântat “La mulţi ani!” şi i s-a oferit un tort.
Iordănescu a împlinitt 46 de ani cu o zi înainte de debutul României la Euro-2024, care va avea loc luni, în faţa Ucrainei.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Servicii medicale gratuite pentru români! Ce se modifică de la 1 iulie
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Bianca Drăgușanu prevestește marea împăcare! Alex Bodi se va întoarce la Ema Uta: 'O iubește foarte mult'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât a ajuns să coste un simplu croissant în Vama Veche! Turiștilor nu le vină să creadă cât trebuie să plătească pentru un tub de chipsuri
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Roberta Metsola solicită includerea tuturor statelor membre în negocierile UE pentru funcțiile de top
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?