Rareș Bogdan, după circul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European: „Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea”

Diana Șoșoacă a făcut primul circ și în Parlamentul de la Bruxelles din noua postură de europarlamentar. După ce cu o zi în urmă făcea live pe rețelele sociale de la Bruxelles și spunea că Parlamentul trebuie sfințit căci acolo există sataniști, astăzi s-a înarmat cu botnița deja celebră, saci și icoane și s-a dat în stambă.
Filip Stan
18 iul. 2024, 17:39
Rareș Bogdan, după circul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European: „Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea”
Rareș Bogdan, după circul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European: „Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea”

Diana Șoșoacă a fost scoasă cu forța din plenul Parlamentului European, după ce și-a pus botniță și a urlat în timpul ședinței premergătoare alegerii noului Președinte al Parlamentului European. Aceasta a fost huiduită de europarlamentarii din plen, iar în momentul în care a fost evacuată aceștia au aplaudat.

Citește și: VIDEO Diana Şoşoacă, dată afară din Parlamentul European. Și-a pus botnița și a urlat în plen cu icoana în brațe. Vicepreşedintele PPE: „S-a făcut de râs!”

Rareș Bogdan, după circul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea Dianei Șoșoacă din plen, după ce aceasta a încercat să întrerupă discursul eurodeputatei Valerie Hayer. Metsola a anunţat că a luat această măsură după ce Diana Şoşoacă, care face parte din grupul eurodeputaţilor neafiliaţi, a întrerupt verbal de trei ori vorbitorii. Parlamentul European a venit ulterior și cu un comunicat în care a explicat motivul pentru care Șoșoacă a fost scoasă din sală.

Reacțiile după scandal nu au întârziat să apară. Presa din Italia a relatat pe larg incidentul de la Bruxelles: „Exponentul de extremă dreapta al SOS România a protestat arătând două icoane și strigând „credem în Dumnezeu” și „libertatea de exprimare”.  Apoi a fost dată afară”, scrie Corriere della Serra.

Obișnuiți cu comportamentul Dianei Șoșoacă, eurodeputați români din Parlamentul European spun că Șoșoacă a făcut România de râs.

„Mi-e plin telefonul de mesaje și toți din jurul meu, toți șefi de delegații mă întreabă ce e cu ea”, a declarat pentru Antena3 europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan.

„Diana Şoşoacă nu ne reprezintă. Ea nu reprezintă România. Vorbește în nume propriu. România este o țară civilizată, proeuropeană, românii sunt serioși și muncitori peste tot în lume. Iar în Parlamentul European mergem pentru a munci, nu pentru a ne face de râs. Mergem pentru a construi Europa, pentru a face cinste României, nu pentru a ne face de râs”, a scris pe Facebook și Siegfried Mureșan.

Publicația Politico semnalează comentariile eurodeputatei de extremă dreaptă, Diana Șoșoacă, de la prima plenară a Parlamentului European. Într-un interviu acordat unor jurnaliști români, „eurodeputata de extremă dreaptă a spus că va chema un preot pentru a sfinți Parlamentul European și a-l curăța de diavoli”: „La fel ca în Parlamentul României, aici se întâlnesc dracii. Voi aduce un preot să sfințească birourile și oriunde voi mai putea. Este dreptul meu la religie, la exprimarea credinței mele religioase”.

Șoșoacă, care a purtat un costum popular în prima sa zi în Parlament, a adăugat că a adus în clădire smirnă și icoana Sfintei Parascheva iar acest lucru i-ar fi speriat pe colegii săi de plen. Ea ar fi avut, de asemenea, un schimb de replici cu șefa Parlamentului European, Roberta Metsola, susținând că și aceasta s-ar fi speriat: „M-am dus la doamna Metsola. Când m-a văzut, s-a albit. I-am cerut o întâlnire, era din ce în ce mai albă. Mi-a spus: „Te rog să-mi scrii când vrei și sunt deschisă să discutăm”, a spus Șoșoacă.

Citește și: Eugen Tomac aduce acuzaţii grave după ce Diana Şoşoacă a fost dată afară din Parlamentul European: „Rusia a reuşit astăzi, prin vocea unui politician mizerabil precum Şoşoacă, să-şi facă simţită prezenţa în plenul Parlamentului European”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gara din România care a apărut într-un celebru film american. Frumusețea ei i-a fascinat chiar și pe străini
Capital.ro
Permisul este reținut pe loc. Șoferii nu mai primesc dovada cu drept de circulație de 15 zile
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Câți bani cere Smiley pentru un eveniment. Artistul este unul dintre cei mai scumpi de pe piață
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
STOP la închirieri. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Avertizări Cod Galben, Portocaliu și Roșu de Caniculă în Mare Parte din Țară
MediaFlux
SECRETUL lui DONALD TRUMP! S-a AFLAT de ABIA ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...