Potrivit Descoperă, acestea sunt cele mai ciudate 20 de căutări de pe Google:
Sunt gravidă? (90.500 de căutări pe lună)
Cum ajung acasă? (49.500 căutări pe lună)
Sunt extratereştrii reali? (49.500 căutări pe lună)
Flatulenţele pot arde caloriile? (49.500 căutări pe lună)
De ce au bărbaţii sfârcuri? (22.200 de căutări pe lună)
Pinguinii au genunchi? (18.100 de căutări pe lună)
De ce existăm? (8.100 de căutări pe lună)
Există zâna măseluţă? (8,100 de căutări pe lună)
Porcii pot să transpire? (8,100 de căutări pe lună)
Fundul meu arată ca la 40 de ani? (8,100 de căutări pe lună)
Este planeta plată? (5,400 de căutări pe lună)
Sunt psihopat? (4,400 de căutări pe lună)
Bărbaţii au menstruaţie? (5,400 de căutări pe lună)
De ce porneşte maşina? (4,400 de căutări pe lună)
Au viermii ochi? (2,900 de căutări pe lună)
Poate un bărbat să rămână gravid? (2,900 de căutări pe lună)
Ce se întâmplă dacă bei sânge? (880 de căutări pe lună)
Pot să mă mărit cu vărul meu? (880 de căutări pe lună)
De ce mă urăşte şeful? (170 de căutări pe lună)
Pentru prima întrebare, cercetătorii nu au un răspuns sigur, însă aceştia le sfătuiesc pe căutătoare să apeleze la un test de sarcină.
Pentru întrebarea ,,Există extratereştrii?” cercetătorii au trimis semnale în spaţiu timp de peste 80 de ani, dar până acum nu au primit nici un răspuns.
În ciuda legendei care circulă pe internet conform căreia flatulenţa arde 67 de calorii, nu există un fapt ştiinţific real în spatele acestei afirmaţii.
Una dintre întrebările universale este ,,de ce au bărbaţii sfărcuri?”. Explicaţia este următoarea: în timpul dezvoltării embrionale în a patra săptămână de sarcină, genele din cromozomul Y nu se regăsesc în organism, aşadar embrionii în acest moment sunt identici, nici feminini nici masculini. Dezvoltarea sfârcurilor are loc în primele etape ale sarcinii când sexul nu este delimitat.
,,Au pinguinii genunchi?”. Deşi înfăţişarea nu dezvăluie că aceste animale au picioarele flexibile, pinguinii chiar au genunchi. Membrul inferior al pinguinului are patru oase, femur, genunchi, tibie şi fibulă.
Deşi există sintagma populară ,,Transpir ca un porc”, porcii nu transpiră chiar atât de mult. Deşi au glande sudoripare, aceştia nu transpiră atât de multe precum oamenii.
Chiar dacă există multe specii de viermi, râmele nu au ochi, dar au un sistem de fotoreceptori cunoscute cu denumirea de ,,celulele luminoase ale lui Hess”.
Bărbaţii pot rămâne gravizi dacă au apelat între timp la o operaţie de schimbare de sex, iar adevăraţii hermafrodiţi pot rămâne gravizi natural.
,,Ce se întâmplă dacă bei sânge?” Câteva linguriţe de sânge nu vor dăuna sănătăţii, dar consumat în cantităţi mari poate fi toxic pentru organism, deoarece sângele conţine o cantitate mare de fier pe care organismul nu o poate asimila.