ProTV, prima reacție după acuzațiile lansate de o fostă concurentă de la Vocea României. Este sau nu concursul muzical regizat?

ProTv a avut o primă reacție după acuzațiile lansate de o fostă concurentă de la Vocea României referitoare la faptul că emisiunea muzicală este regizată cap-coadă.
Filip Stan
26 oct. 2023, 16:55
ProTV, prima reacție după acuzațiile lansate de o fostă concurentă de la Vocea României. Este sau nu concursul muzical regizat?

Xenia Costinar, participantă la Vocea României, a povestit că producătorii au insistat la ea să meargă la acest concurs și tot ei au fost cei care i-au ales ce melodie să interpreteze, ba chiar i-au promis că în acest fel va ajunge în marea finală. La audițiile pe nevăzute, însă, nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Mai mult decât atât, jurații chiar i-au spus că alegerea piesei a fost neinspirată pentru o astfel de competiție muzicală.

Citește și Un nou scandal la Vocea României. O fostă concurentă acuză emisiunea de cenzură, după ce Irina Rimes a dat din nou cu bâta în baltă: „Toată lumea a început să râdă, dar au tăiat filmarea”

Postul de televiziune unde se difuează Vocea României nu a negat faptul că concursul e regizat, dar nici a confirmat acest lucru. Reprezentanții ProTV au spus doar că „emisiunea are o structură bine stabilită”.

„Nu vom comenta declarațiile concurentei, având în vedere că fiecare participant poate percepe diferit această experiență. Putem confirma faptul că emisiunea are o structură bine stabilită. De-a lungul sezoanelor, multe voci incredibile au fost remarcate de antrenori, dar câștigătorii Vocea României au fost întotdeauna votați de către public, în etapele live”, au declarat reprezentanții PRO TV, pentru UNICA.ro.

Acuzațiile lansate de Xenia Costinar despre Vocea României

Xenia Costinar a postat un clip video pe rețelele sociale, care a devenit viral. Fosta concurentă de la Vocea României și-a povestit experiența de la preselecții și audiția pe nevăzute.

„Vreau să vă povestesc despre experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această reacție pentru că nu mi s-a părut corect ce s-a întâmplat. Absolut totul este regizat. Totul începe de acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu la rândul meu antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs(..)

Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5 ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta.(..)Bun, am acceptat, mă duc la București și mi-au spus să pregătesc cinci piese. Le-am spus: nu aș vrea cinci piese, dacă tot m-ați chemat aș vrea să vin cu o singură piesă pe care mi-am pregătit-o (…).

Și mi-au spus: „OK, dar mai pune câteva piese așa, să fie cinci”.(..) Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: „Hai să cânți altceva”, oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea”, a spus ea.

Citește și Veste tristă pentru fanii Pro TV. Vedeta și-a anunțat plecarea: „A fost cea mai frumoasă experiență avută vreodată”

„Într-un final vine și rândul meu. Urc pe scenă, încep și cânt piesa, nimeni, nimic. La sfârșit se întorc toți jurații. Smiley spune în felul următor: „Este peste priceperea mea genul acesta de muzică. Nu am studiile necesare și nu știu să antrenez astfel de voci”.

Chirilă mi-a spus: „Astfel de muzică nu trece mai departe și nu se pretează pentru un astfel de concurs”.

Și să vedeți ce spune Irina Rimes: „Se vede ca ai avut emoții, nu ți-a ieșit acel tremolo în voce”. La care eu am rămas șocată și am zis: vibrato! Adică, am corectat-o. Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor să se facă de ras marea Irina Rimes. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații”, a continuat aceasta.

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'