Răsturnare de situaţie în CRIMA MOMENTULUI! Cine l-ar fi ucis, de fapt, pe Emi Pian

Lovitură de teatru în cazul morţii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Ucicaşul nu ar fi Ciprian Napy, aşa cum s-a vehiculat pân acum, ci un tânăr fără cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Acesta are 26 de ani şi face parte din clanul Rina, la fel ca şi Ciprian Napy!

05 aug. 2020, 19:09
Răsturnare de situaţie în CRIMA MOMENTULUI! Cine l-ar fi ucis, de fapt, pe Emi Pian

Richard Emanuel Gheorghe, un membru al clanului Rinu, ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent a început să facă avere. Deranjat de jigniri, Pian s-a ridicat de la masă și cei doi s-au luat la bătaie. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior! Pian a ajuns la Spitalul Universitar din zona Eroilor, dar hemoragia pe care a suferit-o i-a fost fatală.

Florin Salam, cântec de jale la priveghiul lui Emi Pian. „Unde pleci, fratele meu? Tu te duci la Dumnezeu!” VIDEO

Richard Emanuel Gheorghe este în prezent internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, unde medicii urmează să îl opereze. Tânărul a fost bătut crunt de membrii clanului Duduianu, după ce acesta l-a înjunghiat cu un cuţit pe liderul lor. Varianta a fost dezvăluită de surse judiciare citate de Cancan şi Adevărul.

De ce a murit Emi Pian. Substanţa găsită în corpul liderului clanului Duduianu ar putea da peste cap ancheta

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe cuțite și au adus la audieri în jur de 15 persoane, care participaseră la jocul de barbut și care fugiseră înainte ca anchetatorii să ajungă.