Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, nu crede în candidatura lui Geoană la prezidențiale: ”Fără un partid puternic în spate nu va ajunge în turul 2. Se va da între candidatul PNL și cel al stângii”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că Mircea Geoană independent este o iluzie, iar fără un partid puternic în spate nu poate sa ajungă în turul 2 şi că turul 2 se va da între candidatul PNL şi candidatul stângii.
Filip Stan
31 iul. 2024, 10:06
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, nu crede în candidatura lui Geoană la prezidențiale: ”Fără un partid puternic în spate nu va ajunge în turul 2. Se va da între candidatul PNL și cel al stângii”

Despre întâlnirea dintre Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu, Stroe a comentat că ”a remarcat prezenta foştilor preşedinţi Geoană şi Ponta, care au pierdut la alegerile prezidenţiale, alături de premierul Ciolacu”.

”Înţeleg ca a fost un eveniment privat, am remarcat prezenta foştilor preşedinţi Geoană şi Ponta, care au pierdut la alegerile prezidenţiale, alături de premierul Ciolacu”, a răspuns Stroe, arătând că ”nu crede că l-ar avantaja această asociere pe domnul Ciolacu”.

”Nu cred în sprijinul celor doi pentru Ciolacu. Geoană independent este o iluzie, fără un partid puternic în spate nu poate sa ajungă în turul 2. Nu comparăm situaţia lui cu cea a lui Nicuşor Dan, acesta era primar în funcţie, era validat de un ciclu electoral, raportarea este una care nu se potriveşte”, a mai spus Ionuţ Stroe, el arătând că nu putem cumpăra nici electoratul din Bucureşti cu electoratul de la nivelul întregii ţări.

Potrivit lui Stroe, ”Turul 2 se va da între candidatul PNL şi candidatul stângii. ”Suntem optimişti că vom câştiga aşa cum am făcut întotdeauna” a mai spus deputatul PNL.

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina la aceeaşi masă, luni seară, într-un restaurant, împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta, conform Antena 3, care prezintă şi imagini.

Ionuţ Stroe: ”Doamna Lasconi încearcă să capteze atenţia publică, încearcă un soi de atac politic”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi despre preşedinta USR, Elena Lasconi, că de câteva săptămâni de când este preşedintele USR, încearcă să capteze atenţia publică, cu declaraţii siropoase, încearcă un soi de atac politic.

”Noi am cerut din partea tuturor celor cu care dialogăm să fie rezonabili, să aibă măsura situaţiei în care ne găsim în momentul de faţă. În ceea ce o priveşte pe doamna Lasconi, cu siguranţă de câteva săptămâni de când este preşedintele USR, încearcă să capteze atenţia publică, declaraţii siropoase, încearcă un soi de atac politic, zice ea, în spatele căruia s-ar afla o dispinibilitate la dialog dar din păcate pentru doamna Lasconi este foarte greu de purtat un dialog cu cineva care trânteşte uşi. Ea zice că uşile se deschid, din punctul meu de vedere caută doar imagine, prin aceste declaraţii”, a precizat Ionuţ Stroe.

El a adăugat că vor vedea care e ponderea fiecărui partid, la vot.

”Doamna Lasconi nu este în măsură să pună condiţii, deciziile aparţin PNL. (…) Apropo de formula guvernamentală, această coaliţie cu PSD este făcută să asigure coerenţă şi funcţionalitate, ceea ce există în momentul de faţă”, a mai completat el, arătând că actuala coaliţie funcţionează.

Citește și: Alexandru Rogobete: „Încă 200 de milioane de lei pentru marile urgențe medicale din spitale, alocate astăzi de Ministerul Sănătății”

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Românii primesc mai mulți bani de la stat. UE și România bat palma: Am solicitat modificare
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?