Rareş Bogdan: „Florin Cîţu pare destul de singur şi nesprijinit. Trebuie ajutat”

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a criticat modul în care comunică unii miniştri din coaliţia de guvernare şi a avertizat că premierul Florin Cîţu pare "destul de singur şi nesprijinit". Prim vicepreşedintele PNL a explicat că Guvernul nu are purtător de cuvânt, iar, în aceste condiţii, unii dintre membrii Executivului anunţă deciziile în mod defectuos.
Razvan Mihalascu
24 feb. 2021, 13:39
Rareş Bogdan:

Rareş Bogdan a fost întrebat, în calitate de fost jurnalist, ce notă ar da Guvernului condus de Florin Cîţu pentru modul în care comunică public deciziile adoptate. Europarlamentarul PNL a dat de înţeles că există probleme privind comunicarea.

„Florin (Ciţu, n.red) comunică foarte bine, dar pare destul de singur şi nesprijinit. Cred că Florin trebuie ajutat. Am spus-o şi în PNL. Dacă Florin nu va fi dublat în comunicare de oamenii din partid, din Parlament, va fi foarte complicat. El anunţa măsuri extrem de bune, unele au fost temporizate de part de guvernare”, a declarat Rareş Bogdan, prim vicepreşedintele PNL, la EvZ Play, în emisiunea moderată de Robert Turcescu.

Rareş Bogdan a subliniat că premierul Florin Cîţu nu are purtător de cuvânt, fiind nevoit ca el să anunţe public deciziile Guvernului.

„Nu are acest purtător şi e nevoie extrem de repede să aibă un purtător”, a menţionat Rareş Bogdan, după ce a fost întrebat cine este purtător de cuvânt al Guvernului.

Europarlamentarul liberal nu a ezitat să critice mai mulţi miniştri din coaliţia de guvernare, printre care Virgil Popescu, ministrul Energiei, Claudiu Năsui, minitrul Economiei, şi Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor europene.

„Virgil Popescu, din păcate, a avut trei sincope grave. Pe subiectul ANRE a întârziat comunicare şi a revenit în piaţă.. Trebuie să fie mai activ. Pe subiectul măsurii 3 (granturile europene pentru IMM-uri, n.red)  necesită explicaţii suplimentare din partea lui şi a lui Claudiu (Năsui)”, a spus Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Un reputat medic român trage semnalul de alarmă despre tulpina britanică de COVID: N-ar fi păcat să rişti să mori acum?

Prim vicepreşedintele PNL consideră că Virgil Popescu a comunicat în mod defectuos în contextul protestelor minerilor din Valea Jiului.

„Pe subiectul minerilor, comunicarea lui a fost defectuoasă. Dacă eram în locul lui, mă duceam în mină. Trebuia să te dai jos din maşină, să cobori în subteran, să stai de vorbă cu minerii

Florin (Cîţu) a alocat bani. Cîţu ca ministru al Finanţelor a alocat bani de anul trecut. A fost o situaţie gestionată prost (minele)”, a spus Rareş Bogdan, conform sursei citate.

De asemenea, europarlamentarul PNL a făcut o analiză a modului în care comunică unii miniştri din Guvernul Cîţu.

„Cristian Ghinea nu comunică deloc şi pare obtuz, ca unuia care nu-i convine nimic. Vlad Voiculescu e în faţa unor crize perpetue. E nevoie să comunice. Bode a avut câteva incendii de stins extrem de importante – Constanţa, Matei Balş, Nasta, subiectul jandarmului violent cu ofiţerul în rezervă”, a precizat Bogdan.

Rareş Bogdan îl spulberă pe Dan Barna după ce a trimis un angajat al Camerei să-i ridice ochelarii: „Un gest lipsit total de eleganță”

„Barna cu ochelarii, a fost un gest lipsit total de eleganță. Putea să se ridice. Noi am arătat timp de şapte ani derapajele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Mihai Tudose, şi a celor care au condus România într-un anumit fel (…) Noi, dacă nu ne vom schimba atitudinea, dacă nu vom înțelege că nu trebuie să fim baroni, conți și alte titulaturi de genul acesta. Trebuie să înțelegem că oamenii așteaptă să fim alături de ei, iar dacă nu vom înţelege că trebui să schimbăm atitudinea cu toţii, nu trebuie să fim baroni, conţi (…), vom pierde pariul cu istoria și în maxim 2 ani de zile își vor dori să plecăm de la guvernare”, a mai spus Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a promulgat legea care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!