Răsturnare de situaţie! Ce se întâmplă cu relaţia dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, aflaţi în divorţ: „Timpul va așeza lucrurile. Trebuie să avem răbdare”

Vacanţele copiilor par să-i fi apropiat pe Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, cei doi nemaifiind atât de categorici în privinţa relaţiei, în condiţiile în care divorţul se tărăgănează suspect de mult.
Irina Dumitrescu
28 iul. 2024, 22:21
Răsturnare de situaţie! Ce se întâmplă cu relaţia dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, aflaţi în divorţ:
Alexandru Ciucu, primele declarații despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a declarat, pentru Click!, despre posibilitatea de a mai forma un cuplu, cu încă soția lui, solista Alina Sorescu. Designerul a dezvăluit și ce propunere ar fi vrut să îi facă Alinei, privind vacanța de vară, deși ei se află în plin proces de divorț.

Alexandru Ciucu este foarte afectat de decizia Alinei Sorescu de a divorța, după o căsnicie de 14 ani. La întrebarea reporterului Click! dacă mai sunt șanse ca ei să formeze un cuplu, ca odinioară, să locuiască împreună, și de dragul fiicelor, creatorul de modă ne-a oferit un răspuns în care există și o mică speranță: „Cred că este prea devreme pentru a putea da un răspuns la aceasta întrebare. Dar timpul va așeza lucrurile. Trebuie să avem răbdare. Deocamdată, cred că trebuie să găsim cea mai bună soluție pentru echilibrul emoțional al copiilor noștri”, a spus el.

Alexandru Ciucu va pleca cu fetele lui, în vacanță, în Grecia. Acesta ne-a mai dezvăluit și ce propunere ar fi dorit să îi facă Alinei Sorescu, mama fiicelor lui, în speranța îmbunătățirii relației:

M-am gândit, mai demult, și la o minivacanță, în patru, care cred că le-ar plăcea și copiilor, dar nu știu cum ar fi primită o astfel de inițiativă. Voi pleca doar eu și fetițele în Grecia, în partea a doua a vacanței, pe care o vor petrece cu mine”, a mai menționat celebrul designer.

Alexandru Ciucu pleacă în vacanță cu fetițele. Ce destinație au ales: „Suntem tot timpul pregătiți”. Ce spune despre divorţuil amânat

Alina Sorescu a primit, în urmă cu câteva luni, un superb buchet de flori din partea lui Alexandru Ciucu, gest pe care acesta l-a făcut la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a fiicei lor, Carolina, care a împlinit 10 ani. Deși mulți au crezut că celebrii soți s-au împăcat, Alina Sorescu a dorit atunci să infirme zvonul, exclusiv pentru Click!:

„Realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”.

Alexandru Ciucu și-a adorat soția: „Alina este femeia 100%”
Alexandru Ciucu și-a adorat soția. Adesea a vorbit la superlativ despre cea care i-a devenit soție și i-a dăruit doi copii, pe Elena Carolina și Ana Raisa:

„Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare. E sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare. Este și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reușește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, spunea el, la începutul mariajului cu solista Alina Sorescu.

Citește și: Alexandru Ciucu aruncă bomba despre relația pe care o are cu fetițele sale! Cum s-au schimbat lucrurile de când a divorțat de Alina Sorescu: „Suntem mai liniștiți”

În ciuda acestor provocări, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu își petrec acum tot timpul necesar alături de Carolina și Raisa, conștienți de importanța ambelor părinți în viața fetițelor lor. Designerul a subliniat recent cât de mult valorează timpul petrecut cu ele și cum organizează vacanțele pentru a se asigura că au tot confortul necesar. Ciucu a dezvăluit că întotdeauna are un rucsac pregătit cu medicamente, gata să intervină în caz de nevoie, ceea ce arată cât de atent și de grijuliu este în rolul său de tată.

„Suntem tot timpul pregătiți. Este rucsacul cu medicamente pentru fetițe. Aici sunt medicamente pentru a merge cu copiii undeva. Am plecat de vreo 10 ori doar eu cu fetele și o singură dată am avut nevoie cu adevărat de ele, când au făcut febră amândouă. Încă de când am plecat de dimineață, Carolina a zis că o doare în gât. Eu am antitermic suficient pentru amândouă. La Legoland a avut nevoie Carolina. Era o herpangină, un virus și cât am stat la Legoland a luat și Raisa și pe drum înapoi a avut și ea nevoie”, a spus Alexandru Ciucu, pentru un post TV.

Alina Sorescu, anunţ relaţia cu Alexandru Ciucu: „O să ne distrăm în vacanţe”. Ciucu: „Nu m-am gândit la divorţ”

După 12 ani de relație, Alina Sorescu a fost cea care a depus actele pentru divorțul de Alexandru Ciucu. Procesul lor încă e pe rol, cântăreața își dorește ca domiciliul fetițelor să fie stabilit la ea, în timp ce designerul vrea ca două săptămâni pe lună copiii să locuiască cu el.

De mai bine de doi ani de zile zile, cei doi nu au ajuns la un numitor comun, astfel că instanța a intervenit și a stabilit programul copiilor pentru vara aceasta. Alina Sorescu va munci până la finalul acestei luni, urmând ca atât ea, cât și elevii ei de la Școala de Muzică Picii lu Soreasca să intre în vacanță.

Alina Sorescu: „Vacanța va fi una în care o să ne și o odihnim, o să ne și distrăm”

Pe perioada verii, Carolina si Raisa vor petrece două săptămâni din iulie și două săptămâni din august alături de tatăl lor. Nu este vorba de vreo înțelegere între cei doi foști parteneri, ci doar de respectarea programului impus de prima instanță, scrie Unica.

„Mai am proiecte cu Picii, toată luna iunie este luna copiilor și am fost la mare căutare. Am lansat un videoclip nou, am avut multe evenimente la care am fost solicitați. Vacanța va fi una în care o să ne și o odihnim, o să ne și distrăm.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună. Designerul a confirmat totul: „O să mergem în Italia”

Eu sunt fericită că sunt liberă și pot să-mi dedic întreaga vacanță fetelor. În vacanța asta fetele petrec și alături de tatăl lor – în iulie două săptămâni și în august două săptămâni. Așa e programul dat pe vacanțe”, a spus artista pentru sursa precizată anterior.

Alina Sorescu regretă că nu a divorțat mai devreme de Alexandru Ciucu

Într-o recentă declarație, artista a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate în timpul căsniciei și impactul acestora asupra micuțelor. Artista a mărturisit că înainte de a ajunge la decizia de a divorța, relația lor a suferit multiple schimbări majore. Una dintre cele mai semnificative a fost faptul că Alexandru Ciucu locuia deja de mult timp într-o altă țară, ceea ce a făcut ca fetițele lor să se obișnuiască cu părinții aflați la distanță unul de celălalt.

„M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii moderate de Mirela Retegan.

Artista a recunoscut că are un singur regret în ceea ce privește divorțul de Alexandru Ciucu, și anume că nu a luat decizia de a încheia mariajul mai devreme, atunci când au apărut primele probleme între ei. „Din păcate, da (n.red.: lucrurile s-au terminat destul de rău după 12 ani de căsnicie). Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează, binele lor.

Practic este apelul procesului de divorț, în care discuția noastră este pe marginea programului. De Paște este în vigoare programul dat de ordonanța cu care funcționăm până în prezent, adică vacanța la jumătate (…)”. Întrebată dacă regretă ceva din această căsnicie, cântăreața a răspuns: „Poate că nu am luat decizia mai devreme (n.red. – să divorțeze)… lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”.

Răsturnare de situaţie în divorţul dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Designerul a întors foaia: „Eu nu aș fi deschis niciodată un proces de divorț…”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost la gala VIVA! 25 de ani, dar nu ținându-se de mână, ca în alți ani, ci au ales să petreacă seara în colțuri diferite. Cei doi se află de doi ani și jumătate în proces de divorț și amândoi așteaptă şi parcă nu aşteaptă să se finalizeze totul.

Alexandru Ciucu crede că lucrurile sunt departe de a se încheia în ceea ce privește divorțul, însă a specificat că el nu și-a dorit această discuție și ar fi mers pe dialog. Alina Sorescu nu și-a mai dorit să continue căsnicia și a inițiat destrămarea mariajului lor.

„Eu am fost întotdeauna deschis, adică nici măcar procesul prin care trecem nu face parte din nicio inițiativă de-a mea. M-am trezit parte a acestui proces, deci eu întotdeauna sunt deschis la comunicare, la a găsi o soluție. Eu nu aș fi făcut asta niciodată. Adică nu aș fi deschis niciodată un proces de divorț și, în general, cred că nu aș da pe nimeni vreodată în judecată. Aș căuta să găsesc o soluție, o comunicare.

Noi nu ne înțelegem la programul fetelor pe care îl petrec cu părinții. Ideea este că, din păcate, un proces de divorț durează foarte mult pentru că sunt termene. Poți să primești un termen peste un an de zile, asta înseamnă că tot anul acela nu te mai judeci, dar practic tot nu ai ieșit din divorț. Până acum cred că am avut vreo 5 termene în 2 ani jumate.

Teoretic putea să se termine în 6 luni, dar probabil că sunt și foarte multe procese, sunt poate puțini judecători, intră în vacanță judecătorească, sunt multe explicații pe care nu-mi doream să le fi aflat vreodată, dar iată că viața vrea să ne învețe tot felul de lucruri pe care nu neapărat ni le dorim„, a declarat Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu susține că nu ar fi vrut să divorțeze de Alina Sorescu

În privința unui alt mariaj, Alexandru Ciucu lasă timpul să aleagă. Recunoaște că e greu să răspundă la această întrebare. „În instituția căsătoriei ca și instituție cred, bineînțeles, că de aceea m-am căsătorit, chiar de două ori. Dar nu știu exact dacă neapărat în ceea ce mă privește pe mine, dar așa ca instituația căsătoriei da, cred.

E firesc să te căsătorești cu persoana pe care o iubești și copiii pe care îi faci să aibă și mamă și tată în egală măsură, bineînțeles că nu legate, nu neapărat condiționate. Dacă lucrurile decurg normal, natural, dacă amândoi își doresc lucrul ăsta, atunci da, cred în ea”, a mai spus designerul.

Alexandru Ciucu are două fete cu Alina Sorescu și, întrebat dacă se mai vede tată a treia oară, a răspuns că: „nu pot să îți răspund, pentru că nu m-am gândit la ea. Am două fetițe superbe, care îmi ocupă tot timpul pe care îl am când sunt cu ele. Mă dedic practic lor, nu pot să îți răspund la întrebarea asta pentru că nu m-am gândit la ea niciodată.”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună. Designerul a confirmat totul: „O să mergem în Italia”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună. Cei doi au fost prezenți la festivitatea de premiere a celor două fete pe care le au împreună și s-au afișat ca o adevărată familie. Raisa și Carolina vor petrece primele două săptămâni de vacanță cu tatăl lor, dar și ultimele două.

Citește și: Alexandru Ciucu, dezvăluiri fără perdea despre noua relație. Cât de mult l-a afectat divorțul de Alina Sorescu: „Lasă traume, îmi revin foarte greu”

Fetițele se pregătesc să intre în vacanță. Astăzi este festivitatea de premiere. O să fie premierea Raisei, pentru că termină clasa întâi, apoi a Carolinei, care termină clasa a treia. Va fi o mică petrecere și intră în vacanță. Teoretic, vineri o să fie prima zi de vacanță. Da, ca de obicei vom fi împreună. În orice moment important pentru fete vom fi împreună.

Conform a ceea ce s-a decis, eu voi petrece două săptămâni la începutul vacanței lor și două săptămâni spre finalul vacanței lor.

În prima parte ne-am gândit să mergem în Italia. Vreau ca fetele să vadă Roma, pentru că este un oraș absolut superb, absolut încântător. Are istorie, o tradiție culinară foarte frumoasă, are locuri de joacă foarte bune. După asta vom merge într-o stațiune, pentru că fetele vor să meargă la mare. Lor le place marea foarte mult și nu aveam cum să ratăm, a spus Alexandru Ciucu pentru Viva.ro.

În privința divorțului, Alexandru Ciucu crede că lucrurile sunt departe de a se încheia. „Mai durează. Sunt aceleași discuții și cred în continuare că un program echilibrat pentru orice copil este prioritar‘, adaugă el.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion exclude susținerea pentru Ciucă, Ciolacu sau Geoană în turul al doilea al prezidențialelor
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!