Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes: „Mi-e milă de ei”. Ce spune și despre Andreea Bălan: „Eu cânt și ea să danseze”

Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes. Fostul câștigător al show-ului Românii au Talent este supărat foc după experiența pe care a avut-o la Vocea României și spune că nu i s-a părut corect atitudinea unor jurați. Mai mult, dezvăluie că multe vedete nu au nicio treabă cu muzica.
Alina Costache
15 ian. 2024, 12:30
Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes:
Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes

Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes. Acesta vrea să-i provoace pe ultimii doi la un duel muzical, căruia nu crede că-i vor face față. De asemenea, a spus că singura voce care-i place e cea a Monicăi Anghel, iar singurul jurat credibil e Tudor Chirilă. Nu ar putea însă cânta niciodată cu Andra, care nu ar face față la orice gen de muzică.

Citește și: Scandal național la „Românii au talent”. Reacţie dură după ce un copil de şapte ani a câştigat marele premiu: „Ăsta nu e talent!”

Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes

Radu Pălăniță a devenit cunoscut după ce a câștigat „Românii au talent”. Imediat ce a ajuns vedetă din postura de lăcătuș mecanic, s-a înscris la Școala Popuară de Arte și vrea să ajungă cât mai sus pe plan muzical.

Cel mai cerebral și mereu cu cuvintele la el e Tudor Chirilă. El e singurul de care-mi place. Eu i-am prins pe Chirilă, Smiley, Rimes și Horia Brenciu. Nu am întors niciun scaun… Brenciu mi-a spus că nu i-am transmis nimic. Dar cred că eram pe alte frecvențe cu el. Singurii care mi-au luat apărarea au fost Smiley și Chirilă. Pe ceilalți i-a rezolvat apoi lumea prin comentarii.

Aș fi înțeles atitudinea lor, era prima mare scenă pe care pășeam după cea de la karaoke. Dar eu, în locul lor, al Irinei și a lui Brenciu, aș fi dat alte sfaturi. Rimes mi-a zis că am fost pe contrasens cu melodia. Dar au corectat-o Chirilă și Smiley. Aș fi întrebat concurentul din fața mea cu ce se ocupă. Oamenii mi-au cerut părerea după, dacă am fost dezamăgit. Dar dezamăgit pentru ce au zis Brenciu și Rimes putea fi doar cel care venea după ani de canto.

Intenționez să-i provoc public pe Brenciu și pe Irina. Dar mi-e milă deja de ei. Știu foarte bine unde mi-e nivelul. Îi mai las puțin să se bucure. Ies mai târziu la atac. Nu-i uit niciodată.

Duel cu Brenciu? N-aș putea decât cu o femeie cu voce bună. Sunt foarte selectiv în ceea ce privește vocile. Cu Monica Anghel da. Cu Andra nu aș putea. Ea pe partea de pop-etno e foarte bună. Dar la muzică ușoară nu. Să luăm, de pildă, melodia lui Bocelli și a lui Celine Dion, The Player. Ea nu va putea cânta niciodată așa ceva. Pielea de găină mi-o face doar Monica Anghel, atunci când o aud cântând. Și Nico e o voce bună. Dacă aș fi cântat muzică comercială, găseam o grămadă din noua generație.

Cu Andreea Bălan ce să fac? Eu să cânt și ea să danseze poate„, a declarat Radu Pălăniță, pentru Cancan.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Marea actriță a României s-a stins. Doamna noastră a tras cortina
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?