Rareş Bogdan prezintă ultimele cifre: PNL nu mai are niciun sondaj de opinie sub 25%

Primvicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că liberalii știu cum să administreze un oraș, județ, să fie campioni la absorbția de bani europeni.
Filip Stan
14 mai 2024, 19:36
Rareş Bogdan prezintă ultimele cifre: PNL nu mai are niciun sondaj de opinie sub 25%
Rareș Bogdan, anunț de ultimă oră despre candidatul PNL, la prezidențiale!

Europarlamentarul Rareş Bogdan, lider al Partidului Național Liberal (PNL), a subliniat într-un discurs la Galați, marți, că liberalii sunt pregătiți să gestioneze eficient orașele și județele după alegerile locale și europarlamentare, evidențiind totodată competența lor în absorbția fondurilor europene.

Cu cei peste 2 milioane de votanți liberali mai aducem încă 4 milioane pentru ca omul de aici, din dreapta mea, să ajungă la Palatul Cotroceni, actualul președinte al PNL, Nicolae Ciucă”, spune Rareș Bogdan. El afirmă că „PNL nu mai are niciun sondaj de opinie sub 25%”.
„Eu știu că veți da tot ce e mai bun pentru ca noi să câștigăm. Creștem, pentru că atunci când ești important și oferi stabilitate, crești.

Să nu vă opriți din a-i convinvge păe români că noi suntem soluția. Arătați-le că merităm că conducem în continuare România, iar după ziua de 9 vă aștept la lupta cea mare, de pe 15 septembrie și de pe 29 septembrie, când împreună cu dvs, cu întreaga suflare liberală, cu cei peste 2 milioane de votanți liberali mai aducem încă 4 milioane pentru ca omul de aici, din dreapta mea, să ajungă la Palatul Cotroceni, actualul președinte al PNL, Nicolae Ciucă”, spune Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan: „Nu avem scenariu în care domnul Ciucă nu va candida”

Rareș Bogdan: liberalii știu cum să administreze un oraș, județ, să fie campioni la absorbția de bani europeni

„M-am apropiat și mă puteți considera drept un reprezentant al vostru atât la Bruxelles sau Strasbourg. Cred foarte mult în voi cei de aici, știu că presiunile au fost absolut fără precedent pe cei 12 primari liberali în funcție. Vă mulțumesc, împreună cu pritenul meu, care sunt convins că mă va vota la europarlamentare – Lucian Costin.

Atât primarii noștri, cât și Lucian să schimbe fața unui oraș. Dacă nu aveam exemplele primarilor, deputaților, al lui George, spuneam că nu se poate. Managementul, dedicația pentru oameni arată că oriunde se poate. M-am întrebat ce lipsește unui județ cu oameni atât de inimoși pentru a fi la fel ca Timișul, Suceava, Alba, Bihor, Caraș, că e mai mare ca număr de populație. De ce să nu se bată Galațiul cu Clujul. Pentru că toate administrațiile enumerate, continuând cu consiul județean Sălaj, primăria Tulcea, Giurgiu, toate au avut și au administrații liberale. Și de asta migrează oamenii către Sibiu chiar și aici. Pentru că lliberalii știu cum se administrează un județ, să fie campioni la bani europeni.

Nu pentru schimbarea vieții lor și a familiei lor, ci a comunității. Asta lipsește astăzi Galațiului pentru a se bate la cele 5 orașe județe ale României. Doar asta: o adminsitrație liberală și o administrație liberală la județ. L-am susținut și il susțin pe George Stânga. Îl știu de când eram ziarist. Se bate la București pentru Galați. O face și în calitate administrativă, nu doar politică.

În urmă cu 2 ani de zile, PNL a trecut printr-o situație dificilă creată chiar de noi. Am trecut prin festivalul democrației care a lăsat răni adânci. Atunci PNL ajunsese la un scor de 14 la sută. A trebuit să vină generalul Nicolae Ciucă, cu rațiune, cum a așezat tactic, cu Dan Motreanu, Lucian Bode, cu subsemnatul. A reușit să ridice PNL și astăzi PNL nu mai are niciun sondaj de opinie sub 25%. Iar dacă dvs faceți ce trebuie , scorul PNL se va îndrepta acolo unde nici cei mai optimiști dintre voi. Noi am trecut-o prin COVID, criza energetica, și mai ales noi, liberalii, când războiul era și este la graniță.

Nicolae Ciucă, declarații despre lupta alegerilor prezidențiale cu Marcel Ciolacu: „Am fi competitori, adversari nu suntem”

Nimic și nimeni nu poate spune ca ne-a salvat de la ceva. Ne-a salavat parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis și baza noastră a consilierilor județeni, primarilor. Dintre care unul se uită la noi din ceruri și se bucură de fiecare procent. Am luat 93 de miliarde de euro și am plătit sub 30. Cine spune că Europa nu ne-a ajutat înseamnă că nu vede ce au făcut primarii noștri cu banii europeni”, a spus Rareș Bogdan.

„Veți vedea că o bună parte din frații ,vecinii care ne salută din Valencia, Paris, Torino, Roma vor fi aici, alături de noi. Nivelul de trai va crește, șansa va fi mare. Veți da totul ca noi să câștigăm. Creștem, pentru că atunci când ești important crești. Să nu vă opriți din a-i convinge pe români. Arătați-le că merităm. După data de 9 vă aștept la lupta cea mare de pe 15 septembrie si 29 septembrie. Când împreună cu dvs, cu cei peste  2 milioane de votanți liberali mai aducem 4 milioane pentru ca omul de aici din dreapta mea să ajungă la Cotroceni – președintele PNL: Nicolae Ciucă”, a spus europarlamentarul.

„Cum ar trebui să vorbim despre apa din Dunăre. Deși ați avut reprezentanți în Parlamentul European. Să rezistați, și valul pornit de la Suceva, care a luat Tulcea, Iașiul, sunt absolut convins că Giurgiu trebuie să cuprindă și orașul dvs. Lucian Costin e un exemplu că acolo s-a putut, deci și dvs puteți peste tot. Doar trebuie să credeți în forța PNL și în forța lui George Stângă. Dumnezeu să vă dea gândul cel bun, pentru că fără Dumnezeu nu se poate face nimic.  Suntem creștini, români, suntem mandri că suntem creștini, moldoveni, că suntem europeni. Cu bunul Dumnezeu înainte! Victorie pentru PNL!”, a mai susținut Rareş Bogdan.

Ciucă: Pentru a putea în continuare ca PNL să îşi asume rolul de garant al libertăţii, echilibrului, cer filialei din Galaţi să asigure cel mai bun scor din istoria sa

Nicolae Ciucă i-a îndemnat pe liberalii de la PNL Galaţi să meargă din uşă în uşă, din stradă în stradă şi să prezinte oamenilor faptele lor şi să le spună că este o distincţie de performanţă între administraţiile liberale şi restul administraţiilor locale conduse de alte partide. „Pentru a putea în continuare ca PNL să îşi asume rolul de garant al libertăţii, echilibrului, cer filialei din Galaţi să asigure cel mai bun scor din istoria sa”, a mai spus preşedintele PNL.

„Importante sunt faptele noastre. Important este exact ceea ce trebuie să facă orice om de administraţie şi orice politician care îşi asumă să facă ceva pentru oameni. Atunci fă toate acestea cu suflet, cu dăruire, pentru că înapoia noastră rămân faptele. Avem nevoie de dvs să mergeţi din uşă în uşă, din stradă în stradă, la prieteni, alături de toţi cei care au făcut lucruri în viaţa lor şi să spuneţi ce face PNL, nu ce zice. Ce face şi ce a făcut. Daţi-le exemplele localităţilor din ţară unde avem adminsitraţie liberală, unde se vede clar diferenţa. E doar o chestiune de mesaj de la om la om. Nu ne trebuie altceva. Eu am încredere în tot ceea ce au reuşit să realizeze în această echipă liberală şi George Stângă, şi George Scarlat şi Onuţ Atanasiu şi domnul Victor Paul Dobre, toţi cei care la un moment dat au asigurat Galaţiului o anumită culoare, culoarea liberală. Sper ca pe 9 iunie Galaţiul să aibă culoare liberală”, a afirmat Nicolae Ciucă, marţi, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Galaţi.

El a mai spus că „pentru a putea în continuare ca PNL să îşi asume rolul de garant al libertăţii, echilibrului, cer filialei din Galaţi să asigure cel mai bun scor din istoria sa”. „E posibil, domnule preşedinte? Să vedem. Pe 9 iunie seara, dincolo de bucuria victoriei, vreau foarte mult să ne bucurăm de coerenţa şi continuare programelor noastre de sprijin a familiilor, a comunităţilor, de construirea unei Românii puternici pentru o Europă unită”, a conchis Ciucă.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei cai militari în goană prin centrul Londrei, speriați de un autobuz
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?