Radu Ștefan Bănică, despre relația la distanță pe care o are de un an de zile: „Ea stă mai mult la Londra. E și greu și ușor”

Radu Ștefan Bănică formează un cuplu cu iubita sa, Ioana Văllimărescu, de mai bine de un an. Cei doi au o relație la distanță, tânăra fiind studentă la Londra.
Alina Costache
24 iun. 2024, 22:59
Radu Ștefan Bănică, despre relația la distanță pe care o are de un an de zile: „Ea stă mai mult la Londra. E și greu și ușor”
Radu Ștefan Bănică este într-o relație cu Ioana de mai bine de un an de zile

Radu Ștefan Bănică este împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Tânărul în vârstă de 22 de ani este artist, antreprenor și absolvent de Actorie. Fiul lui Ștefan Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Văllimărescu, studentă la Universitatea de Arte din Londra. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, chiar dacă relația lor este una la distanță.

Citește și: Oana Lis s-a pregătit deja pentru viața de femeie văduvă. Ce va face după moartea lui Viorel Lis: „Am un plan, pentru că mă liniștește pe mine psihic”

Deși până acum a fost extrem de discret, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit cum gestionează relațai la distanță. Deși recunoaște că nu este întotdeauna ușor, cei doi reușesc să mențină o legătură strânsă în ciuda kilometrilor care îi despart.

„Noi suntem de un an și ceva împreună, doar că nu ne-am afișat. Ea stă la Londra. Este la master acolo. Este artistă și ea: grafică, pictează, desenează, sculptează, face scenografie. E în breaslă, cum s-ar zice.

Ea stă mai mult la Londra în perioada asta, pentru că sunt examenele. Cu distanța e și greu și ușor. Nu știu cum să spun. Există FaceTime, există avionul. Se nimerește ca atunci când ea pleacă, eu să fiu atât de de plin cu treabă. Chestia ne ajută un pic”, a spus Radu Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Fiul lui Ștefan Bănică Junior povestea recent că el și Ioana Văllimărescu se cunoșteau dinainte de a forma un cuplu. Tânărul a dezvăluit că iubita lui a apărut în viața sa la momentul potrivit.

„Nu cred că sunt un om greu de suportat în relație. Artiștii sunt dificili, dar într-un anumit sens. Locuim împreună când stă în țară. Ea este plecată în afara țării, cu studiile, dar ne vedem foarte des. Există avion. Are încredere în mine. E o relație sănătoasă și suntem de mult timp împreună. (…) Ne știam cu un an înainte să fim împreună. Am fost prieteni. Mereu ne aducem aminte cum s-a întâmplat totul, că a fost pe nepusă masă. Nu se aștepta nimeni! Dar uite un sfat, când nu cauți, găsești, cam așa a fost în cazul meu. Și la ea la fel!”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru Cancan.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după căsătorie: „Sunt oameni pentru care nu contează chestia asta, dar în creierul meu s-au întâmplat niște lucruri”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!