Rareş Bogdan se jură că a înţeles gluma pe care Ciucă despre „onoare, respect şi predictibilitate”

Preşedintele PNL şi candidatul partidului pentru Preşedinţia României, Nicolae Ciucă, afirmă, întrebat fiind de Măruţă ce calităţi are Marcel Ciolacu şi el nu, a răspuns: „onoare, respect şi predictibilitate”.
Filip Stan
12 oct. 2024, 15:26
Rareş Bogdan se jură că a înţeles gluma pe care Ciucă despre

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a afirmat că a înţeles gluma pe care preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut-o în emisiunea “La Măruţă”, atunci când a fost întrebat ce calităţi are Marcel Ciolacu şi el nu, şi a răspuns râzând: „Onoare, respect şi predictibilitate”. Rareş Bogdan a explicat că Nicolae Ciucă a crezut că lumea va înţelege ironia, că acestea sunt calităţile pe care Marcel Ciolacu nu ar putea să le deţină.

Rareş Bogdan a fost întrebat, sâmbătă, în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă a înţeles gluma pe care preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut-o în emisiunea “La Măruţă”

”Eu recunosc că da, pentru că îl cunosc”, a afirmat Bogdan. La remarca potrivit căreia dacă toată lumea ar fi înţeles gluma, nu mai era nevoie de reacţia PNL prin care să o explice. Rareş Bogdan a replicat: ”Am fost şapte persoane şi eu am avut opinie separată, eu am insistat ca preşedintele să fie prezent la emisiunea La Măruţă, şi vă spun de ce, pentru că am promis şi pentru că ceilalţi candidaţi mergeau şi pentru că eu cred că dacă promiţi unui jurnalist ceva, nu îl încurci. (…) Dacă am promis omului că mergem, trebuie să mergem. Şi preşedintele a zis da, aveţi adeptate. E absolut firesc să mergem să respectăm oamenii, mai ales cu emisiune de largă audienţă. El a fost extrem de relaxat, s-a simţit foarte bine acolo”, a afirmat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan o demolează pe candidata USR: Lasconi nu înţelege nimic. Este extrem de lipsită de conţinut, iar moţiunea este un act politicianist

El a explicat ce a vrut să transmită, de fapt, Nicolae Ciucă. ”Ce a vrut să facă preşedintele Ciucă? Eu l-am mai văzut în astfel de abordări, fiind de doi, trei ani lângă dânsul, destul de frecvent, săptămânal, două, trei zile, eu îi cunosc şi ştiu cum face. Dânsul, de fapt şi-a pus caracteristicile sale, dominante, clare, pe care nimeni nu le neagă şi le-a pus spunând aşa: ”Dom’le, vor înţelege din zâmbetul meu, din faptul că insist, le pun în contrapondere şi vor înţelege că ceea ce eu spun, nu le are Ciolacu”. A zis că ”Lumea va înţelege ironia, va înţelege tâlcul vorbelor mele, că exact de astea nu poate fi Ciolacu cel care să le deţină”. Sigur probabil o denumire de genul, ”dom’le, viclean, descurcăreţ şi şmecheraş”, închidea subiectul. Dar a ales o chestiune mai subtilă. A zis ”Dom’le, astea toată lumea mi le atribuie mie. Haideţi să vedem pentru că dacă le repet, lumea va înţelege că fac asta cu o ironie fină, cu un tâlc special”.(…) După care PSD-UL a luat-o în stilul lor, au rostogolit-o, au tăiat”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

El a comentat şi afirmaţia pe care a făcut-o europarlamentarul Mihai Tudose, care a scris pe pagina sa de socializare că Nicolae Ciucă ar băga România în război, crezând că semnează pacea.

”Unii din PSD, pentru mine e o curiozitate totală că îi văd că li se pare că uită toată lumea tot şi au câte un tupeu din ăsta uluitor prin care ies în faţă şi vorbesc. Domnul Grindeanu, de exemplu s-a trezit să vorbească ,el era cu Nordis-ul pe masă şi de braţ şi s-a apucat el să scrie. Eu cred că n-a scris-o el, cred că i-a pus pe consultanţi. Simonis la fel, era braţ la braţ cu blonda lor şi blocau legi pe protejarea cumpărătorului în zona imobiliară şi pe condiţionalităţi pentru marii investitori imobiliari şi ei vorbesc. Măcar ei doi puteau să se abţină câteva zile aşa, două săptămâni, aşa e decent, dar unii n-au decenţă. Vă spun ceva, în PSD decenţa nu există, eu nu o văd la vârf decenţă în PSD, nici la Tudose, nici la  Romaşcanu, nici la Simonis, nici la Grindeanu, aşa că ălalatul nu vorbeşte, al cincelea, Stănescu, el nu vorbeşte, el fumează”, a mai declarat Rareş Bogdan.

 

Răspunsul surprinzător al lui Nicolae Ciucă la întrebarea lui Cătălin Măruță: „Care sunt trei calități pe care le are Marcel Ciolacu și NU le are Nicolae Ciucă?”: „Onoare, respect, predictibilitate”

Preşedintele PNL şi candidatul partidului pentru Preşedinţia României, Nicolae Ciucă, afirmă, întrebat fiind ce calităţi are Marcel Ciolacu şi el nu, a răspuns: râzând: „onoare, respect şi predictibilitate”.

Întrebat, marţi după amiază, într-o emisiune la Pro Tv, care sunt trei calităţi pe care le are Marcel Ciolacu şi el nu le are, Nicolae Ciucă a răspuns, râzând: „onoare, respect şi predictibilitate”. Întrebat dacă e posibilitatea să fi înţeles greşit, Ciucă a răspuns: „Am înţeles foarte bine”.

Nicolae Ciucă a reafirmat că, în opinia sa, el şi Marcel Ciolacu vor intra în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Întrebat în emisiunea ”La Măruţă” ce titlu ar alege pentru un film despre viaţa sa, între „Noi, cei din linia întâi”, „Toţi oamenii preşedintelui” şi „Candidatul altora”, Ciucă a ales titlul „Noi, cei din linia întâi”, explicând că acesta este „veritabil românesc”.

 

DailyBusiness
Unificarea României cu Republica Moldova: între vis și realitate politică
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Magazinul uriaș din România unde găsești doar fructe și legume cu gust ca la țară. Sunt 100% naturale, vin de la fermierii locali și le poți recunoaște ușor. Produsele se vând ca pâinea caldă și gospodinele stau la coadă pentru ele
Capital.ro
Buletinele trebuie înlocuite! Când expiră cărțile de identitate de identitate în România
Playtech.ro
Final de drum pentru România! Decizia care ne afectează pe toți
DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Adevarul
Polonia, pregătită să lovească Sankt Petersburgul în caz de război cu Rusia. „Răspunsul va urma într-un minut”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
Geamurile termopan, lustruite rapid. Soluția ieftină, care le face lună
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Simona Halep va primi o despăgubire colosală după scandalul dopajului. Câți bani îi va vira ITIA
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini. Nu mai poți circula după 1 ianuarie. Îți ia pe sus mașina dacă te prinde
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Tensiuni în creștere între Iran și Israel; eforturi diplomatice pentru a evita un conflict regional
MediaFlux
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător