Răsturnare de situaţie: Robert Dănceanu NU A MURIT de la loviturile lui Ruibal

"Robert Danceanu a murit ca avea un edem pulmonar, probleme cu respiratia", se precizează în raportul medicilor legişti din Spania.
Filip Stan
07 aug. 2014, 08:08
Răsturnare de situaţie: Robert Dănceanu NU A MURIT de la loviturile lui Ruibal

Fostul boxer Robert Dănceanu a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii dintr-un bar, a precizat MAE imediat după incidentul din Spania, subliniind că poliţia locală a efectuat mai multe arestări în acest caz.

ULTIMELE CUVINTE ale boxerului român UCIS în Spania: Când o să mă ridic din pat, vreau… 

Medicii legişti spanioli au însă o altă versiune. Robert Danceanu a murit deoarece avea un edem pulmonar, probleme cu respiratia, iar loviturile primite de la Moises Ruibal nu ar fi cauzat moartea fostului campion român de box. Raportul medicilor a înfruiat-o pe Ancuţa Viorica Cârcu, martor la tragicul eveniment din Tenerife: „Durerea continua, acum in, injustitia justitiei si nedreptatea care macina. Oameni buni, nu ma pot obijnui cu ideea ca, Robert a murit pentru ca avea un banal edem pulmonar, ca avea plamanii mari, ca era obez sau ca avea probleme cu respiratia. Asta au scris medicii legisti, au mai scris ca a murit linistit, ca nu mai avea zile si ca a murit in somn. Au precizat clar ca: Moises Ruibal nu i-a facut nimic, joaca de pumni nu la afectat in nici un fel. Domnilor, este simplu: daca bagau indiferenta si amanarea medicilor trebuia sa aiba medicii dosar penal, nu? Daca punea adevarata bataie a lui Ruibal, trebuia sa fie Ruibal in puscarie. Asa ca au scris ce v-am scris, a murit Robert Danceanu, linistit in somn, i s-a terminat zilele. Deci, mortul are toata vina. Ciudat stat, intortocheate sunt itele justitiei. Nedreptate pura. Ambasada nu s-a implicat cu nimic in nimic”, a scris ea pe o reţea de socializare. 

 
Robert Dănceanu, multiplu campion la box si bodyguard-ul mai multor persoane importante din România, între care Ilie Năstase sau Petre Roman, a fost ucis într-un scandal care a avut loc într-un club din Tenerife.

Robert Dănceanu avea 39 de ani, iar în anii ’90 a fost unul dintre cei mai apreciaţi pugilişti români, el fiind multiplu campion naţional. După ce a abandonat activitatea de performanţă el a lucrat ca bodyguard în serviciul mai multor personalităţi, între care fostul premier Petre Roman şi fostul tenisman Ilie Năstase.

Campion la BOX şi fost bodyguard, UCIS în bătaie într-un club din Tenerife

Originar din Mangalia, Robert Dănceanu s-a stabilit în Santa Cruz de Tenerife, unde lucra, de asemenea, pentru o firmă de pază. Weekend-ul trecut el a fost ucis în bătaie, într-un club din Tenerife, tragedia petrecându-se după ce fostul sportiv a sărit în apărarea fratelui său, care se afla într-un conflict cu Moises Ruibal, campion mondial în MMA (categ. 85 kg). Ibericul l-a lovit puternic cu pumnul în figură pe Robert, care s-a prăbuşit ca secerat. Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, medicii nu au putut decât să constate decesul românului.

 

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți cei care au cultivat așa ceva
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Lovitură DURĂ pentru mii de români! Pensiile din septembrie, în aer! Cine riscă să rămână FĂRĂ bani?
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
Dulceața de smochine. Rețetă simplă și delicioasă
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Andreea Bălan e OUT de la „Te cunosc de undeva”! Şefii de la Antena 1 au CONCEDIAT-O după 13 ani de jurizare. Motivul este
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
O tânără stewardesă din Bistrița a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia! Care este cauza decesului
Capital.ro
Averea lui Traian Băsescu. E ireal cât de bogat a ajuns fostul preşedinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Cea mai mare pârtie de schi de interior din lume inaugurată la Shanghai
MediaFlux
RUSIA, GATA de PACE! Anunțul venit de la MOSCOVA!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...