Rareş Bogdan: I-am cerut lui Florin Cîţu să fie un premier reformist. Sunt convins că va şti să dea cu pumnul în masă

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că este încrezător că în modul în care premierul Florin Cîţu va reforma statul.
Filip Stan
15 feb. 2021, 13:12
Rareş Bogdan: I-am cerut lui Florin Cîţu să fie un premier reformist. Sunt convins că va şti să dea cu pumnul în masă
Rareş Bogdan: I-am cerut lui Florin Cîţu să fie un premier reformist. Sunt convins că va şti să dea cu pumnul în masă

Rareș Bogdan este încrezător că premierul Florin Cîțu va reuşi să reformeze România.

„Eu sunt convins că Florin Cîțu va şti să dea cu pumnul în masă, să le ceară tuturor, iar în cazul celor care nu îi trimit reformarea companiilor sau a agenţiilor din subordinea lor o va acţiona de la nivelul Guvernului pentru că nu merge să stăm până la „sfântul aşteaptă”, fiecare ministru cum se gândeşte el, dacă să îşi reformeze sau nu compania naţională. În România, există probleme extrem de serioase pe care nu le mai putem ascunde după preş”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

Rareş Bogdan a mai spus că „Florin Cîțu este foarte deschis şi comunică, este un premier căruia noi i-am cerut să fie reformist”.

„Ca premier reformist, trebuie să rezolve chestiuni. (…) Nu poţi, acum, să te uiţi doar la studenţi şi să nu reformezi România prin câteva companii naţionale de instituţii guvernamentale care au nişte venituri colosale. Să rezolvăm şi problema în care ne trezim cu un om care se pensionează la 42 de ani, se reîncadrează acolo…”, a mai spus Rareş Bogdan, citat de dcnews.ro.

 

Premierul Cîțu a EXPLODAT din cauza salariilor bugetarilor: Cheltuielile s-au DUBLAT, performanța nu

Premierul Cîțu anunță că salariile bugetarilor consumă prea mulți bani de la buget și spune că acest lucru nu reflectă munca depusă de unii angajați. Cîțu vrea să taie o parte din sporurile angajaților de la stat.

„În ultimii doi ani de zile, cheltuielile cu salariile s-au dublat, eu nu cred că performanța s-a dublat. Eu vreau sa legătura dintre salarii și performanță să fie una directă și acest lucru îl vom face în acest an”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Cîţu: Avem bugete mai mari, dar acum vin şi aşteptările mele pentru miniştri – performanţă, eficienţă

Premierul Cîţu a anunţat că aproape toate ministerele au bugete mai mari faţă de anul trecut, precizând că aşteaptă de la membrii Cabinetului performanţă şi eficienţă. „Vom discuta şi la rectificarea bugetară la jumătatea anului, execuţia bugetară, cu mandatele pe masă atunci”, a afirmat el. Totodată, Cîţu a arătat că Ministerul Sănătăţii are un buget de 11,4 miliarde lei, iar execuţia de anul trecut este de 10,4 miliarde de lei. „Nu văd cum a ieşit în spaţiul public că sunt mai puţini bani la Sănătate”, a susţinut el.

Premierul Cîțu: Am spus de la început că nu sunt de acord să susţin în acest buget nenorocirile adoptate de PSD

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că nu este dispus să susţină în acest buget „nenorocirile adoptate de PSD între 2017 şi 2019”, iar prin acest buget va fi reparat „dezmăţul făcut de PSD”. „De la tovarăşul Ciolacu mă aşteptam să mă sune, îmi luam eu o zi – două din viaţă, pierdeam timpul ăsta şi îi explicam eu cum e cu bugetul. Ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cum e cu bugetul, nu trebuia să facă aceste scrisori la Comisia Europeană. Deci, tovarăşul Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”, a adăugat el. Liderul PSD Marcel Ciolacu îi răspunde premierului Florin Cîţu, afirmând că şeful Executivului ”şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările” în ţară.

Florin Cîţu anunţă desfiinţarea SIIJ: „Reforma în Justiţie este deja agreată în coaliţie. Vom adopta proiectul de lege”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Serialele ‘Shogun’ și ‘The Bear’ conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Emmy
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'