Radu Mirică ar fi trimis un mesaj cutremurător soţiei înainte de sinucidere

Medicul Radu Mirică, în vârstă de 34 de ani, este cel care a ales să își pună capăt zilelor, în urmă cu scurt timp, în București. Poliţia are mai multe piste, dar nu a făcut public motivul oficial al decesului.
Filip Stan
29 sept. 2022, 20:58
Radu Mirică ar fi trimis un mesaj cutremurător soţiei înainte de sinucidere

Motivul tulburător pentru care s-a sinucis cunoscutul medic Radu Mirică. Cunoscutul chirurg bucureștean ar fi decis să-și pună capăt zilelor după ce ar fi avut unele probleme de natură sentimentală, scrie gandul.ro. Cu numai câteva secunde înainte să se arunce în gol, acesta i-ar fi trimis soției un mesaj sfâșietor, în care a încercat să-i explice de ce consideră că sinuciderea este cea mai bună soluție.

Radu Mirică avea 34 de ani și era unul dintre cei mai apreciați chirurgi ai Spitalului Clinic de Urgență ”Sfântul Ioan” din București. Căsătorit și cu doi copii mici, medicul părea să fie un bărbat împlinit.  Doctorul Radu Mirică era medic specialist Chirurgie Generala cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică. Era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Tragedie în Capitală. Un renumit chirurg a murit după ce s-a aruncat de la etaj

În 2016, Radu Mirică s-a căsătorit cu Alexandra, medic endocrinolog. Cei doi lucrau împreună la o clinică privată care avea sediul în incinta spitalului ”Sf Ioan”.

Endobesity SRL, firma care administrează clinica, a fost înființată în 2018, având-o ca unic asociat pe Alexandra Mirică, aceasta fiind și administratorul societății.

Firma are sediul social la o adresă din comuna ilfoveană Dobroești, iar în 2021 a avut o cifră de afaceri de 62.395 lei, un profit de 39.640 de lei și datorii de 368 de lei. Conform informațiilor de pe pagina oficială a clinicii, aceasta oferă soluții de slăbire și menținere a greutății cu ajutorul chirurgiei bariatrice.

Potrivit unor surse judiciare, citat de Gandul.ro lucrurile nu stăteau deloc așa. Radu Mirică ar fi avut necazuri în familie, după ce și-ar fi înșelat soția. Acest incident ar fi condus la unele tensiuni în viața de cuplu, motiv pentru care chirurgul ar fi intrat într-o depresie pe care, deși reușea s-o ascundă față de oamenii din jurul său, se adâncea pe zi ce trece. Din acest motiv, ideea sinuciderii începuse să-l sâcâie și i-ar fi mărturisit și soției sale că este încercat de gânduri negre.

Surse apropiate anchetei au afirmat că, joi dimineață, după o nouă ceartă cu soția lui, Radu Mirică ar fi mers la o sală de jocuri de noroc. Apoi, cu toate că locuiește împreună cu familia la o adresă din Sectorul 3, s-a dus cu mașina până în fața unui bloc de 12 etaje din Pantelimon, situat vizavi de Mega Mall. A luat apoi liftul și a fi urcat la etajul 12, unde, fără să ezite, s-a aruncat în gol chiar prin dreptul unei camere de supraveghere.

Mesaj emoţionant transmis de mama băiatului de 4 ani înecat în piscina casei înainte de tragedie: „Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i!”. Cei doi vor fi înmormântaţi sâmbătă la Găeşti

„În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2”, a transmis, joi, Poliția Capitalei.

Radu Mirică era specialist în Chirurgie Generală, cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică. Era vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Radu Mirică a absolvit Facultatea de Medicină UMF Carol Davila în anul 2013 cu nota 9,45, cu o teză de licență coordonată de fostul ministru al sănătății, Mircea Beuran.

În timpul facultății, la doar 23 de ani, Mirică a primise o bursă de excelență din partea Fundației Dan Voiculescu, pentru studii științifice în domeniul dermatologiei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Condamnări dure pentru cinci activiști de mediu în Londra
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'