Răsturnare de situaţie în cazul românului executat în Mexic. Tatăl victimei face dezvăluiri cutremurătoare: „Au tras mai mulţi!”

Răsturnare de situaţie în cazul românului executat în stil mafiot, în Mexic. Tatăl craioveanului ucis are o altă versiune asupra asasinatului fiului său. 
Iulian Tudor
14 iun. 2018, 20:06
Răsturnare de situaţie în cazul românului executat în Mexic. Tatăl victimei face dezvăluiri cutremurătoare:

Constantin Marcu, tatăl craioveanului ucis marți seara pe străzile orașului mexican Cancun, susține că martor la uciderea fiului său a fost un conațional. Deși polițiștii au reținut un cetățean mexican, acuzându-l de crimă, rudele craioveanului susțin că acesta este doar cel care a tras, nu cel care și-a dorit moartea bărbatului.

Constantin Marcu susține că uciderea fiului său ar fi fost comandată de fostul șef al românului pentru care acesta lucra ca bodyguard, potrivit libertatea.ro.

„Fiul meu venea de la cumpărături cu un prieten cu care locuiește și îl ajuta în casă. Au trecut cu mașina pe lângă o stradă unde un român are un restaurant. La acesta a lucrat fiul meu ca bodyguard, iar în ultimul timp relațiile dintre ei s-au răcit și nu se mai suportau. Fostul șef i-a zis: „Marcule, am să te omor!” Și a pus trei oameni să îl înjunghie”, a povestit tatăl craioveanului executat în stil mafiot.

Român executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun. A fost împuşcat în cap prin luneta maşinii

Bărbatul susține că asupra mașinii în care se afla fiul său au tras trei indivizi.

„A coborât să îi ia clătite și cineva s-a luat după el, a încercat să fugă și au ieșit trei oameni din restaurantul acestui Tudor Florin, zis Rechinul, și au tras cu armele după el. Au tras mai mulți, nu acel mercenar, ăla a fost plătit pentru a spune acest lucru”, a afirmat Constantin Marcu.

Presa mexicană susține că Sorin Constantin Marcu a fost ucis ca urmare a luptei dintre bande rivale care își împart supremația pe străzile din Cancun.

„I-a trimis și vorbă, dar are și mesaj pe telefon: „Dacă nu te potolești, te omor”. Când l-au înjunghiat, i-au tras un semnal de alarmă și n-au avut altă cale decât să îl omoare. A fost executat. A fost executat în stil mafiot. Exact în stil mafiot”, a mai spus Constantin Marcu.

Fratele craioveanului este cel care a aflat primul despre uciderea lui Sorin Constantin Marcu, el fiind sunat de martorul atacului mafiot. Craioveanul a plecat în cursul zilei de miercuri spre Mexic pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit al fratelui său.

Sorin Constantin Marcu se afla pe lista persoanelor date în urmărire națională și internațională după ce a fost condamnat la opt ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor. În vara lui 2014, Marcu l-a atacat cu un cuțit pe cumnatul unui interlop craiovean, incidentul având loc la o piscină de la marginea Craiovei.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Donator de spermă din Olanda contestă documentarul „Bărbatul cu 1000 de copii”
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!