Rareș Bogdan, despre candidatul PNL la prezidențiale. ”Nicolae Ciucă va fi președinte pentru toți românii. El are o legătură cu Dumnezeu, cu credința”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a fost invitat în platoul Antena3, acolo unde a vorbit despre alegerile de care ne mai despart doar patru zile. Ce a declarat acesta, în urmă cu doar câteva momente.
Filip Stan
05 iun. 2024, 20:52
Rareș Bogdan, despre candidatul PNL la prezidențiale. ”Nicolae Ciucă va fi președinte pentru toți românii. El are o legătură cu Dumnezeu, cu credința”

Rareș Bogdan a fost invitat în platoul Antena3, acolo unde a vorbit despre alegerile de care ne mai despart doar patru zile.

Citește și Rareș Bogdan: „Pensiile speciale trebuie tăiate, nu renunțat la ele”. Ce vrea liberalul să se întâmple cu pensiile militarilor

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a vorbit la Antena 3 despre proiectele care includ bani europeni, proiecte foarte importante pentru România.

„Care este per total lista comună PNL PSD?”, a întrebat prezentatoarea Sabina Iosub.

„19-20, dacă românii ne votează și au încredere în noi și au înțeles că singura echipă care poate reprezenta România, atât pe rezoluții cât și pentru bani, este această echipă cu mare putere, influență, EPP rămâne o forță pe estimări iar SND la fel. Cele două mari familii politice rămân împreună, colaborează. Românii văd și cunosc, primarii noștri sau reprezentanții noștri nu au vorbit prea mult.

Noi avem proiecte multe, bani europeni aduși pentru infrastructura apă-canal, feroviară, spital, spital complet nou la Cluj, spital de copil la Iași, 2600 de școli mai avem 2440 modernizate cu bani europeni”, a spus Rareș Bogdan.

„Vorbim prea puțin de europarlamentare din păcate. Ceea ce veți decide la Bruxelles este influențat de către alegerile locale”, a concis prezentatoarea Sabina Iosub.

„După cum știți mai bine decât alți jurnaliști, România a avut primii 5 ani după aderare, 9% absorbție, rușinea europei, apoi am ajuns la 18%, acum avem 38%. Abia în urmă cu doi ani, în mandatul premierului Ciucă am reușit o absorbție de 77%, anul acesta dacă lucrurile merg bine vom avea 80% spre 90%.

Banii europeni pot schimba viața. Avem în portul Constanța 40 de autobuze electrice care au ajuns pentru Suceava, au fost cumpărate în mandatul fostului primar Lungu. Parcul auto de mașini și transport în comun este mai modern decât la Roma sau Milano.

Parcul auto de la Oradea, Deva, Brașov este similar cu al marilor capitalelor europene. Bani europeni au intrat în multe proiecte, autostrada Moldovei, se lucrează într-un ritm alert”, a continuat Rareș Bogdan.

De asemenea, Rareș Bogdan se laudă cu o echipă închegată, o echipă care nu a dormit aproape deloc pentru ca totul să iasă conform planului.

”Nicolae Ciucă are o legătură cu Dumnezeu”

Întrebat ce se va schimba între PNL Și PSD, Rareș Bogdan a răspuns:

„Pe 10 vom avea analize interne, apoi vom avea ședința post locuri, sunt 9 locuri în județele României unde ne batem cu PSD, 3 sau patru unde ne batem cu USR, dar rămân în funcție, aproximativ, aceiași în România. Am încredere că Ciobotaru poate fi urmașul lui Cosma. Ne păstrăm fiefurile, Constanța, Bihor”.

„PNL era cotat cu 13-14%, astăzi avem cel puțin 22%, vreau să mulțumesc colegilor, aceste două zile sunt vitale, nu a stat niciun liberal, eu sunt foarte mulțumit de modul în care au dus campania, cred că se va vedea la vot. PNL a reușit o renaștere extraordinară, PNL va avea cu 10/20% mai mult, ceea ce arată un start bun pentru prezidențiale”, a mai spus Rareș Bogdan.

„Ce veți face la prezidențiale?”, a fost întrebarea adresată de prezentatoare.

„Mergem cu oștirea înainte”, a răspuns Rareș Bogdan.

„Deci cu Nicolae Ciucă”, a afirmat prezentatoarea Sabina Iosub.

Te-ar putea interesa și Cum va creşte salariul minim, versiunea liberală. Rareş Bogdan a explicat cum se impozitează cei 3.700 de lei din iulie

„Este candidatul care face tot ce poate, Nicolae Ciucă are o legătură cu Dumnezeu, cu credința, el a spus că singura frică pe care o are este să moară neîmpărtășit, are o familie frumoasă, un român autentic, un om care cred că poate asigura echilibru pentru România și un președinte care dacă va ajunge la Cotroceni va păstra PNL la guvernare și va fi președinte pentru fiecare român”, a concis Rareș Bogdan.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Singurele 4 zodii care vor avea noroc în dragoste până la final de iulie 2024. Cupidon e de partea lor
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, promisiune pentru 1,1 milioane de români! Se va întâmpla până la final de 2024!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un îndrăgit actor a murit subit la nici 30 de ani. Cauza decesului
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Precizări Poliția Română: Clarificări asupra ordonanței antidrog pentru șoferi
MediaFlux
CONTROALE MAJORE în TRAFIC! E PRĂPĂD
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!