Putin apropie graniţele Rusiei de România, notifică Parlamentul rus privind anexarea celor patru regiuni ucrainene. Putin: „Ne vom proteja teritoriile folosindu-ne toate forţele” VIDEO LIVE

Preşedintele Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, Viaceslav Volodin, un aliat-cheie al preşedintelui rus Vladimir Putin, a anunţat vineri, în plen, cererile de anexare a patru teritorii ucrainene, un pas tehnic în procesul anexării, în timp ce convoaie de autobuze de îndreptau către Piaţa Roşie, înainte de ceremonia de semnare a anexării.
Filip Stan
30 sept. 2022, 14:57
Putin apropie graniţele Rusiei de România, notifică Parlamentul rus privind anexarea celor patru regiuni ucrainene. Putin:

UPDATE Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a marcat anexarea celor patru provincii ucrainene. Preşedintele Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, Viaceslav Volodin, un aliat-cheie al preşedintelui rus Vladimir Putin, a anunţat vineri, în plen, cererile de anexare a patru teritorii ucrainene, un pas tehnic în procesul anexării, în timp ce convoaie de autobuze de îndreptau către Piaţa Roşie, înainte de ceremonia de semnare a anexării: „Astăzi semnăm decretele pentru a acceptat Luhanks, Donețk, Zaporojie și Herson. Sunt convins că Adunarea Federală va sprijini aderarea acestor regiuni, fiindcă aceasta este dorința a milioane de oameni și acesta e dreptul lor, care e cuprins în principiile ONU de autodereminare. Oamenii care nu au fost de acord în 2014, care și-au dat viața pentru a-și pătra viața și obiceiurile sunt victime ale atacurilor teroriste organizate de acest regim și sunt eroi ai Rusiei, a spus Putin, care a cerut și un moment de reculegere în onoarea lor”.

”Oamenii şi-au exprimat opţiunea şi este una definitivă”, a afirmat liderul rus. „Rusia are patru noi regiuni. Rezultatele referendumurilor sunt clare și cunoscute, oameni au ales și alegerea este definitivă”, a declarat Vladimir Putin. Acesta spune că încorporarea acestor patru regiuni „este voința a milioane de oameni” și este „dreptul lor integral”, așa cum se precizează în Carta ONU.

Cerem Kievului să oprească focul, spune Putin. „O să ne protejăm oamenii cu toate mijloacele pe care le avem.” Membrii publicului se ridică în picioare și aplaudă în timp ce Vladimir Putin susține că oamenii care trăiesc în teritoriile anexate fac acum parte din Rusia. În mod amenințător, el avertizează că Occidentul ar trebui să-și amintească „oamenii din Herson, Donețk, Lugansk și Zaporojie devin cetățenii noștri, pentru totdeauna”. „Occidentul a decis ruperea Uniunii Sovietice, dar nu ne vom raporta la acest status-qou”, spune președintele rus.

„Guvernul URSS s-a destrămat fără să țină cont de dorința a milioane de ruși. O parte din elită a decis să dizolve URSS și oamenii s-au trezit prizonieri în țări pe care nu le cunoștea. Timp de opt ani oamenii din Donbas au fost amenințați de genocid. Vreau ca toți cei de la Kiev și tot Vestul și să audă dorința oamenilor din Donbas și Zaporijie, care vor deveni cetățeni ai Rusiei pentru totdeauna. Rușii și ucrainenii au aceleași rădăcini! Cerem Kievului să oprească focul iar acel război pe care Kievul l-a început în 2014 vrem să-l oprim, suntem gata să negociem. Dar alegerea oamenilor din Donbas, Herson și Zaporijie nu va fi discutată,a mai spus Putin.

Vesticii nu au reușit niciodată să ne învingă. Vesticii sunt barbari moderni, sabotori

„Astăzi, vreau să le mulțumesc ofițerilor, militarilor care au luat parte la operațiunile militare din Ucraina, celor care s-au prezentat la comisariatele militare. Lucrul pentru care luptăm este un inamic care distruge lumea și aduce crize de care apoi beneficiază. Frați și surori din Ucraina, cu toate că Vestul a decis ruperea URSS, nu ne vom raporta la acest status quo. Vestul se aștepta ca Rusia să nu-și revină după 1990, dar Rusia s-a ridicat mai puternică și este pregătită să-și reia locul în lume. Vestul mai caută o șansă acum, să ne distrugă, să ne sărăcească și omoare populația. Ei nu pot fi de acord că noi suntem o mare țară. Unii din liderii acestor țări sunt de acord cu ideea de a deveni vasali, dar alții nu. Așa apar catastrofele umanitare, milioane de vieți în colonii de care lor nu le pasă. Ei își vor doar profiturile. Vor să ne vadă o colonie. Nu vor un parteneriat pe picior de egalitate cu Rusia, vor să ne jefuiască. Filosofia noastră este o amenințare directă pentru ei și tocmai de aceea încearcă să ne oprească dezvoltarea, cultura. Vom proteja țara noastră și lucrurile în care credem. Înțelegerile pe care le-am făcut privind dezarmarea nucleară, promisiunile NATO de a nu se extinde în est, au fost numai minciuni. Aceste tratate au fost rupte în bucăți, Rusia este o civilizație de mii de ani. Nu vom trăi după reguli false făcute de ei, ei decid acum cine are dreptul la autoderminare. Ei au decis că oamenii din Crimeea, Donbas, Zaporojie nu au dreptul la autodeterminare. Rusofobia este un tip de rasism care crește acum peste tot în lume. Ei spun că economia neoliberală reprezintă standardul de aur. Unul dintre motivele acestei rusofobii este faptul că nu am permis să fim jefuiți, când Vestul își stabilea coloniile”, a mai declarat Putin în discurusl său.

„Noi facem propriile reguli. Am creat un stat puternic, centralizat. Vesticii nu au reușit niciodată să ne învingă. Vesticii sunt barbari moderni, sabotori. Vesticii s-au considerat supraoameni care dețin adevărul. Țările vestice, de secole, au spus că aduc libertate și democrație, dar este exact invers. Aduc presiuni și opresie. Liderii acestor țări sunt niște șerpi, sunt oameni răi.SUA sunt singura țară din lume care a folosit arme nucleare asupra cetățenilor din Japonia”.

Vladimir Putin acuză oficial SUA de distrugerea Nord Stream 1

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, acuză oficial SUA de distrugerea gazoductului Nord Stream 1. Au distrus conducta de la Nord Stream. E foarte clar cine beneficiază de aceste lucruri. Există sute și sute de baze militare ale NATO. E clar cine beneficiază de aceste incidente. Actualii parteneri ai SUA știu că de fiecare dată când statele nu agrează ceva, introduc sancțiuni. Și asta se întâmplă peste tot, a declarat Putin la discursul de anexare a regiunilor separatiste.

„SUA a folosit arme nucleare de două ori. Au distrus orașe în Germania fără nicio nevoie militară. SUA au folosit arme chimice și au ocupat Japonia, chiar și Germania și acum vorbesc de ei ca aliați. Vedem că oamenii din aceste țări sunt interceptați, li se pun microfoane în case și birouri. Ei dezvoltă arme chimice și fac experimente pe oameni și au provocat mișcările de migrație de astăzi. La fel se întâmplă și în Franța sau alte țări. SUA cer acum noi sancțiuni”, a mai spus Putin.

Peskov anunţă că orice atac asupra teritoriilor ucrainene anexate va fi considerat un atac asupra Rusiei

Putin urmează să semneze documentele anexării a patru regiuni din Ucraina – Herson, Zaporijjea, Doneţk şi Lugansk – în cadrul unei ceremonii vineri după-amiaza.

El urmează să susţină un discurs, urmat de un concert pop în Piaţa Roşie, care să sărbătorească cea mai mare anexare din Europa de la Hitler încoace.

Ceremonia se desfăşoară în Sala Gheorghievski a Marelui Palat al Kremlinului, unde Putin va semna ”acordurile de acces a unor noi teritorii în Federaţia rusă”, a anunţat un purtător de cuvânt al preşpedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Acordurile urmează să fie semnate ”cu toate cele patru teritorii care au organizat referendumuri şi au adresat cereri corespunzătoare părţii ruse”, anunţa joi Peskov.

Citeşte şi: Zelenski, ieşire nervoasă înainte de ceremonia anexării de la Moscova: „Terorişti, scursuri însetate de sânge”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!