Răsturnare de situație la Survivor ALL Stars! Faimoșii vor avea parte de un șoc uriaș! Andrei Ciobanu nu părăsește Republica Dominicană: „Se va întâmpla ceva grandios”

Tensiunea e la cote maxime în Republica Dominicană, unde concurenții rămași în competiția Survivor ALL STARS se luptă cu toată puterea să își mențină locul în competiție. Pe lângă efortul fizic depus pe traseu, ei trebuie să își păstreze și mintea limpede pentru a putea planifica strategii. Totuși, uneori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar Faimoșii vor simți pe pielea lor această vorbă.
Alina Costache
09 apr. 2024, 17:13
Răsturnare de situație la Survivor ALL Stars! Faimoșii vor avea parte de un șoc uriaș! Andrei Ciobanu nu părăsește Republica Dominicană: „Se va întâmpla ceva grandios”
Răstrurnare de situație la Survivor ALL Stars! Faimoșii vor avea parte de un șoc uriaș! Andrei Ciobanu nu părăsește Republica Dominicană: „Se va întâmpla ceva grandios”

Trei luni s-au scurs de la debutul celui mai incendiar sezon Survivor! Vorbim de sezonul ALL STARS, care a pus pe jar întreaga țară! După atâta timp petrecut în Republica Dominicană, concurenții ar putea crede că nu mai există aspecte ale competiției care să îi surprindă. Totuși, realitatea este cu totul alta!

Atunci când socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, tot ce mai poți să faci este să o iei de la capăt, să te ridici și să regândești toate strategiile de la zero. Cel mai important sezon al emisiunii, Survivor ALL STARS, încă are multe surprize pregătite pentru concurenți, iar în ediția de azi, 9 aprilie, se anunță un show incendiar, în care intrigile vor fi mai puternice ca niciodată!

Citește și: Alex Delea riscă să își ia la revedere de la Survivor All Stars! Cum a încălcat sportivul regulamentul PRO TV

Faimoșii au fost convinși Ana Pal l-a trimis acasă pe Andrei Ciobanu, motiv pentru care Faimoșii vor avea o stare de spirit foarte bună înaintea jocului din această seară. În tabăra lor s-au încins discuțiile cu privire la fostul lor coleg de echipă, iar vorbele spuse nu vor fi tocmai dulci și duioase.

„Vărul nostru ne iubea, până când a venit o zi și i-am zis că e rândul lui. Atunci nu ne-a mai iubit”, va sublinia Zanni. Conștienți că au nevoie să continue cu meciurile câștigate, aceștia vor face și o serie de promisiuni importante: ”suntem din ce în ce mai compacți. Următoarele jocuri sunt fatale pentru Faimoși”.

În tabăra rivală, Războinicii sunt puși în situația în care trebuie să învețe să se readapteze, coechipierul pe care l-au pierdut cu mai multe săptămâni în urmă, revine în tabăra lor. Chiar dacă au trecut prin mai multe meciuri împotriva lor și au avut parte și de câteva conflicte, acum trebuie să colabreze cu el, fără să existe ranchiună.

„Mă bucur că s-a întors în trib, că a primit o șansă. Nu merita să se ducă la duel”, va spune Robert Moscalu, în timp ce Sorin, unul dintre concurenții care s-a certat constant cu Ciobanu va afirma că face toate eforturile pentru binele echipei: ”trebuie să ne înțelegem, să mergem la joc”.

Aflat la mijloc, Andrei știe că urmează o perioadă mai complicată pentru el: „s-a întors roata. O să fiu judecat acasă, e un concurs în care am cunoscut ambele tabere. Cheia e la mine”. Este el pregătit să fie față în față cu cei care l-au trimis spre eliminare?

„E o ceremonie exact ca un Consiliu. Se va întâmpla ceva grandios”, va comenta Alex Delea, prefațând momentul serii – cel în care Faimoșii vor afla că Andrei Ciobanu a rămas în emisiune și s-a reîntors în tribul albastru.

„M-am întors acasă, unde am început”, va spune cel din urmă. Va fi însă primit ca într-o familie? Sau nu-și va mai găsi locul? Toate acestea și un joc de recompensă extrem de disputat, în doar câteva ore.

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Citește și: Zanni, criză de nervi la Survivor All Stars: „Ce te rățoiești așa”. Faimosul a dat de pământ cu Ștefania Stănilă

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?