Rareș Bogdan, răspuns savuros cu privire la implicarea sa în dosarul Romarm: ”Soția m-a întrebat dacă apare ceva în stenograme despre vreo relație a mea cu altă femeie”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat joi, că nu am fost la DNA, astăzi, ci a fost la şedinţa PNL. El a precizat că în dosarul Romarm, cel cu achiziţiile de măşti a fost întrebat şi a răspuns extrem de direct că nu are nicio legătură cu numirea lui Gabriel Ţuţu.
Filip Stan
06 apr. 2023, 16:32
Rareș Bogdan, răspuns savuros cu privire la implicarea sa în dosarul Romarm: ”Soția m-a întrebat dacă apare ceva în stenograme despre vreo relație a mea cu altă femeie”

”În urmă cu o săptămână, eram împreună cu premierul României, preşedintele PNL, cu secretarul general, ministrul de Interne, cu vicepreşedinţii Iulian Dumitrescu şi Dan Motreanu şi în momentul în care s-a terminat şedinţa am constatat că sunt arestat. Deci, eram arestat la o anumită televiziune”, a spus europarlamentarul

Rareș Bogdan a precizat că de atunci au apărut în spaţiul public stenograme.

”Singura mea problema cu stenogramele, am văzut 398 de pagini, am înţeles că de la avocatul unuia dintre inculpaţi, o să vă relatez discuţia pe care am avut-o cu soţia mea, în dimineaţa în care au apărut stenogramele. Am sunat-o, i-am spus că au apărut nişte stenograme în care unii domni vorbesc, cum în oraşul lui Bucur se vorbeşte de o sută de ani, şi al domnului Iancu, despre cât de prieteni sunt sau cât de mulţi oameni puternici ai zilei cunosc, din politică sau din administraţie, şi m-a întrebat: Ai vreo emoţie? Ai făcut? Zic: Nu. Zice: Eu am o singură problemă, în respectivele stenograme, nu am să le citesc, dar spune-mi te rog frumos dacă undeva apare vreo referire la vreo relaţie a ta cu vreo femeie. Nu, că te iubesc doar pe tine. Ok, atunci mergi înainte, te susţin. Deci asta a fost singura mea emoţie legată de stenograme”, a afirmat eurodeputatul PNL.

Citește și: Ciolacu a ajuns să-i laude pe Ciucă şi Câciu. Ce l-a impresionat pe liderul PSD: „Este pentru prima oară când oamenii politici gândesc astfel”

Europarlamentarul a precizat că legat de dosarul cu Otopeniul, ”nu are nicio legătură decât că zboară de pe Aeroportul Otopeni”.

”Mă bucur că DNA a procedat foarte transparent şi ieri a venit cu un comunicat, e o chestiune care o plasează în zona transparenţei şi a vorbit despre faptul că nu se pune problema ridicării de imunităţi şi cel puţin persoanele vehiculate în spaţiul public, la leadership-ul a două partide, cele mai mari din România, nu există deocamdată niciun fel de suspiciune şi nu au nicio calitate în acest dosar”, a mai spus Rareş Bogdan.

”Legat de celălalt subiect, nu, nu am fost astăzi la DNA, am fost astăzi aici. În schimb, în dosarul Romarm, cel cu achiziţiile de măşti, respectiv cu numirea unor persoane în conducerea unor companii am fost întrebat, am răspuns extrem de direct, extrem de sincer şi cred că undeva la câteva fraze. Nu am nicio legătură cu numirea domnului Gabriel Ţuţu, eu am crezut că e o poreclă, nu l-am cunoscut personal, nu am avut nicio legătură cu numirea dânsului în vreo funcţie la nivelul Ministerului Economiei.

Nu am ştiut că îl cheamă aşa. În schimb, am atras atenţia că începând din noiembrie 2019, pe telefonul meu şi a foarte multor colegi din PNL am primit probabil zeci, sute, mii de CV-uri, unele în mână la partid, altele în deplasare în teritoriu dar asta nu înseamnă că respectivele CV-uri..eu nu m-am implicat în numiri, pentru că m-am ocupat mai mult de partea externă”, a spus Rareş Bogdan.

Citește și: Rareș Bogdan, reacție în dosarele DNA: „Vreau funcții noi, nu să-mi dau demisia! Voi face parte din noul guvern / Am constatat că sunt arestat după o ședință cu premierul Ciucă”

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Ministrul Energiei convocă ședință cu producătorii de energie pentru a discuta despre investiții și stocare
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'