Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu, după ce s-a afișat cu noua iubită: „Un bărbat care jignește o femeie e doar un gunoi”

Ramona Olaru continuă să-l atace pe Cătălin Cazacu chiar și după despărțire. Asistenta și fostul ei logodnic au ales să pună capăt relației la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie.
Alina Costache
08 mart. 2023, 11:57
Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu, după ce s-a afișat cu noua iubită:

În ultima perioadă, Ramona Olaru a avut o mulțime de postări pe rețelele sociale dedicate lui Cătălin Cazacu. Vedeta nu a ezitat să-și exprime părerile în mediul online și să-i transmită acestuia mesaje subtile.

„Un bărbat care jignește, lovește fizic, desconsideră în orice fel o femeie este doar un gunoi”, a spus asistenta de la matinal, pe contul ei de TikTok.

Deși nu a precizat exact la cine se referă, mulți internauți au presupus deja că Ramona face referire la fostul iubit.

Ramona Olaru a avut recent și o reacție în ceea ce privește noua relație a lui Cătălin Cazacu. Cei doi au mers împreună la un concert.

„Nu știu cine e Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită. Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, a declarat Ramona, pentru FANATIK.

Citește și Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu după despărțire: „Viii cu viii, foștii cu morții. Tu-mi aduceai doar ghinion”

Ce a primit Ramona Olaru de 8 martie

Ramona Olaru, în vârstă de 33 de ani, poate spune că este împlinită pe toate planurile pentru că are o carieră de succes și o viață fericită. Vedeta pare mai fericită ca niciodată alături de noul iubit, care o împlinește zi de zi.

Asistenta a primit un cadou superb din partea iubitului și s-a lăudat cu el pe rețelele sociale. Ramona a postat o fotografie cu ea în care ține în brațe un ursulețuriaș de pluș, de culoare roșie.

„Ai grijă ce îți dorești, căci mereu se întâmplă! Băi, deci eu, de obicei, când zic în viața asta ai grijă ce-ți dorești sau vezi la ce te uiți și îți place, că sigur ajunge la tine. Deci este cât mine! L-am admirat și acum a ajuns la mine în mașină”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, la secțiunea Povești.

Există viață și după Ramona Olaru. Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a trecut foarte repede peste despărțirea de Ramona Olaru, pe care o ceruse în căsătorie în vara anului trecut, şi s-a cuplat cu o colegă din trust încă de acum o lună. Cei doi nu se mai feresc şi au postat deja imagini de la evenimentele la care au mers împreună.

Citește și Cine este şi cu ce se ocupă noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Cum s-au afişat cei doi pentru prima oară în public FOTO

Elisa Alexandra Roman este reporter în cadrul emisiunii Xtra Night Show prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, dar pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii incendiare, se recomandă a fi şi model. De asemenea, a apărut în mai multe dintre videoclipurile artiștilor de la noi.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...