Ramona Olaru, la un pas de o căsnicie din interes cu un milionar îndrăgostit. De ce s-a încheiat relația înainte să înceapă: „Am vrut, dar nu puteam nici să mă pup”

Simpatica asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru, a mărturisit că a fost la un pas de a deveni, din interes, soția unui milionar nu foarte arătos, dar foarte îndrăgostit. Vedeta a refuzat însă, propunerea.
Alina Costache
20 dec. 2023, 19:27
Ramona Olaru, la un pas de o căsnicie din interes cu un milionar îndrăgostit. De ce s-a încheiat relația înainte să înceapă: „Am vrut, dar nu puteam nici să mă pup”

Ramona Olaru a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, unde a mărturisit că, în urmă cu câțiva ani, a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar, dar l-a refuzat. Asistenta de la Antena 1 a făcut dezvăluiri incendiare despre trecutul ei amoros destul de tumultos.

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri din viața intimă. Asistenta de la Neatza a răbufnit: „Nu sunt o vagaboandă”

Ramona Olaru, la un pas să se mărite cu un milionar

În urmă cu câțiva ani, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar, dar a refuzat propunerea acestuia. Invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, Ramona Olaru a mărturisit că, pentru a scăpa de grijile financiare și de munca asiduă, s-a gândit dacă să accepte propunerea unui milionar de a deveni soția lui. Cu toate acestea, vedeta nu a fost deloc atrasă de el și nu și-a dorit să formeze o relație cu acesta, ba chiar l-a mințit că ar eo relație cu altcineva pentru a nu-i mai face avansuri.

„Nu m-am căsătorit și nici nu o să mă căsătoresc pentru bani. Nu pot. Eu trebuie să am o conexiune extraordinară cu omul ăla ca să conviețuiesc cu el, să trăiesc cu el, să ne ținem de mână. Eu nu pot să mă pup cu oricine, nici să mă pup, dar alte lucruri? Mie trebuie să îmi placă de omul ăla, să mă leg energetic de el, să îmi fie drag de el. Nu pot să mă căsătoresc pentru bani, pur și simplu. Am vrut, dar nu pot.

Am vrut acum câțiva ani. Am zis «Dacă ăsta este? Trebuie să-mi iau pe cineva cu bani, să nu mă mai zbat atât să muncesc ca fraiera toată viața». Omul nu era prea aranjat sau prea frumos. Am avut o discuţie cu el, mi-a zis că îmi oferă tot, doar să fim împreună, să ne căsătorim. Nu arăta tocmai bine, dar nu asta contează. Avea un suflet bun. Şi am stat şi m-am uitat la el de sus până jos. Omul era milionar și am zis «Bă, nu. Iartă-mă, te rog. Ies cu un băiat și nu pot». De unde, eu eram singură de mult. I-am mai spus că după ce o să închei cu el, eu sunt de acord”, a spus Ramona Olaru, în cadrul podcastului lui Jorge.

Ramona Olaru a vorbit și despre un moment mai puțin plăcut din viața ei, dar în urma căruia a avut multe de învățat. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că a fost înșelată de bărbatul iubit. După ce l-a prins în pat cu o altă femeie, vedeta de la Antena 1 a avut un șoc, însă, chiar dacă a suferit mult, a învățat o lecție importantă ce îi servește drept călăuză în relațiile viitoare.

„Eu sunt un om extraordinar, numai bună de pus la rană, dar dacă m-ai supărat s-a terminat. Dacă m-ai supărat, s-a închis de tot relația dintre noi. Nu mă întorc să fac rău sau să mă răzbun, niciodată. Am fost și înșelată, dar cred că m-a ajutat treaba asta, când am aflat exact. Noi, femeile, mai spunem că suntem înșelate, dar când îi vezi pe amândoi în fața ta, fără haine pe ei…Dar prefer să nu vorbesc despre subiectele acestea, au trecut, s-au dus, dar, ca idee, a existat aşa ceva în viaţa mea.

Cred că m-a ajutat mult să văd cu ochii mei o astfel de imagine. Pe moment am rămas mută. Nu am ştiut cum să reacţionez şi am plecat. Apoi, am stat şi m-am gândit ce trebuia să fac într-o astfel de situaţie: să mă întorc, să iert… Dar nu, cum să mă împac? De ce? Am rezolvat traumele care erau de rezolvat. Nu îmi trebuie aşa ceva în viaţa mea, niciodată, de ce aş sta cu un asemenea om? De ce aș împărți un om cu cineva? De ce? Dacă vrei să stai cu mine, e ok, dacă nu mai vrei cu mine, că nu-ți mai place, că nu mă mai iubești, spune-mi frumos. A fost dur, fix ca în telenovele a fost. Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le ştiu din viaţa mea”, a povestit Ramona Olaru în podcast.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu colegii de la Neatza. ”Acum avem o relație ok, vorbim”

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Armata israeliană confirmă moartea a doi ostatici deținuți de Hamas
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!