PSD: Şcoala începe aşa cum s-a şi închis haotic

Reprezentanţii PSD susţin că "școala începe așa cum s-a și închis: haotic". "Cîțu, Câmpeanu și Vlad Voiculescu se ceartă public pe testarea rapidă în școli, sabotând singuri siguranța sanitară a elevilor", se arată într-o postare pe Facebook.
Alina Costache
08 feb. 2021, 11:17
PSD: Şcoala începe aşa cum s-a şi închis haotic
PSD: Şcoala începe aşa cum s-a şi închis haotic

„350 de mii de salariați din Educație plus 3 milioane de elevi și familiile lor văd că școala începe așa cum s-a și închis: haotic. Cîțu, Câmpeanu și Vlad Voiculescu se ceartă public pe testarea rapidă în școli, sabotând singuri siguranța sanitară a elevilor”, susţin reprezentanţii PSD pe Facebook.

Social-democraţii spus că „școala NU este o prioritate a guvernării se vede de la o poștă”.

Citeşte şi: Florin Cîţu, apel către părinţi la redeschiderea şcolilor. „Când observăm simptome ca de gripă la copii, e recomandat să rămână acasă”

„Din nou, responsabilitatea organizării școlii este aruncată pe autoritățile locale, dar Guvernul uită să le finanțeze aceste cheltuieli. Peste 80% din personalul Educației nu este încă vaccinat, fiind aruncat la luptă cu mâinile goale;
premierul este concentrat mai mult să taie veniturile din învățământ, fiindcă media lunară netă de 3.600 de lei i se pare un lux! Dacă nu sunteți în stare decât de certuri, CITIȚI AICI: shorturl.at/hyJ13 adevăratele priorități pentru școala românească! Preluați rapid aceste #soluții!”, scriu reprezentanţii PSD.

Citeşte şi: Traian Băsescu despre deschiderea şcolii pentru nepoţei: „Am o strângere de inimă”

 

Florin Cîţu, apel către părinţi la redeschiderea şcolilor. „Când observăm simptome ca de gripă la copii, e recomandat să rămână acasă”

Premierul Florin Cîţu a lansat un apel către părinţi, luni, odată cu redeschiderea şcolilor. Şeful Executivului le-a recomandat părinţilor să ţină copiii acasă în cazul în care aceştia au simptome asemănătoare celor de gripă.

„Ține de noi să avem un an școlar fără probleme. Fac un apel către părinţi. Atunci când observăm simptome ca de gripă la copii, e recomandat să rămână acasă (… ) Depinde de noi toţi să avem un an şcolar fără probleme”, a precizat premierul.

În prima zi după redeschiderea anului şcolar, Cîţu a afirmat că este recomandat să fie „cât mai simplă procedura prin care se depistează un copil cu probleme”. Întrebat dacă părinţii sunt obligaţi să completeze formularul prin care îşi dau acordul pentru vaccinare, premierul a afirmat că acest lucru este „recomandat.

„Acest formular este recomandat, nu este obligatoriu. În momentul în care trebuie testat, trebuie completat.

Bineînţeles că vom face toate eforturile să monitorizăm acest lucru şi şcoli, dar fără implicarea şi susţinerea părinţilor acest lucru nu se poate face”, a afirmat Florin Cîţu.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!