Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Georgiana Lobonţ şi Armin Nicoară. Dezvăluirea făcută de Claudia Puican

Georgiana Lobonţ şi Armin Nicoară au bani şi averi, dar tot de la partea materială şi-au aruncat cuvinte grele la începutul acestui an, iar de atunci niciunul nu vrea să îngroape securea războiului.
Alina Costache
11 apr. 2024, 12:08
Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Georgiana Lobonţ şi Armin Nicoară. Dezvăluirea făcută de Claudia Puican

Georgiana Lobonţ nu uită, dar poate-l iartă pe Armin Nicoară după tot scandalul plecat de la banii pentru „o cântare”.  „Există discuții” între cele două familii, după ce nașa și finul și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public.
Saxofonistul a simțit nevoia să facă o reglare de conturi cu nașa sa de cununie în direct, în cadrul unui emisiuni TV. Toată lumea a urmărit scandalul dintre cei doi, după ce artistul a sunat-o în fața unei țări întregi și i-a spus că are să-i dea o datorie pe care a făcut-o „uitată”, bani care lui i s-ar fi cuvenit în urma unei colaborări muzicale care a avut un succes neașteptat. A fost începutul unui val, care s-a transformat într-un tsunami, cu multe emisiuni, şi mai multe vorbe grele, postări veninoase pe reţelelele de socializare,  iar apoi o tăcere mormântală între cei doi.

Claudia Puican şi Armin Nicoară nu pot avea copii pe cale naturală. Operaţia complicată pe care Armin ar trebui s-o facă pentru a-şi putea vedea împlinit visul de a deveni tătic

Au trecut câteva luni, iar cei doi nu au revenit la sentimente mai bune. Dacă înainte obișnuiau să meargă împreună în cele mai exotice vacanțe, dar și la diferite evenimente și ieșiri în viața de zi cu zi, de ceva vreme au fost puse pe pauză total.

Armin Nicoară, dezamăgit de Georgiana Lobonț. Tensiunile dintre cei doi, cauzate de o sumă de bani. ”Ne-a dat o mică țeapă. La ea s-a încheiat tot când e vorba de business”

Claudia Puican, adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț, după scandalul cu Armin

Claudia Puican a a lansat recent în mediul online o sesiune de întrebări și răspunsuri, moment în care una dintre internaute a întrebat-o dacă situația cu Georgiana Lobonț s-a soluționat în vreun fel sau dacă a rămas la același stadiu de acum câteva luni.

Artista a ținut să precizeze faptul că, la fel ca în orice familie, există momente bune, dar și tensiuni, însă în momentul de față există pace între ei.

Mai țineți legătura cu Georgiana Lobonț?”, a fost întrebată Georgiana Lobonț. „Daa, este nașa noastră, chiar dacă mai există discuții, ca în orice familie.”, a fost răspunsul Claudiei Puican.

 

Armin Nicoară vrea să îngroape securea războiului cu Georgiana Lobonț, dar se lovește de uși închise: „Eu am citit cărți de dezvoltare personală și am învățat că nu trebuie să ții în tine lucrurile care te deranjează. Georgiana m-a blocat peste tot”

Armin Nicoară spune că acelea au fost niște nemulțumiri de-ale lui pe care a simțit să le verbalizeze și că ar vrea să se împace cu Georgiana, doar că aceasta i-a blocat și numărul de telefon, l-a blocat și pe rețelele sociale.

Nu vreau să comentez relația cu Georgiana Lobonț. Ieșirea pe care eu am avut-o în urmă cu ceva timp a fost pentru niște supărari de-ale mele, dureri, eu am mai citit cărți de dezvoltare personală și zice că dacă ai ceva pe suflet, o durere, mai bine spune-o că dacă o ții în tine pe viitor, Doamne Ferește, ajungi la alte probleme. Eu am spus ce am avut pe suflet, acum dacă Georgiana a reacționat așa cum a reacționat, eu nu m-am supărat. Ea m-a blocat peste tot, eu am încercat să-i explic situația, dar nu am avut cum, ea m-a blocat peste tot, iar dacă ea a așa a ales…”, a spus Armin Nicoară pentru Spynews.ro.

Armin Nicoară s-a resemnat cu faptul că relația lui cu Georgiana Lobonț s-a rupt

Artistul susține că aceste lucruri nu-l mai afectează și că s-a resemnat cu situația, dar că va fi cu mult mai multă băgare de seamă pe viitor vizavi de colaborările cu alți artiști.

E nașa mea, doar că pe mine nu prea mă mai afectează nimic pentru că dacă ajunge nașa sa te blocheze, nu mă mai aștept la nimic. Nu mă mai supără nimic. Am trecut peste multe chestii, nu doar în relația mea cu Georgiana, ci și prin alte relații de prietenie. Nu știu ce mă mai poate supăra. Asta a fost, dacă Dumnezeu a vrut așa să fie. A fost o lecție de învățat, de acum încolo știu cum să procedez cu alți artiști cu care voi colabora pe viitor. Eu merg tot timpul pe treaba asta că tu poți să te bați cu pumnul în piept, dar dacă Dumnezeu vrea, așa e soarta”, a mai declarat Armin Nicoară pentru sursa citată.

Citeste si Armin Nicoară, dezamăgit de Georgiana Lobonț. Tensiunile dintre cei doi, cauzate de o sumă de bani. ”Ne-a dat o mică țeapă. La ea s-a încheiat tot când e vorba de business”

Georgiana Lobonț susține că nu-i datorează nimic finului ei: „Suntem chit în tot ce am făcut!”

Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț

Claudia Puican, mesaj public pentru nașa Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț a reacționat imediat după devăluirile făcute de Armin în emisiunea lui Măruță și a explicat situația și din punctul ei de vedere. „Suntem chit în tot ce am făcut!„, a concluzionat artista.

Frustrarea şi răutatea au ieşit la suprafață și azi. Telenovela continuă. Din acest moment pentru mine acest om nu mai există pe lista mea de prieteni și nici în familia mea. Tot ce am zis ieri am zis pe bună dreptate, eu vorbesc pe dovezi. Ești un om fără ruşine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Dacă mă apuc acum să arăt ce ai zis tu de Măruță în Ajunul Crăciunului și în timpul emisiunii cum l-ai periat cred că n-o să-ți placă.

Eu nu am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Doar că una face mai bine ca cealaltă pentru că ăsta este firescul. Dar la el nu este problema de bani, dar tot de bani vorbeste. I-am zis aseară când m-a sunat să-și ceară scuze să-mi spună care este suma cu care el consideră că îi sunt datoare și să-mi trimită contul ca să i-o trimit pentru că eu NU SUNT DATOARE NIMĂNUI, mă repet. Am înțeles din tot ce face că nu este demn, nu are alte subiecte de discuție decât să caute circ şi să se victimizeze dar fără motive, mereu menționând de mine în orice subiect.

Citeste si Georgiana Lobonț îl ia la mișto pe Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că ”i-a dat țeapă”. ”Deci mă iubești sau nu? Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce îți mai trebuie, mă?”

Iar în Turcia de nași am fost puși ca ultimii oameni, atunci când urcam pe autocar să mergem la eveniment. Noi am fost chemaţi la nuntă iar toate cheltuielile au fost suportate de noi nu de el sau de altcineva, peste 5000€ dar asta nu mai are importantă (era ca o paranteză la cei care au spus că m-am legat de sume de bani și că nu s-a pus dar). Nedormită şi venită de pe drumuri, fără copii, am plecat pentru că a făcut scandal că noi nu vom fi prezenți deşi i-am zis că vom merge în România. Piesa de pe canalul lui, „SHOW”, este creată de mine integral asa cum el a creat prima noastră melodie folclorică. Suntem chit în tot ce am făcut! Este josnic și penibil că trebuie să mă justific aici dar nu mă mai las călcată în picioare și dacă este cazul o să ajung și pe alte căi să mă apăr şi să-mi cruț demnitatea și imaginea”, scria Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare imediat după dezvăluirile făcute de Armin în emisiunea lui Măruță.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Plaja celebră unde primești amendă dacă îți rezervi loc înainte de ora 9. Puțini turiști știu de această regulă
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!