Raluca Pastramă aruncă bomba despre soția lui Pepe: „Ea mi-a fost prietenă, a dormit cu mine în pat. Familia lui știa că aveau o relație”

Raluca Pastramă și Pepe se află într-un scandal monstru și își aduc tot felul de acuze și reproșuri. La trei ani de la divorț, se pare că cei doi au de împărțit foarte multe lucruri. Mama fetelor artistului face dezvăluiri despre Yasmine, actuala soție a lui Pepe.
Alina Costache
22 oct. 2024, 21:36
Raluca Pastramă aruncă bomba despre soția lui Pepe:
Raluca Pastramă și actuala soție a lui Pepe ar fi fost prietene

Raluca Pastramă a dezvăluit că Yasmine i-ar fi fost prietenă și relația lor ar fi început dinainte ca ei să se despartă. În acea perioadă ar fi legat o prietenie strânsă, ba chiar ar fi dormit și ar fi petrecut mult timp împreună.

Citește și: Pepe o desființează pe fosta soție, Raluca Pastramă. Artistul a răbufnit mai grav ca niciodată. „Nu a plătit în viața ei”

Raluca Pastramă și actuala soție a lui Pepe ar fi fost prietene

Chiar dacă au trecut câțiva ani de la despărțire, Raluca Pastramă și Pepe nu au ajuns la sentimente mai bune, ci din contră. În prezent, cei doi se află în proces pentru custodia copiilor.

Fata aceea mie mi-a fost prietenă. Ea a fost prietenă cu noi ani de zile. Ea venea cu bărbatul ei la noi în casă. A dormit cu mine în pat. Pepe pleca la cântări și ea dormea cu mine în pat.

Ea a fost foarte prietenă cu mine, și nu doar cu mine, cu toată familia lui. Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinainte. Ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru. El a mers la sigur, dar asta este o altă discuție”, a declarat Raluca Pastramă.

„Niciodată nu au stat exclusiv la tată”

Bruneta susține că a fost mereu implicată în viața fetițelor sale și că nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, cu toate că artistul a susținut acest lucru de-a lungul timpului.

Poate că este momentul să spun și eu o parte din adevărul meu. A sosit momentul acesta. Ca să încep cu începutul și să înțeleagă și oamenii de acasă realitatea lucrurilor, aș vrea să le comunic că eu nu am fost niciodată departe de copiii mei. Fetele mele nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, așa cum el a spus întotdeauna.

Nu îmi doresc să intru într-o dispută cu el, ci îmi doresc ca oamenii să cunoască puțin din adevăr și să nu considere că sunt o mamă care și-ar lăsa vreodată copiii. Este total neadevărat. Programul copiilor a fost întotdeauna jumătate și jumătate.

Niciodată nu au stat exclusiv la tată. Copiii întotdeauna au stat și la mine și la el. Nu a fost niciodată discuția ca fetele noastre să stea exclusiv la unul dintre noi. Nu ar fi normal pentru ele să se întâmple asta. Fetele noastre au stat, după divorț, jumătate-jumătate. Cinci zile la mine, cinci zile la el, o săptămână cu o săptămână. Acestea au fost proporțiile”, a spus Raluca Pastramă la Xtra Night Show.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?