Rareș Bogdan continuă războiul declarațiilor cu Marcel Ciolacu: ”S-a înscris Ciolacu în PNL? Nu-mi poate interzice participarea la ședințele coaliției”

Premierul Marcel Ciolacu l-a acuzat, miercuri seară, pe prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, de mitocănie, pentru că „dinamitează” o coaliție „numai cu știri false”, și a declarat că nu mai vrea să se întâlnească cu acesta în ședințele coaliției de guvernare.
Mircea Filipescu
17 nov. 2023, 21:50
Rareș Bogdan continuă războiul declarațiilor cu Marcel Ciolacu: ”S-a înscris Ciolacu în PNL? Nu-mi poate interzice participarea la ședințele coaliției”

Marcel Ciolacu a spus că vrea ca de acum încolo discuțiile să fie la nivel restrâns, doar cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, secretarii generali și vicepremierii, fără participarea prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan.

„Fiindcă am ședință cu Ciucă, vom face aceste ședințe până ne aliniem cu toții într-un fair play, într-un gentlemen’s agreement, o să fac cu Nicolae Ciucă, cu secretarii generali, cei doi vicepremieri, discutăm toate problemele, ne întoarcem fiecare la partidul lui și luăm hotărâri. Eu nu mai vreau să fac o coaliție lărgită cu niște domni sau doamne care, după ce se termină coaliția și ajungem la concluzii, ieșim și dinamităm din interior o coaliție”, a declarat Marcel Ciolacu.

În replică, vineri, la Digi 24, Rareș Bogdan i-a transmis lui Ciolacu că nimeni nu-i poate interzice să participe, pentru că este prim-vicepreședintele partidului, adăugând că ce a spus premierul „au fost doar vorbe aruncate”.

Citește și: Dana Budeanu, interviu inedit cu Marcel Ciolacu: „Sunt un om simplu de la Buzău. Cel mai cumplit în politică e să devii penibil”

„S-a înscris Marcel Ciolacu în PNL? Că asta e un Breaking News, dacă s-a înscris. Eu sunt ales de 5.000 de oameni, reprezentant al celor 240.000 de membri ai PNL, ca prim-vicepreședinte al PNL cu cel mai mare număr de voturi după președinte. Practic, sunt al doilea om votat, având în vedere că secretarul general este votat doar de Consiliul Național, care este format din 650 de membri. Tot atunci, Consiliul Național, reieșit în urma congresului a hotărât ca cei patru prim-vicepreședinți ai partidului și secretarul general, plus președintele ales al partidului, să participe în Consiliul de Coordonare al Coaliției”, a explicat el.

Rareș Bogdan spune că nu vrea o rupere a coaliției și a explicat, referitor la Marcel Ciolacu, că „nu are cum să-i interzică” și că „nici nu crede că încearcă să facă asta”.

„Cred că a fost doar o vorbă aruncată, nimic altceva. Atât timp cât sunt prim-vicepreședinte al PNL nimeni nu-mi poate interzice. Sigur, datorită programului meu, pentru că am văzut că alte televiziuni foarte prietene cu PSD erau foarte acide, spunând că nu am participat, păi e greu, pentru că nu pot fi și la Parlamentul European și în București. Eu am spus niște lucruri, am cerut lămuriri, nu am denamitat nimic, am fost vocea PNL. Ca să ai bani să dai pensii, salarii, să plătești bugetari trebuie să ai companii private care să aducă plus valoare. Dacă dinamitezi cu impozite, taxe, scoți facilități pentru companiile private românești și străine nu mai ai bani la buget”, a mai spus liberalul.

Citește și: Nicolae Ciucă vrea pact de neagresiune cu PSD şi aruncă buzduganul spre Cotroceni: „Ne comportăm ca nişte copii, aruncându-ne vorbe de la unii la alţi”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?