Război în Ucraina. Putin ameninţă cu SUPERARMA. Primele imagini cu racheta Zircon, care poate lovi în 5 minute orice capitală europeană

Rachete balistice şi de croazieră hipersonice formează tehnologia militară cu care se schimbă scenariul de război, conform Kremlinului.
Filip Stan
16 mart. 2022, 12:33
Război în Ucraina. Putin ameninţă cu SUPERARMA. Primele imagini cu racheta Zircon, care poate lovi în 5 minute orice capitală europeană

Război în Ucraina. Rachetele balistice hipersonice „Kinjal” şi rachetele de croazieră hipersonice „Zircon” sunt noile arme pe care Vladimir Putin le-a descris drept „invincibile”.

Președintele Vladimir Putin a lăudat arma care îngrozește toată planeta ca parte a noilor sisteme de rachete de neegalat ale Rusiei. În plin război cu Ucraina a apărut un videoclip cu o rachetă nucleară hipersonică Zircon care poate atinge o viteză de 11.200 de kilometri pe oră.
Planul-surpriză al Rusiei. Putin a început să folosească arme misterioase în războiul din Ucraina!
Imaginile îngrozitoare au fost împărtășite pe fondul amenințărilor voalate pe care Vladimir Putin și înalții săi oficiali le-au făcut și lasă de înțeles că totul se poate transforma într-un atac nuclear dacă vreo țară intervine în invadarea sa în Ucraina, se susține un avertisment înfiorător.

În plin război cu Ucraina, Rusia a publicat în premieră imagini cu o rachetă nucleară hipersonică Zircon, care poate atinge viteza maximă de 11.200 de kilometri pe oră, ca un avertisment la adresa Occidentului.

O rachetă Zircon – Tsirkon – „de neoprit” este văzută fiind trasă de pe fregata Amiral Gorshkov în Marea Albă
Rusia a lansat noi imagini înfricoșătoare care arată cum Vladimir Putin ar putea lansa o lovitură nucleară hipersonică fulger asupra Occidentului.  La primele ore ale zilei de 24 februarie, el a avertizat cu privire la „consecințele cu care nu te-ai confruntat niciodată în istorie”, făcând, evident, aluzie la disponibilitatea lui de a folosi o lovitură nucleară. În weekend, în decimarea în curs a Ucrainei, el a lovit o instalație militară aproape de granița cu Polonia, aducând războiul în pragul NATO.

Rusia a început să bombardeze şi din Marea Neagră. Navele au tras spre Odesa, au fost răniţi civili
Kremlinul a afirmat anterior că racheta Zircon ce zboară cu viteza de până la Mach 9, transportă un focos nuclear convențional ”de neoprit”. Noul videoclip dezvăluit de Rusia arată racheta lansată de pe fregata ”Amiral Gorshkov” în Marea Albă, o regiune din nordul țării, pe fondul amenințărilor voalate a lui Vladimir Putin, care a ordonat conducătorilor săi militari să pună în stare de alertă maximă armele nucleare, după invadarea Ucrainei.

Experții ruși spun că racheta „nu are corespondent” în Occident. TV Zvezda – un canal deținut de ministerul rus al apărării – a spus despre filmare: „Caracteristicile ascunse ale rachetei hipersonice rusești Zircon au fost dezvăluite…Viteza rachetei hipersonice Zircon este atât de mare încât împiedică sistemul de apărare antiaeriană al adversarului să detecteze impactul la timp.

De fapt, lansarea sa va fi cunoscută numai după ce ținta a fost lovită. Racheta are, de asemenea, „traiectorie variabilă” pentru a evita detectarea. Nimeni nu va vedea lansarea rachetei sau zborul acesteia. Ei vor vedea doar când racheta lovește ținta”, a spus comandantul fregatei, căpitanul Igor Krokhmal.

Vladimir Putin: „Zircon sunt cele mai noi rachete ale noastre lansate din mare asupra țintelor maritime și țintelor terestre. Testele au fost efectuate cu succes, fără cusur. Acesta este un mare eveniment pentru țara noastră, un pas semnificativ în îmbunătățirea securității Rusiei , în creșterea capacității (noastre) de apărare”, relatează The Sun.

Ultima demonstraţie a acestor dispositive a fost făcută într-un exerciţiu în Marea Mediterană cu bombardiere cu rază lungă de acţiune nucleară şi avioane de luptă înarmate cu rachete hipersonice situate în baza aeriană siriană Khmeimim.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Poporul creștin de origine turcă de lângă România. Foarte puțini știu de existența acestor oameni
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Tortul perfect pe caniculă. Are fructe delicioase și se prepară repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Joe Biden afirmă că este cel mai calificat pentru a fi președinte și respinge ideea retragerii din cursă
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!