Rareş Bogdan, despre cazul şoferiţei amendate pentru că avea tricolorul agăţat de maşină. „E inadmisibil. Au făcut un abuz”

Europarlamentarul Rareş Bogdan a reacţionat, miercuri, la România TV în cazul şoferiţei care a fost amendată de poliţişti pe motiv că avea tricolorul agăţat de maşină. Prim vicepreşedintele PNL susţine că este vorba despre un abuz şi va discuta atât cu ministrul de Interne, Marcel Vela, cât şi cu şefii Poliţiei pentru a lua "măsuri extrem de dure împotriva celor care şi-au permis să întineze un simbol naţional suprem".
Romania TV
22 iul. 2020, 19:25
Rareş Bogdan, despre cazul şoferiţei amendate pentru că avea tricolorul agăţat de maşină.

Rareş Bogdan a intervenit în emisiunea „Punctul Culminant” moderată de jurnalistul Victor Ciutacu pentru a comenda cazul şoferiţei amendate pentru că a agăţat tricolorul pe maşină.

„Mi se pare inadmisibil! Imediat ce închid cu tine o să-l sun pe Marcel Vela, pe Liviu Vasilescu şi pe Bogdan Despescu, sunt sigur că vor reacţiona. Nu e vorba despre un partid, nu e vorba despre un prim-ministru, vreun ministru sau un şef de Poliţie. Aici e vorba despre patriotism”, a reacţionat Rareş Bogdan.

Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a dat detalii lui Rareş Bogdan despre momentul în care a fost amendată în trafic pentru că a agăţat pe maşina sa un steag cu drapelul României.

„Răspunsul domnului poliţist la întrebarea mea dacă este un ordin al domnului ministru Vela a fost că s-a albit şi s-a uitat la mine şi mi-a spus: iertaţi-mă, nu pot să vă răspund!”, i-a spus avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă lui Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL a reacţionat dur.

„Au făcut un abuz. Ceea ce au făcut acei oameni nu este demn de uniforma Poliţiei Române. Sunt convins că atât Liviu Vasilescu, cât şi Marcel Vela vor lua măsuri extrem de dure împotriva celor care şi-au permis să întineze un simbol naţional suprem. Este inadmisibil ce vi s-a întâmplat”, a spus Rareş Bogdan.

Explicaţiile Poliţiei

„În data de 16 Iulie a.c., în zona Palatului Parlamentului, polițisti din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un grup de 7 autovehicule care se deplasau cu viteză redusă și foloseau avertizorul sonor, două dintre acestea având montate obiecte care depășeau dimensiunile autovehiculul și nu erau fixate corespunzător, riscând să se desprindă și să obtureze vizibilitatea conducătorului auto aspect care putea conduce la producerea unor accidente rutiere ( steaguri cu dimensiunea de 90cm x 135cm). Pentru a evita orice incident, polițiștii au procedat la verificarea conducătorilor auto, cărora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale și au adresat recomandări referitoare la respectarea prevederilor legale. În ceea ce privește clipul video apărut în spațiul public, facem precizarea că nu a fost aplicată nicio sancțiune conducătorului auto în cauză, polițistul a adresat doar recomandări în ceea ce privește respectarea legii”.

Şoferiţă oprită în trafic de Poliţie, pentru că avea agăţat de maşină un steag: „Aţi depăşit gabaritul maşinii” VIDEO

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'