Din informațiile Paginademedia.ro, întârzierile ar fi de aproape două săptămâni. Mai mulți angajați au protestat prin reducerea numărului de intervenții din timpul emisiunilor lor. Spre exemplu, Radu Banciu, care are emisiunea „Unșpe metri” la postul de radio, a avut câte o intervenție, din oră în oră în care a repetat aceeași idee: „Din cauza unei mișcări greviste a unei anumite părți a personalului acestei stații, printre care mă număr, nu putem asigura astăzi programele cu care sunteți obișnuiți la această oră, chiar dacă sigur astăzi avem o etapă de Liga Campionilor și în perspectivă o săptămână europeană”.
„Eu nu pot să vorbesc în numele celorlalți colegi. Eu am protestat. Mai erau câțiva. Protestul constă în ce s-a auzit pe post și în faptul că este necesar un interlocutor ca să rezolve niște probleme. Ori dacă nu poți să dai de el, nu știm cu cine să vorbim, nu avem practic cui să ne adresăm de foarte lungă perioadă. Acolo nu există un șef, nu ai cu cine să discuți, nu avem un redactor-șef, nu e o instituție care să aibă în momentul de față cap și coadă.
A fost o acțiune spontană. Am prmit niște semnale că se va rezolva problema. Eu o să fac la fel până când lucrurile se va rezolva. Eu sunt mai vechi decât postul de radio. Practic, acest post de radio sunt eu, am fost primul care a vorbit la acest post. Lucrez din 2005 acolo. În aceste condiții, sigur că mi se pare normal să am un interlocutor.
Îți dau un exemplu, la iTele, care este o televiziune privată din Franța, este o grevă de peste două săptămâni dintr-un motiv uluitor: au adus un angajat pe care cei pe care cei de la televiziunea respectivă nu-l agreează. A fost angajat un individ care lucra la un post de radio și care are niște probleme de hărțuire sexuală a unui minor. Și cei care lucrează la respectivul post sunt de 15 zile în grevă pentru că nu sunt de acord să-l aibă coleg pe individul acela. În Franța se ajunge și la așa ceva”, a declarat Radu Banciu.