Raluca Bădulescu și Lorelai, mesaje picante către Cătălin Bordea! „Ne-a plăcut mult. Am simțit tot” Comediantul le-a dat imediat replica: „Să nu abuzați”

Lorelai și Raluca Bădulescu s-au întrecut în mesaje care mai de care mai sexy către Cătălin Bordea! Iată care este motivul pentru care i-au mulțumit cu atât de multă pasiune.
Alina Costache
13 aug. 2024, 23:17
Raluca Bădulescu și Lorelai, mesaje picante către Cătălin Bordea! „Ne-a plăcut mult. Am simțit tot” Comediantul le-a dat imediat replica: „Să nu abuzați”
Raluca Bădulescu și Lorelai, mesaje picante către Cătălin Bordea! Comediantul le-a dat imediat replica: „Să nu abuzați”

Cei care îl urmăresc pe Cătălin Bordea știu deja că acesta este un foarte mare fan al motocicletelor. Caii putere îi aduc foarte multă adrenalină, iar comendiantul admite că libertatea pe care acest vehicul pe două roți i-o oferă este un adevărat drog. Bordea a mai vorbit de-a lungul timpului despre cât de utilă este o motocicletă, mai ales în traficul din București. Acesta îți oferă șansa de a te strecura printre zecile de mașini blocate zi de zi în Capitală. După cum se va observa din discuția pe care a avut-o cu Lolrelai și Raluca Bădulescu, comediantul și-a împrumutat motocicleta pentru a le oferi vedetelor o doză sănătoasă de adrenalină.

Citește și: Nelu Cortea, noi dezvăluiri despre fosta lui Bordea. Ce făcea Livia la club: „Ea a fost plătită acolo. Nu credeam că se coboară la nivelul ăsta”

Ce mesaje sexy a primit Cătălin Bordea

Lolrelai și Raluca Bădulescu au stârnit numeroase bârfe și discuții pe rețelele de socializare când i-au mulțumit comediantului într-un mod inedit. Cele două vedete erau îmbrăcate în ținute sexy, iar formulările lor sugerau altceva decât realitatea.

Într-un mod mai „interesant”, Lolrelai și Raluca Bădulescu i-au mulțumit lui Cătălin Bordea pentru un serviciu pe care l-au primit. Momentul a fost postat pe rețelele de socializare, iar la final, au dezvăluit despre ce era vorba.

Cele două vedete și-au surprins fanii cu mesajul publicat pe rețelele de socializare. Deși și–au exprimat recunoștința față de Cătălin Bordea într-un mod cât se poate de interpretabil, până la urmă au lăsat să se înțeleagă că era vorba despre motocicleta comediantului, care le-a fost împrumutată.

După întâlnirea, în care Lolrelai a purtat o ținută sexy, cele două i-au transmis un mesaj în stilul lor caracteristic. Au descris cât de bine întreținută era „scula lui” și cum au resimțit fiecare detaliu, iar Cătălin Bordea nu s-a putut abține și le-a răspuns cu aceeși monedă.La final, au explicat că totul era legat de motocicleta împrumutată.

„Vrem să-i mulțumim lui Bordea pentru tot ce a făcut astăzi pentru noi. Cătălin, o ai atât de bună, îți mulțumim. Pentru scula specială îți mulțumim. Ne-a plăcut mult. Am simțit fiecare centimetru al ei. Este foarte bine întreținută. O mai vrem. 10-15 minute. E vorba de motorul lui Cătălin Bordea. Scula lui roșie, mulțumim Cătălin”, au spus Raluca Bădulescu și Lolrelai.

„O întrețin, o ung, o spăl, da. O mai dau, dar să nu abuzați”, a spus Cătălin Bordea.

 Citește și: Fosta iubită a lui Spike, mesaj uluitor pentru Livia Eftimie, femeia care l-a părăsit pe Cătălin Bordea. ”Nu voiam să cred că ai fi în stare de asta”

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Municipiul din România în care se deschide o fabrică unică în lume. UE a aprobat o investiție de circa 100 de milioane de euro
Capital.ro
Decizie pentru toți românii care au BULETIN. Au la dispoziție doar 15 zile
Playtech.ro
Americanii nu vor să dea medalia. Lansează o nouă teorie. Eroarea gravă pe care ar fi făcut-o TAS
DailyBusiness
DATA LA CARE INTRĂ PENSIILE. S-a aflat acum!
Adevarul
Dacă lui Putin nu-i convine situația din Kursk, atunci „să plece naibii din Ucraina”, spune Casa Albă
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile salariaților care lucrează 12 ore pe zi
Ego.ro
Din cauza soacrei mele,mi-am luat copilul și am plecat. M-a umilit și...
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare. Câți ani va petrece în arest Constantin Popescu
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Guvernul a dat termen pentru români. Aveți timp 5 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
România se pregătește de RĂZBOI? Mișcare strategică CIUDATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...