Ramona Bădescu, primele declaraţii despre viaţa de mămică, dar şi despre tatăl copilului: „Soţul meu nu face parte din showbiz”

Ramona Bădescu a născut primul ei copil la 50 de ani, pe 17 septembrie 2019. Vedeta a adus pe lume un băieţel, care i-a schimbat viaţa la propriu, fiin pe primul loc ca şi prioritate în toate activităţile şi proiectele pe care le are.
Romania TV
05 mart. 2020, 08:39
Ramona Bădescu, primele declaraţii despre viaţa de mămică, dar şi despre tatăl copilului:

Ramona a vorbit despre viața de mămică și cum s-a schimbat viaţa de 5 luni și jumătate încoace. Deşi are ajutoare, i-a fost dificil în prima săptămână, însă a reuşit cu brio să se adapteze şi să facă faţă acestei provocări.

Am avut un moment ca nici unul în viața mea, atunci când, pe 17 septembrie, anul trecut, am auzit primul plâns al fiului meu în momentul când s-a născut si am vrut sa-l asez. Atunci parcă s-a creat, ca în Avatar, o conexiune unică! Voiam să îl țin, nu vroiam să îi mai dau drumul, dar mi l-au luat să-l spele, să-l pregătească.

Cele mai frumoase 5 luni și jumătate din viața mea! Fiecare zi alături de fiul meu este o zi unică și diferită. Ceea ce mi se întâmplă și ceea ce trăiesc acum nu este un film, e o realitate. A fost o realitate dificilă în prima săptămână, după ce am ieșit din maternitate, unde totul era foarte organizat. Acolo mi-l îngrijeau, îl îmbăiau, după aceea, toate aceste lucruri le făceam de una singură acasă. Chiar dacă aveam ajutor, am vrut din primul moment să îmi cresc eu copilul și să simt ce înseamnă să fii cu adevărat mămică„, a declarat Ramona Bădescu pentru Click.ro.

Cine este tatăl copilului?

Ramona Badescu a decis să nu dezvăluie încă numele micuțului și nici identitatea tatălui copilului său, alături de care a decis să își trăiască viața și povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu!  Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales. Chiar dacă am renunțat la foarte multe apariții TV și la foarte multe interviuri, am făcut-o din respectul pe care i-l port fiului meu și pentru că am considerat atât de emoționant acest moment, încât am lăsat totul deoparte„, a mai mărturisit actriţa pentru aceeaşi sursă.

„M-am îngrășat doar 9 kilograme în timpul sarcinii”

Legat de botez, RAmona a dezvăluit că va avea loc la Vatican, însă data nu este stabilită încă: „Botezul ne dorim să-l facem la Vatican, dar încă nu am stabilit data, urmează să ne ocupam de acest aspect”.

De siluetă nu trebuie să îşi facă griji, deoarece nu a luat multe kilgrame în sarcină, iar acum are aceeaşi greutate pe care o avea înainte să rămână gravidă.

M-am îngrășat doar 9 kilograme în timpul sarcinii, așa că după ce am născut foloseam aceleași lucruri, eram mai slabă practic cu un kilogram decât înainte să rămân gravidă. Am avut o echipă de nutriționiști care s-a ocupat de mine și care m-a urmărit pe perioada sarcinii. Dar, oricum, nu am făcut mari sacrificii, pentru că nu mâncam mult, excepție făcând brânza de capră, pe care o mâncăm foarte des. Nu am mâncat dulciuri, ci foarte multe fructe, pizza mi-a plăcut foarte mult în perioadă sarcinii. Acum am 64 de kilograme și când am rămas însărcinată aveam 65 de kilograme„, a conchis Ramona Bădescu.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!