PSD dinamitează promisiunile lui Florin Cîţu despre revenirea la normalitate din 1 iunie. „Această dată e menită pentru a câştiga domnul Cîţu liniştea”

Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, a declarat să social-democraţii nu susţin protestele faţă de restricţii. Deputatul PSD susţine că priveşte cu scepticism anunţul făcut de premierul Florin Cîţu privind relaxarea de la 1 iunie.
Razvan Mihalascu
06 apr. 2021, 16:07
PSD dinamitează promisiunile lui Florin Cîţu despre revenirea la normalitate din 1 iunie.

PSD dinamitează promisiunile lui Florin Cîţu despre revenirea la normalitate din 1 iunie. Deputatul Alfred Simonis crede că anunţul premierului ridică unele semne de întrebare.

„Orice veste de tipul acesta nu poate decât să sune foarte bine și să ne bucurăm cu toții. Evident că avem semne de întrebare și îndoieli că lucrul acesta poate să se întâmple, pentru că noi cerem deja de mai mult timp un plan gradual de ieșire din carantină sau de eliminare a restricțiilor (…). Dacă acest anunț cu relaxarea de la 1 iunie este unul menit a calma spiritele în societate și a-i calma pe cei care vor să facă proteste, pot să înțeleg, însă gândiți-vă ce mare le va fi dezamăgirea dacă nu se va întâmpla ca de la 1 iunie să ieșim cu totul din această izolare (…). Dacă mă întrebați pe mine, dar n-aș vrea să fiu ăla care e Gică-contra de fiecare dată, această dată de 1 iunie este una menită pentru a câștiga domnul Cîțu liniștea de care are nevoie pentru a-și pregăti Congresul în interiorul PNL și a câștiga în societate liniștea, pentru că lucrurile au degenerat”, a declarat deputatul Alfred Simonis, la RFI.

Citeşte şi: Radu Țincu îl contrazice pe Cîțu în privința revenirii la normalitate în luna iunie: „Nu cred că o să reușim”

PSD dinamitează promisiunile lui Florin Cîţu despre revenirea la normalitate din 1 iunie. Se știe foarte clar cine sunt cei care au organizat aceste proteste”

Deputatul PSD este de părere că închiderea magazinelor la ora 18 în week-end este o măsură greșită.

„Restricțiile pe timp de noapte le-am înțeles de la început. E foarte ușor să spui că mergi la magazin noaptea la 2 și de fapt să te duci la un prieten, la un pahar de ceva (…). În primă instanță, nu am criticat nici măcar decizia de a închide magazinele la ora 18 și vorbesc în nume personal (…), însă românul e inventiv și dacă nu mai merge la magazin, merge la farmacie și dacă nu merge la farmacie, merge la benzinărie. Evident că această măsură cu ora 18 nu face decât să aglomereze centrele comerciale înainte de ora 18 (…). Deci o astfel de măsură care poate a avut intenții bune la bază, dovedindu-se a fi una extrem de proastă, trebuie revocată de îndată”, a mai spus Simonis.

Simonis a dat de înţeles că PSD nu susţine protestele faţă de restricţii.

„Sunt tot felul de insinuări. Nu ați văzut nici un lider PSD sau apropiat al vreunui lider PSD care să fi fost la protestele acestea. De fiecare dată când partidele au organizat proteste și nu și le-au asumat, a reieșit foarte clar că în spate sunt partide. Se știe foarte clar cine sunt cei care au organizat aceste proteste, nu am participat la ele. Asta nu înseamnă că nu susținem dreptul de a protesta, însă atunci când protestezi împotriva medicilor și-i faci criminali, e ceva ce nu pot accepta și mă delimitez hotărât”, a mai precizat Alfred Simonis, conform sursei citate.

Citeşte şi: Florin Cîţu a dat marea veste: „Pe 1 iunie revenim la normalitate. Mergem mai repede decât ne-am programat”
 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'