Rareş Prisăcariu, puştiul-fenomen de la Românii au talent, şi-a schimbat viaţa radical. S-a mutat la Bucureşti şi vrea să devină actor sau politician

Rareş Prisăcariu a dezvăluit cum a evoluat viața sa în ultimul an, după ce a câștigat concursul de talente de pe Pro TV.
Alina Costache
19 mart. 2024, 21:22
Rareş Prisăcariu, puştiul-fenomen de la Românii au talent, şi-a schimbat viaţa radical. S-a mutat la Bucureşti şi vrea să devină actor sau politician

Vă mai amintiți de Rareş Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”? S-a mutat în București și a început o nouă viață aici.

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din Botoșani s-a mutat împreună cu întreaga familie la București. Decizia a venit ca urmare a deselor activități pe care Rareș le desfășoară în capitala țării, fapt care se pare că îi afecta școala.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, Rareș Prisacariu a confirmat că nu mai este elev al școlii din Botoșani. În prezent, Rareș locuiește în București. Este în clasa a II-a și spune că a fost foarte bine primit de către noii colegi.

Rareş Prisăcariu, copilul de șapte ani care a câștigat „Românii au talent” și familia sa au primit o mulțime de aprecieri din partea diverselor persoane publice din țara noastră și din partea fanilor show-ului TV. Totuși, în mod surprinzător, la scurt timp a luat amploare și o mișcare de „opoziție”, care a lansat acuzații grave, inclusiv jigniri și ironii.  Viaţa a mers mai departe.

Cu siguranță că vă mai amintiți de Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”. Acesta a uimit publicul, dar și juriul cu capacitatea sa impresionantă de a reține și de a recita diferite poezii, proză și chiar monologuri, iubind lectura și având, la vremea aceea, la activ peste 200 de cărți citite. Se pare că competiția i-a schimbat viața micuțului, care, la un an distanță, a lăsat Botoșaniul pe București, unde a început deja să facă pași mici și preciși către o viitoare carieră strălucitoare.

Rareș Prisacariu, vacanță de vis la Legoland. Câștigătorul Românii au talent, mai fericit ca niciodată: „Totul se desfășoară cu răbdare și foarte civilizat”
„Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani. A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.”, a început să-i povestească Rareș Prisăcariu lui Cătălin Măruță.

În continuare, prezentatorul emisiunii l-a întrebat pe micuț dacă i-ar surâde la un moment dat să intre în politică, întrucât, consideră el, Rareș ar fi extrem de priceput pentru acest domeniu. Chiar dacă este abia clasa a doua, copilul nu exclude această posibilitate, însă spune că momentan nu ar fi pregătit pentru o astfel de provocare, chiar dacă are o capacitate intelectuală impresionantă.

„Mi-ar plăcea, dar cred că e prea mult, eu sunt un simplu copil, dar nu cred că sunt atât de pregătit să ajung în politică. Cătălin, vreau să-ți mai arăt ceva, acest sacou e special pentru emisiunea La Măruță și vreau să citești ce scrie aici.”, a continuat el.

„Scrie că e special pentru Rareș.”, a completat Cătălin Măruță.

Rareș Prisăcariu, puștiul care a câștigat „Românii au talent”, atacat de „hateri”. Psiholog: „Poți spune o părere, dar fără a depăși limita decenței, la adresa unui copil!”. Sfaturi punctuale pentru părinții care au copii de succes | EXCLUSIV

Preocupările lui Rareș Prisăcariu sunt unele extrem de ample, la această etapă din viață. Astfel, tânărul spune că visează să devină actor într-o zi, motiv pentru care a început să pună bazele pentru această meserie încă de pe acum, pentru a putea în viitor să primească primul lui rol.

„La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra. În București nu e ca și cum nu fac nimic, sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.”, a mai dezvăluit el.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Avertizare cod galben de furtuni în mai multe județe până la ora 23:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?