PSG – REAL MADRID 1-2 şi galacticii continuă aventura în CHAMPIONS LEAGUE 2018

Marți s-au aflat primele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor: Real Madrid și Liverpool.    
Filip Stan
06 mart. 2018, 17:01
PSG - REAL MADRID 1-2 şi galacticii continuă aventura în CHAMPIONS LEAGUE 2018

Spaniolii au învins și la retur pe PSG, scor 2-1, după ce în prima manșă trupa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 3-1. Neymar a fost accidentat și n-a jucat.

În celălalt meci al serii, Liverpool s-a aflat la adăpost după victoria din tur cu FC Porto, scor 5-0, și în manșa secundă a făcut un scor alb fără să mai forțeze golul.

PSG – REAL MADRID 1-2 

Min. 70. PSG – REAL MADRID 1-2, GOL Casemiri, min.80

Min. 70. PSG – REAL MADRID 1-1, gol Cavani, dar PSG este în inferioritate numerică după eliminarea lui Verratti.

PSG – REAL MADRID 0-1, GOOOL RONALDO ÎN MINUTUL 52!

Min. 45. PSG – REAL MADRID 0-0 la pauză

Min. 38: Ocazie mare Benzema, ratează singur cu portarul.

Fanii lui PSG au realizat o coregrafie impresionantă, semn clar că își doresc neapărat să câștige Champions League în acest sezon.

Karim Benzema este la meciul 100 în Liga Campionilor, competiție în care a marcat 53 de goluri.

 Echipele de start în meciul PSG – REAL MADRID

PSG: Areola – Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Yuri – Motta, Verratti, Rabiot – Di Maria, Cavani, Mbappe. Antrenor: Unai Emery.

REAL MADRID: Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Vazquez, Casemiro, Kovacic, Asensio – Ronaldo, Benzema. Antrenor: Zinedine Zidane.

PSG – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT LOOK TV CHAMPIONS LEAGUE 2018

PSG – Real Madrid (în tur 1-3), echipele probabile

  • PSG: Areola – D. Alves, T. Silva, Kimpembe, Kurzawa – Rabiot, Lo Celso, Verratti – Mbappe, Cavani, Di Maria
  • Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, S. Raos, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Benzema, C. Ronaldo

După victoria din tur, scor 3-1, Real Madrid e văzută drept mare favorită la calificare, mai ales că Liga Campionilor a rămas singurul obiectiv realizabil în acest sezon pentru oamenii lui Zidane.

Cu CR7 revenit la cea mai bună formă, Realul nici nu concepe să piardă calificarea în sferturi, mai ales ca PSG nu se va putea baza pe cel mai bun jucător al ei, brazilianul Neymar.

PSG – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT LOOK TV CHAMPIONS LEAGUE 2018Neymar, operat înainte de meci

Omul cumpărat de PSG cu 222 de milioane de euro de la Barcelona s-a accidentat la piciorul drept (entorsă la gleznă şi o fisură la al cincilea metatarsian), după meciul tur cu Real Madrid, iar la începutul acestei săptămâni a suferit o intervenţie chirurgicală şi va lipsi de pe gazon până la trei luni, ceea ce înseamnă că va reveni abia în apropierea Campionatului Mondial din Rusia.

În ciuda absenţei lui Neymar, PSG nu îşi scade aşteptările şi ţinteşte şi în acest an trofeul Ligii Campionilor, marele vis al lui Nasser Al-Khelaifi, omul care a cumparat clubul în 2011.

PSG REAL MADRID 2018 LIGA CAMPIONILOR. Tot ce trebuie să ştii despre MECIUL ANULUI

Locul lui Neymar în primul 11 va fi luat de un fost jucător al Realului, argentinianul Angel Di Maria, care va completa tripleta de atac din care vor mai face parte Mbappe şi Cavani.

De cealaltă parte, Real Madrid a primit veşti bune înainte de meci. Incerţi pentru partida de la Paris, mijlocaşii Luka Modric şi Toni Kroos au făcut în cele din urmă deplasarea, iar presa din spania notează că depinde numai de Zidane dacă cei doi vor fi folosiţi. O decizie finală va fi luată foarte probabil după antrenamentul oficial de luni seară.

PSG – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT LOOK TV CHAMPIONS LEAGUE 2018. De câte ori a fost întors un 3-1

PSG speră într-o răsturnare de scor şi apelează şi la statistică pentru a-şi face curaj. Rezultatul meciului tur o transformă într-adevăr în mare favorită pe Real Madrid, însă istoria arată că nu e totul pierdut pentru echipa lui Unai Emery.

În istoria Cupei Campionilor Europeni şi a Ligii Campionilor rezultatul de 3-1 s-a înregistrat de 91 de ori în manşa tur. De 70 de ori (76,9%) învingătoarea din tur a mers mai departe în competiţie, însă în alte 21 de cazuri (23,1%), învinsa din tur a reuşit să întoarcă scorul.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, luni, că a pregătit returul cu Paris Saint-Germain din toate punctele de vedere, chiar şi pentru prelungiri, în ciuda succesului obţinut de madrileni în prima manşă, scor 3-1.

PSG – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT LOOK TV CHAMPIONS LEAGUE 2018

„Suntem pregătiţi cu toţii pentru un meci fantastic. Suntem concentraţi şi pregătiţi de joc. Faptul că avem avantaj pe tabelă nu înseamnă nimic. Mai avem în faţă un meci de 90 de minute sau mai mult, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie. Suntem, însă, obişnuiţi cu presiunea”, a declarat Zinedine Zidane, într-o conferinţă de presă.

Întrebat cum a fost revenirea în Franţa, Zidane a glumit pe seama faptului că Paris nu este tocmai un loc familiar pentru el, tehnicianul fiind originar din Marsilia: „Este un moment special, totuşi, dar am venit să jucăm un meci de fotbal. Va fi o atmosferă încinsă, cum este mereu când joacă Real Madrid”.

Miercuri are loc un nou meci de cinci stele. Tottenham înfruntă Juventus pe Wembley după ce a scos un rezultat excelent, 2-2, în turul de la Torino.

În aceeaşi zi, Manchester City are de îndeplinit o simplă formalitate pe teren propriu, cu Basel, după victoria cu 4-0 din turul din Elveţia.

LIGA CAMPIONILOR, OPTIMI DE FINALĂ

Marţi

21:45 PSG – Real Madrid (1-3 în tur)
21:45 Liverpool – Porto (5-0 în tur)

Miercuri

21:45 Tottenham – Juventus (2-2 în tur)
21:45 Manchester City – Basel (4-0 în tur)

Liga Campionilor: Ce s-a întâmplat pe Santiago Bernabeu

REAL MADRID – PSG 3-1. Ronaldo a marcat primele două goluri ale Realului şi a ajuns la 11 reuşite în acest sezon de Liga Campionilor, devansându-i cu patru goluri pe Firmino şi Kane, clasaţi pe locul 2.

Au marcat: Ronaldo ’45 (p), ’83, Marcelo ’86 / Rabiot ’33.

Pe Santiago Bernabeu au evoluat următoarele echipe:

Real Madrid: Keylor – Nacho, Varane, Ramos, Marcelo – Modrici, Kasemiro (Lucas Vazquez ’79), Kroos – Isco (Asensio ’79) – Benzema (Bale ’68), Ronaldo. Antrenor Zinedine Zidane.

PSG: Areola – Alves, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche – Verratti, Lo Celso (Draxler ’84), Rabiot – Mbappé, Cavani (Meunier ’66), Neymar. Antrenor Unai Emery.

Cu golurile de miercuri, Cristiano Ronaldo a ajuns la 101 de reuşite în Liga Campionilor pentru aceeaşi echipă, Real, un record. În total, atacantul portughez a înscris 116 goluri în LC, de asemenea cele mai multe.

Returul va avea loc la 6 martie.

UPDATE – MIN. 45 – REAL MADRID – PSG 1-1. CRISTIANO RONALDO TRANSFORMĂ LOVITURA DE PEDEAPSĂ,1-1 la pauză

UPDATE ORA 22:14 – GOL LIVERPOOL Min. 29. FC Porto – Liverpool 0-2. A marcat Salah, după o gafă a portarului Jose Sa

UPDATE ORA 22:13 -Min. 28 – Ocazie uriașă Real Madrid. Cristiano Ronaldo a scăpat singur cu portarul, însă trage direct în fața lui Areola

UPDATE ORA 22:10 – GOOOOOOOL LIVERPOOL!!!! Min. 25 FC Porto – Liverpool 0-1. A marcat Sadio Mane

UPDATE ORA 21:47 – Min. 5 – Asalt total al madrilenilor, care trec din nou pe lângă gol, după o acțiune al lui Toni Kroos 

UPDATE ORA 21:47 – Min. 3 – Ocazie Real Madrid. Ronaldo trimite din prima, însă mingea trece prin fața porții

Meciul zilei în CHAMPIONS LEAGUE ONLINE STREAMING. Super duelul Real Madrid – PSG, din optimile Champions League, se vede exclusiv pe Telekom Sport 1 şi telekomtv.ro, miercuri, de la 21:45. Tot în exclusivitate ai parte şi de duelul FC Porto – Liverpool, pe Telekom Sport 2, de la aceeaşi oră.

Antrenorul lui PSG, Unay Emery, a pregătit mai multe surprize pentru această seară, lăsându-l pe banca de rezerve pe căpitanul Thiago Silva şi titularizându-l în centrul defensivei pe Kimpembe, alături de Marquinhos. De asemenea, va juca Lo Celso în locul Lassana Diarra.

Echipele de start:

 

 

Karim Benzema este la meciul 100 în Liga Campionilor, competiție în care a marcat 53 de goluri.

Spynews
Idei de city-break în minivacanța de Sfânta Maria. Ce prețuri au biletele de avion în luna august
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele 4 zodii pentru care viața se îmbunătățește până la Sfânta Maria. Doar belșug și lucruri minunate le așteaptă
Capital.ro
Îți blochează masina la ITP! Sunt reverificate de inspectorii RAR
Playtech.ro
Nadia Comăneci, în doliu. Durere mare pentru fosta gimnastă
DailyBusiness
FĂRĂ TELEFOANE MOBILE în acest loc! E LEGE!
Adevarul
O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”
Spynews
Zodii norocoase în dragoste în toamna 2024. Nativii care au șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Spynews
Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii. Fanii au fost surprinși să-l vadă așa
Evz.ro
E marele coșmar al șoferilor. Greșeala care aduce mari sancțiuni
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Nadia Comăneci, în doliu! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp: 'Odihnește-te în pace!'
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Doliu în familia Nadiei Comăneci! Celebra gimnastă a transmis un mesaj dureros în mediul online
Capital.ro
Intră direct în conturile românilor. Se dau banii înapoi: Sumă trebuie rambursată de urgență
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis jandarmul de 24 de ani din Timișoara! Acum s-a aflat adevăratul motiv
substantial.ro
Inaugurarea primei maternități publice construite în ultimii 50 de ani în Timișoara
MediaFlux
ÎNCEPE distribuirea deciziilor CU PENSIILE RECALCULATE. Ce TREBUIE să facă pensionarii
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!