Raluca Bădulescu, detalii picante despre apariţiile incendiare pe platforma pentru adulţi: „Şi aici trebuie făcută performanţă”

Raluca Bădulescu și-a deschis cont pe „OnlyFans”. Invitată la emisiunea „Viața fără filtru”, aceasta a dezvăluit motivul pentru care a făcut acest lucru, dar și ce tip de conținut va posta.
Irina Dumitrescu
29 aug. 2024, 20:25
Raluca Bădulescu, detalii picante despre apariţiile incendiare pe platforma pentru adulţi:
Raluca Bădulescu s-a apucat de OnlyFans, la 49 de ani

Raluca Bădulescu a dezvăluit faptul că și-a creat cont pe o platformă pentru adulți. Cu toate acestea, ea spune că lumea percepe greșit aceste platforme și că ceea ce ea va  posta acolo va fi diferit de ceea ce cred oamenii. Aceasta a precizat că își dorește să exploreze zona fashionului și că deși este conștientă de faptul că va stârni controverse și discuții cu această decizie, nu îi pasă de gura lumii și vrea să facă mereu ceea ce simte. În plus, fosta jurată de la „Bravo, ai stil!”, a spus că nu a luat această decizie impulsiv, ci s-a gândit mai bine de un an dacă este alegerea corectă sau nu.

Au ieșit scântei pe OnlyFans! Ema Karter și Raluca Bădulescu, scene interzise 18+ care îți taie respirația! „Oameni nu vor fi dezamăgiţi, vor vrea să vadă mai mult”

„În permanență, eu mă gândesc care este următorul pas, care e următorul lucru pe care pot să-l fac, cum să fac în așa fel încât să trăiesc viața asta la maximum și să fac ce îmi place, să descopăr lucruri noi, alte aspecte ale vieții. Mă bucur că nu se aștepta nimeni că eu o gândesc cam de un an de zile. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au susținut decizia. Situația este în felul următor. Legat de această platformă, lucrurile sunt greșit înțelese. Lumea are impresia că, fiind o platformă pentru adulți, content-ul este același la toate persoanele.

 

Fiecare postează ce dorește. Depinde ce vrei să faci și cum te vezi. Eu vreau să explorez fashion-ul, personalitatea mea, un anumit tip de sexualitate. Nu mi-am reprimat nimic niciodată. Știu sigur că anumite lucruri pot stârni controverse, dar nu vreau să îmi trăiesc viața după regulile lumii. Partea financiară contează, însă mai mult decât atât, mă străduiesc ca conținutul pe care îl dau pe acea platformă să fie la un anumit nivel. Eu cred că și pe acea platformă de adulți trebuie făcută performanță. Am abonați care îmi spun că mă iubesc, lucru care mă bucură. Voi face tot ceea ce doresc eu să fac”, a declarat Raluca Bădulescu, la emisiunea „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars.

Raluca Bădulescu: fashionistă, vedetă OnlyFans și MAMĂ. „Regina Regească” a dezvăluit cum a reacționat fiului ei când a aflat ce face pe internet: „E la fel de open-minded ca mine”

Raluca Bădulescu este o personalitate publică din România, cunoscută în special pentru rolul său de jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!”, un show de modă și stil difuzat pe Kanal D. De-a lungul timpului, Raluca a devenit recunoscută pentru stilul său vestimentar extravagant, pentru pasiunea sa pentru modă și pentru opiniile sale directe și adesea controversate.

Au ieșit scântei pe OnlyFans! Ema Karter și Raluca Bădulescu, scene interzise 18+ care îți taie respirația! „Oameni nu vor fi dezamăgiţi, vor vrea să vadă mai mult”

Pe lângă activitatea sa în televiziune, Raluca Bădulescu a fost și subiectul unor discuții mediatice legate de transformarea sa fizică. A trecut printr-o schimbare majoră după ce a optat pentru o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, care a ajutat-o să piardă un număr semnificativ de kilograme.

Spynews
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Bzi.ro
Andreea Marin, super sexy în Sardinia! S-a afișat cu sutienul la vedere, la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ce grupă sanguină au femeile care nasc genii. Copiii au și o imunitate foarte puternică
Capital.ro
Răsturnare de situaţie în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei Ghinescu a mărturisit totul după 17 ani de la dispariția fiicei sale: Mi s-a interzis
Playtech.ro
WOW! Iustina de la Insula iubirii e SUPERBĂ înainte să nască! Apariție de SENZAȚIE după finala emisiunii
DailyBusiness
Marcel Boloș asigură toți pensionarii! 116 miliarde de lei, injectate azi în conturile Casei de Pensii!
Adevarul
Trump amenință că îl aruncă pe Zuckerberg în pușcărie. „Îl urmărim îndeaproape”, transmite fostul președinte al SUA
Spynews
Viața fără filtru. Mama Elodiei Ghinescu, declarații la 17 ani de când fiica ei a dispărut. Femeia merge zilnic să aprindă o lumânare la un mormânt gol: "Ce pot să fac"
Spynews
Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul. E bine să-l citești la vreme de necaz și supărare, ce cuvinte puternice să folosești
Evz.ro
Palatul lui Coldea. O bijuterie de 1,5 milioane de euro
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Singura zodie care este binecuvântată de astre în septembrie 2024. Va lovitura pe toate planurile!
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Cine este pensionarul din Buzău care a primit 9.000 de lei în plus la recalculare! Pensia pe care o va primi acest român de la 1 septembrie
Capital.ro
Devine interzis pentru fumători. Nu vor mai avea voie să fumeze în spațiile publice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Tragerea la sorți pentru sezonul revoluționar al Champions League a avut loc la Monaco
MediaFlux
Control total de la ANAF. Românii trebuie să raporteze ORICE MIȘCARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...