Răsturnare de situație în cazul reclamației înaintate de conducerea Spitalului Sf Pantelimon Colegiului Medicilor, în care Victor Ciutacu este acuzat de constituirea unui grup infracțional: „Am fost retrogradat din poziția de șef de clan mafiot. Rog ca atunci când sunt scuipat în față, să nu mi se spună că afară plouă”

Conducerea spitalului de stat "Sfântul Pantelimon" pretinde că presa acționează ca grup infracțional organizat, în cazul morților suspecte care au avut loc în secția de Terapie Intensivă a instituției. Acuzația conducerii spitalului la adresa presei apare într-un document oficial adresat de Spitalul de Urgență "Sfântul Pantelimon" Colegiului Medicilor București.
Alina Costache
18 iul. 2024, 18:46
Răsturnare de situație în cazul reclamației înaintate de conducerea Spitalului Sf Pantelimon Colegiului Medicilor, în care Victor Ciutacu este acuzat de constituirea unui grup infracțional:

În plângerea înaintată Colegiului Medicilor, apare și numele jurnalistului România TV Victor Ciutacu ca făcând parte dintr-un grup infracțional organizat. În fapt, plângerea este îndreptată împotriva fostului șef de secție de la Terapie Intensivă, medicul Elena Antoaneta Voicu, care, drept răzbunare pentru faptul că a fost demisă, ar fi furnizat presei informații cu caracter personal despre pacienți cu scopul de a decredibiliza managementul spitalului.

Întreaga situație de denigrare prin intermediul mass-mediei a SCUSPB și a personalului acestei instituții este orchestrată și înfăptuită în mod direct de Dr. Elena Voicu și de directorul de îngrijiri medicale (As. Stamatoiu Camelia) prin colaborare de tip grup infracțional organizat cu anumiți vectori de opinie și așa numiți jurnaliști (Vasile Barbu, Victor Ciutacu, Cătălin Antohe, Elena Valentina Cioancă șamd)”, se arată în documentul ajuns pe masa Colegiului Medicilor București.

Citeste si Victor Ciutacu, reclamat la Colegiul Medicilor și acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat după dezvăluirile făcute în cazul morților suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon

Documentul înaintat la Colegiul Medicilor de conducerea Spitalului Sf Pantelimon

Documentul înaintat la Colegiul Medicilor de conducerea Spitalului Sf Pantelimon

Iată cum comentează Victor Ciutacu acuzația care i se aduce.

A mai rezolvat Ministerul Sănătății o criză de sistem. A reușit să obțină pe cale amiabilă un răspuns de la directorul medical al Spitalului Sf Pantelimon, da, cel care ne-a reclamat la Colegiul Medicilor și ne-a acuzat pe noi, cei doi ziariști care au devoalat haosul și abuzurile de-acolo, dimpreună cu niște persoane pe care nici nu le-am cunoscut în viața reală, că am fi constituit un grup infracțional organizat, cu scopul perfid al destabilizării atât de performantului management de la Sf Pantelimon, acolo unde s-a murit recent la Terapie Intensivă, mai rău și mai mult ca în pandemie și de unde se fură ca în codru verde.

Ce zice domnul conferențiar doctor director medical al unui spital de stat subordonat Ministerului Sănătății? Printre altele, că n-a sesizat Colegiul Medicilor cu antet și ștampilă de la instituție și că nu cu noi are treabă, ci cu o doamnă doctor anestezist care pare că-l încurcă și care, dacă-mi amintesc eu bine, a fost prezentată drept eroina de la Pantelimon în timpul pandemiei, după ce s-a mutat de acasă în spital și a ținut vie Terapia Intensivă. Dar nu ne mai luăm de la atât. Dacă știm să citim în limba română, reclamația începe cu numele, titlul universitar, poziția de management și spitalul. Ok, hai să zicem că reputatul ginecolog se iubește pe sine atât de mult încât nici când reclamă nu se poate abține să-și înșire în scris calitățile. 

Citeste si STENOGRAME INCENDIARE în dosarul morţilor suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon din București. O asistentă a fost reținută pentru mărturie mincinoasă

Dar nenorocirea e că omul nu are absolut nicio străbatere sau vreo părere de rău pentru ce a așternut pe hârtie. Ba, mai mult, ne și explică doct că nu ne-a făcut grup infreacțioonal organizat, ci a reclamat la Colegiu că adevărata șefă de clan, doctorița dată afară din spital, acționează – metaforic vorbind, nu în sensul penal – după tipicul bandelor mafiote. Retrogradat fiind și din poziția de șef de clan mafiot pe care mi-o asumasem cam abuziv ieri, nu-mi mai rămâne decât să-l rog pe prof univ dr Alexandru Rafila, ministru în exercițiu al Sănătății, să mă ierte că am îndrăznit să-l deranjez în timpul programului și să-l anunț politicos că, dacă tot sunt scuipat în față, aș prefera să nu mi se mai spună că afară plouă„, a comentat Victor Ciutacu.

Reamintim că 17 pacienţi internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul Sf Pantelimon au decedat în doar patru zile, iar un angajat al spitalului a reclamat că bolnavii au primit doze reduse de noradrenalină. De asemenea, zeci de soluţii, flacoane şi perfuzii, medicamente, până şi combinezoane albe din pandemie, reţete în alb ştampilate şi parafate, au fost sustrase de o asistentă medicală de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Proprietarul apartamentului în care au fost depozitate medicamentele, fostul concubin al asistentei, a susținut că ele ar fi fost furate de cadre medicale din spital şi multe dintre ele ar fi fost vândute din apartament direct consumatorilor de droguri.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'