Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad. Familia le-a solicitat medicilor să nu ofere informaţii despre starea lui de sănătate!

Benone Sinulescu a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Artistul se află acum în stare stabilă.
Alina Costache
10 iul. 2021, 16:28
Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad. Familia le-a solicitat medicilor să nu ofere informaţii despre starea lui de sănătate!

Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Lenuța Timiș, director medical al Spitalului Județean din Arad, a fost întrebată, sâmbătă după-amiază, într-o intervenție telefonică care este starea Benone Sinulescu acum.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad

„Este într-o stabilă acum, singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei!

Pacientul a intrat la noi în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a spus Lenuța Timiș, pentru Antena 3.

Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, susține că familia cântăreţului a decis ca inițial acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Benone Sinulescu a fost gasit inconstient in casa iar acum este in stare grava. Apropiatii fac acuzatii grave si spun ca in loc sa fie tratat intr-un spital de specialitate, a fost transferat la un centru paleativ. Fostul impresar al artistului Ionut Pavel a vorbit despre starea artistului.

„Benone Sinulescu se află întro stare foarte gravă, și se stingă fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat.

Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a povestit Ionuţ Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, pentru România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV- Benone Sinulescu, găsit inconştient în casă. Artistul este în stare foarte gravă
 

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Care este cel mai bun ulei pentru prăjit. Se găsește în orice magazin și nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: “Ține foarte bine”
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Dani Boy de la Insula Iubirii a uitat-o pe Mădălina. Vrea deja să își refacă viața
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Ministrul ucrainean Andrii Sybiha cere sprijin României în doborârea dronelor rusești
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...