Radu Drăgușin a reușit să „marcheze” super note la examenul de Nacalaureat! Ce medie a reușit să obțină celebrul fotbalist la examenul maturității: „Ei spun că nu le poți face pe amândouă”

Radu Drăgușin a făcut senzație la EURO 20024 în Naționala României, dar foarte puțină lume știe că acesta a reușit să „marcheze” și niște note foarte bune la examenul de Bacalaureat.
Filip Stan
04 iul. 2024, 22:12
Radu Drăgușin a reușit să „marcheze” super note la examenul de Nacalaureat! Ce medie a reușit să obțină celebrul fotbalist la examenul maturității: „Ei spun că nu le poți face pe amândouă”
Radu Drăgușin a reușit să „marcheze” super note la examenul de bacalaureat! Ce medie a reușit să obțină celebrul fotbalist la examenul maturității: „Ei spun că nu le poți face pe amândouă”

Radu Drăgușin, renumit pentru aptitudinile sale excepționale în fotbal și contribuția sa valoroasă la echipa națională a României, a demonstrat că poate combina succesul sportiv cu performanțe academice remarcabile. Talentatul fotbalist a obținut o notă impresionantă la examenul de Bacalaureat, reușind să demonstreze capacitatea de a excela atât pe terenul de joc, cât și în domeniul educațional.

La vârsta de doar 22 de ani, Radu Drăgușin a jucat un rol esențial în primele trei meciuri ale echipei naționale la EURO 2024. În prezent, când mulți tineri aspiranți se pregătesc să susțină examenul de Bacalaureat, Drăgușin a demonstrat că este un talent complet, cu realizări notabile nu doar în fotbal, ci și în învățătură.

Citește și: Sărutul verii la EURO 2024! Radu Drăgușin, imagini incendiare după calificarea României în optimi

Acum câțiva ani, Radu Drăgușin a obținut nota remarcabilă de 9.16 la Bacalaureat, subliniind importanța echilibrului între educație și sport. Această performanță servește drept exemplu inspirațional pentru tinerii sportivi din România și din întreaga lume, arătând că succesul în carieră poate fi completat armonios de realizările academice.

„Și școală și sport!  Cel mai valoros fotbalist din istoria fotbalului românesc, @radudragusin5 a promovat BAC-ul cu 9.16. Acum, e rândul vostru! 😎 Bafta la BAC!”, se precizează într-o postare de pe Instagram.

Radu Drăgușin (22 de ani) este un fotbalist român foarte popular, mai ales după transferul său la Tottenham în calitate de fundaș central. În timp ce tricolorul face senzație la EURO 2024, este puțin cunoscut faptul că are o soră. Meira, sora internaționalului român, sprijină fotbalistul la fiecare meci. Ea a fost o jucătoare de baschet în trecut și acum administrează o firmă de organizare a nunților. În ciuda acestor activități, Meira a fost nevoită să rateze meciul de debut al echipei naționale a României la EURO 2024 din cauza unui examen pe care trebuia să-l susțină la facultatea unde este studentă.

La doar 20 de ani, Meira Drăgușin a încercat să urmeze exemplul mamei sale, o fostă baschetbalistă de succes, dar a decis să renunțe la sport și să se concentreze pe afaceri. Ea a făcut parte și din naționala României la vârsta de 16 ani, la categoria ei de vârstă. În prezent, conduce cu succes o firmă specializată în organizarea de nunți.

Ea a confirmat că va organiza nunta fratelui ei cu Ioana Stan când va fi momentul potrivit. Recent, Alexandru Mățan, campion al României cu Viitorul (acum Farul), a beneficiat de serviciile oferite de sora internaționalului român Radu Drăgușin pentru nunta sa de vis anul trecut.

„Da, da, mai avem de așteptat (n.r.- până la nunta lui Radu Drăgușin cu Ioana Stan), dar cu siguranță, când o să se întâmple, o să fiu acolo să îi creez cea mai frumoasă nuntă. Am avut recent nunta lui Alexandru Mățan, în decembrie, care a fost coordonată de echipa mea”, a povestit în trecut Meira Drăgușin, potrivit Digi Sport.

Citește și: Sora lui Radu Drăgușin, mesaj pentru vedetele Belgiei. Meira are 22 de ani: „Pregătiți-vă”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
UEFA suspendă doi fotbaliști pentru gesturi controversate în EURO 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!