Radu F. Alexandru: Blaga să muşte, ca un buldog, tot ce nu are ce căuta în conducerea PDL

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat, vineri, pentru Mediafax, că i se pare firesc ca Vasile Blaga să candideze la funcţia de preşedinte al PDL, arătând că el l-ar susţine şi că speră ca acesta să reacţioneze ca "un buldog şi să muşte tot ce nu are ce căuta în conducerea partidului".
Romania TV
15 iun. 2012, 17:14
Radu F. Alexandru: Blaga să muşte, ca un buldog, tot ce nu are ce căuta în conducerea PDL

„Având în vedere că în urmă cu un an de zile Vasile Blaga a prezentat o moţiune care a pierdut pe raţiunile pe care le ştim, mi se pare absolut firesc să-şi depună candidatura. Eu l-aş susţine. Voi vota moţiunea Blaga . Dacă eu îmi voi depune sau nu candidatura, e o opţiune a lui Vasile Blaga. Vasile Blaga are datoria şi dreptul să-şi aleagă echipa într-o perioadă de imensă dificultate”, a precizat Radu F. Alexandru.

El a adăugat că este foarte important ca Vasile Blaga să-şi facă echipa strict pe criterii de performanţă şi profesionalism.

Sper ca Vasile Blaga să aibă înţelepciunea să nu-şi aleagă echipa pe criterii de reprezentare teritorială sau pe simpatii şi ca Vasile Blaga să reacţioneze ca un buldog şi să muşte tot ce nu are ce căuta în conducerea partidului”, a adăugat senatorul PDL.

El i-a criticat pe cei din PDL care şi-au anunţat deja candidatura pentru o funcţie de conducere, arătând că nu se ştie cine candidează şi în ce echipă şi „este ridicol” că unii anunţă că vor candida.

Radu F. Alexandru a mai spus că pentru alegerea viitoarei structuri de conducere este necesară organizarea unei Convenţii extraordinare şi că unii au lansat ideea ca actualul BPN să rămână interimar până după alegerile parlaentare.

„Dacă cineva îşi imaginează că se va întâmpla aşa ceva, înseamnă o cupă de ceanură pe gâtul PDL(…) Variantele nu sunt prea multe, ori PDL se resetează şi, după Colegiul Director consumat în două acte, cel de joi şi cel de duminică, găseşte tărie să vadă tot ce trebuie îndreptat şi să pornească pe un drum cu rezultate convingătoare, ori nu este în stare şi are toate şansele să intre într-o mare dificultate”, a mai spus senatorul PDL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească modalitatea în care va fi condus partidul până la alegerile parlamentare din toamnă.

Boc a spus că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

Vasile Blaga a fost întrebat, joi seară, la Realitatea TV, dacă nu exclude candidatura la şefia PDL, el răspunzând: „Nici pe departe”.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!